Ποια είναι η κατάλληλη τηλεόραση για το εξοχικό σου;

by Aggeliki Tsoukana

Αν περνάς πολύ χρόνο μπροστά από την τηλεόραση βλέποντας ταινίες, σειρές και αθλητικά γεγονότα, το ότι θα πας στο εξοχικό δεν σημαίνει αυτομάτως ότι θα αποχωριστείς τις αγαπημένες σου σειρές! Ευτυχώς, όλες οι σύγχρονες τηλεοράσεις προσφέρουν κορυφαία εμπειρία θέασης για τις αγαπημένες σου σειρές και ταινίες. Παράλληλα, διακρίνονται από μοναδικό design δίνοντας ξεχωριστό χαρακτήρα στο σαλόνι ή το υπνοδωμάτιο του εξοχικού σου.

Αν, λοιπόν, ψάχνεις τηλεόραση για το εξοχικό, ήρθες στο σωστό μέρος!

 

Θέλω μια καλή τηλεόραση για τα «βασικά»

Αν χρειάζεσαι μία τηλεόραση που θα προσφέρει τα βασικά σε λειτουργίες, αλλά θέλεις να απολαμβάνεις και ποιοτική εικόνα, ιδανική επιλογή ένα μικρό και ευέλικτο μοντέλο, όπως είναι η JVC LT24K100 24″.  Με μέγεθος 24 ίντσες για να μεταφέρεται εύκολα, διαθέτει ψηφιακό και δορυφορικό δέκτη και μία ΗDMI, μία VGA και μία USB 2.0 υποδοχή για να συνδέσεις ό,τι χρειαστείς.

Αν χρειάζεσαι κάτι μεγαλύτερο, μια 32άρα τηλεόραση όπως η Samsung HG32EJ470NKXEN 32″, μπορεί επίσης να μεταφερθεί εύκολα. Παράλληλα, προσφέρει μεγαλύτερη εικόνα αλλά και ευκρίνεια χάρη στη Full HD ανάλυση.

 

 

Θέλω να απολαμβάνω τέλεια εικόνα παντού

Αν στο εξοχικό έχεις πρόσβαση σε Wi-Fi, τότε αξίζει να προτιμήσεις μια smart TV. Με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να μεταφέρεις laptop, στικάκι ή σκληρό δίσκο, για να δεις τις αγαπημένες σου σειρές και ταινίες. Η Samsung UE43TU7092 43″ Smart 4K TV είναι η τέλεια επιλογή για το καλοκαίρι, καθώς σου προσφέρει μεγάλη οθόνη 43 ιντσών με smart λειτουργικό σε εκπληκτική τιμή. Θα απολαύσεις περισσότερο περιεχόμενο με περισσότερους τρόπους ελέγχου, σύνδεσης και χρήσης. Παρακολούθησε τις αγαπημένες σου σειρές και ταινίες στο Netflix, στο Amazon Prime και στο Disney Plus, για ατελείωτες ώρες ψυχαγωγίας.

 

 

Θέλω μια τηλεόραση για ατελείωτο gaming στις διακοπές μου

Δεν είναι μόνο η μεγάλη οθόνη, με προηγμένες τεχνολογίες panel για απίστευτα χρώματα και περισσότερο ρεαλισμό. Οι τηλεοράσεις για gaming παρέχουν μια ειδική λειτουργία αποκλειστικά για σένα. Θα τη βρεις στο μενού της τηλεόρασης με ονομασία “game mode” ή και “game optimizer”. Όταν ενεργοποιηθεί, η οθόνη ρυθμίζεται αυτόματα στον βέλτιστο χρόνο απόκρισης. Παράλληλα, βελτιώνεται ταυτόχρονα και το “input latency” (καθυστέρηση εισόδου). Κάτι που σημαίνει ότι μειώνεται η καθυστέρηση ανάμεσα στο πάτημα ενός πλήκτρου και στο πότε αντιδρά ο χαρακτήρας στην οθόνη. Ειδικά στα ανταγωνιστικά παιχνίδια, το χιλιοστό δευτερολέπτου μπορεί να κάνει τη διαφορά στον δρόμο προς τη νίκη.

Με μια τηλεόραση στις 55 ίντσες όπως η Sony KD55X85J 55″, θα αξιοποιήσεις στο έπακρον το PlayStation 5 ή το Xbox Series X/S σου. 4Κ ανάλυση, τεχνολογίες ήχου και εικόνας που απογειώνουν την εμπειρία θέασης, είναι σίγουρο ότι θα… «κολλήσεις».

 

 

Καλοκαίρι στο εξοχικό με μπίρα, μπάλα και καλή παρέα

Είσαι ποδοσφαιρόφιλος και θέλεις να μην χάσεις ούτε στιγμή από τα προκριματικά του Champions League. Ή είσαι μπασκετόφιλος, και θέλεις να δεις τον “Greek Freek” να τα «σπάει» στο EuroBasket. Μία value for money πρόταση όπως η Hisense 55A7GQ 55″ είναι σίγουρο ότι θα σε καλύψει και με το παραπάνω. Διαθέτει προηγμένες τεχνολογίες που κάνουν τη διαφορά στην ποιότητα εικόνας όπως Quantum Dot, Dolby Vision & Atmos, Wide Color Gamut. Και με Ambient Light Sensor+ για βέλτιστη ρύθμιση φωτεινότητας και αντίθεσης, ανεξάρτητα από το πώς αλλάζει το φως γύρω σου. Χαμήλωσε τα φώτα, άνοιξε το κλιματιστικό, και απόλαυσε τα καλύτερα αθλητικά γεγονότα του καλοκαιριού, από την άνεση του εξοχικού σου.

 

Θέλω κινηματογραφική εμπειρία, ακόμα και στο εξοχικό!

Αν θέλεις μια τηλεόραση που θα κάνει το εξοχικό σου τον τέλειο προορισμό για κινηματογραφικές εμπειρίες, η 55 ιντσών LG 55UP75006LF 55” Smart 4K TV είναι ένα πραγματικό κόσμημα για το σαλόνι σου. Με ανάλυση 4Κ και τις λειτουργίες FILMMAKER MODE και HDR, η εμπειρία θέασης γίνεται ακόμα πιο καθηλωτική. Συνδέσου στις πλατφόρμες streaming που προτιμάς και απόκτησε πρόσβαση στο αγαπημένο σου περιεχόμενο. Κι αν είσαι gamer, η συγκεκριμένη τηλεόραση σε έχει ήδη καλύψει! Το Game Optimizer, τα λεπτομερή γραφικά HDR και η χαμηλή καθυστέρηση εισόδου (input lag), κάνουν το παιχνίδι πιο γρήγορο και πιο καθηλωτικό.

Επειδή και το εξοχικό θέλει την αναβάθμισή του, μπες στο www.kotsovolos.gr και βρες την ιδανική τηλεόραση για τις ανάγκες σου!

Μπορείς να δεις ακόμη