Πώς η καινούργια 4Κ τηλεόραση άλλαξε την εμπειρία gaming του Κεφαλίδη

by K-Admin 1

 

 

Από τον Δημήτρη Κεφαλίδη


 

Ο Δημήτρης μας μιλάει για τη νέα του τηλεόραση…

Είναι εκπληκτικό το πώς αλλάζει το παιχνίδι με μία σύγχρονη 4Κ τηλεόραση. Ειδικά όταν συνδυάζεται με μία κονσόλα νέας γενιάς όπως είναι τα PS5 και Xbox Series X. Ο Δημήτρης το διαπίστωσε αυτό από την πρώτη στιγμή που πάτησε το “on” στην κονσόλα του και αντίκρισε για πρώτη φορά το μεγαλείο εικόνας στη καινούργια 4Κ τηλεόραση 55 ιντσών.

Ως «γκουρού» του eFootball PES αλλά και δεινός gamer, μας διαβεβαιώνει ότι όσο μεγαλύτερο είναι το κάδρο θέασης, τόσο ανώτερη είναι κι η εμπειρία gaming. Κάθε ντρίπλα, κάθε σουτ, όλα μετράνε σε ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου. Έτσι, οι πλούσιοι χρωματισμοί σε συνδυασμό με τον υψηλό ρυθμό ανανέωσης, δίνουν ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα έναντι των αντιπάλων του. Παράλληλα, η ρεαλιστική εικόνα υπερυψηλής ανάλυσης δίνει τέτοια εμβύθιση, που πολλές φορές νιώθει πως βρίσκεται μέσα στη δράση.

 

 

Κι επειδή οι πραγματικοί πρωταθλητές δεν επαναπαύονται στις δάφνες τους, ο Δημήτρης προσπαθεί πάντα να βρίσκει τρόπους για να βελτιώσει το παιχνίδι του. Η καινούργια 4Κ τηλεόραση παρέχει ειδικές λειτουργίες gaming στην οθόνη, όπως είναι το game mode, για αλλαγή αναλογίας οθόνης, έλεγχο των input lag, FPS και HDR, ρυθμίσεις ασύρματων ακουστικών και πολλά περισσότερα. Όλα σε πραγματικό χρόνο. Έτσι, θα είναι πανέτοιμος για την τελική φάση του eEuro 2021 που είναι σε λίγες μέρες!

 

 

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη