Matebooks D14 & D15, οι δύο νέες προτάσεις της Huawei

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Δύο προτάσεις από τη Huawei στην αγoρά των laptops είναι ικανές για να καλύψουν τις ανάγκες μαθητών, φοιτητών και εργαζομένων από το σπίτι. Ο λόγoς για τα Huawei Matebook D14 και D15, δυο laptop με υψηλές επιδόσεις και ποιότητα κατασκευής καθώς και μίνιμαλ σχεδιασμό. Σχεδιασμένα με γνώμονα τον χρήστη, διαθέτουν κορυφαία χαρακτηριστικά που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα του.

 

 

Το Matebook D14 με οθόνη 14΄΄ είναι ο κυρίαρχος της φορητότητας για εργασία η διάβασμα από οποιοδήποτε μέρος επιθυμεί ο χρήστης. Ζυγίζει μόλις 1,38 κιλά ενώ ο φορτιστής του έχει σχεδιαστεί για μεταφορά για αυτό και χωράει άνετα σε μια τσέπη ενώ η μεγάλη μπαταρία του που υποστηρίζει fast charging μπορεί και φορτίζει σε μόλις 30 λεπτά μέχρι το 46%. Τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ, το D14 πέρα από φορητό είναι και πολύ ικανό σε λειτουργίες γραφείου αφού διαθέτει έναν επεξεργαστή Intel Core i3 10ης γενιάς χρονισμένο στα 2,10GΗz αρκετά ικανό για οτιδήποτε θα του ζητήσει ο χρήστης. Σε συνδυασμό με τα 8GB RAM και τα 250GB SSD, η εμπειρία του χρήστη σε καθημερινές διεργασίες αναμένεται πολύ γρήγορη και αποδοτική.

 

 

Η Huawei δεν επαναπαύεται με το εκπληκτικό laptop για καθημερινή χρήση και δημιουργεί το Matebook D15 μια αναβαθμισμένη τεχνικά έκδοση του D14. Με μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά το D15 απευθύνεται πλέον σε χρήστες που θέλουν το κάτι παραπάνω από το laptop τους. Τεχνικά το D15 διαθέτει 15.6΄΄ οθόνη με πιστοποίηση TÜV Rheinland για μείωση του μπλε φωτός, επεξεργαστή Intel® Core i5-1135G7 χρονισμένο στα 4,2GHz, 16GB ram και 512GB SSD. Τα παραπάνω σε συνδυασμό με την ξεχωριστή κάρτα γραφικών, το μεταλλικό σασί και τον ειδικό σχεδιασμό για καλύτερη ψύξη, συνθέτουν ένα laptop για βαριά χρήση που θα μπορέσει να ικανοποιήσει ακόμα και όσους θέλουν στον ελεύθερο τους χρόνο να παίξουν games.

Μπορείς να δεις ακόμη