Realme 8i – Οικονομικό αλλά και πρωτοποριακό

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Συνεχίζοντας να χτίζει επάνω στην ήδη υπάρχουσα επιτυχία της και να διατηρεί τη δυναμική της fan-favorite Realme 8 series, η Realme λανσάρει ένα ακόμη υποψήφιο best seller: το Realme 8i. Ένα δυνατό και οικονομικό smartphone ικανό για όλα, με φοβερή νέα οθόνη, μπαταρία μεγάλης διάρκειας και ισχυρό επεξεργαστή, που είναι σίγουρο πως θα σε ικανοποιήσει.

Το Realme 8i, λοιπόν, παρέχει μια απίστευτα ομαλή εμπειρία θέασης σε ανεπανάληπτη τιμή και είναι εξοπλισμένο με ultra smooth 120Hz οθόνη, πανίσχυρο επεξεργαστή G96 και Dynamic RAM έως 7 GB. Με τη μεγάλης διάρκειας και αντοχής μπαταρία μεγέθους 5000mAh και με ταχεία φόρτιση 18W, το Realme 8i είναι δικαιωματικά ο απόλυτος «υπερ-ήρωας» στην αγορά τεχνολογίας.

Το Realme 8i έρχεται μαζί με τον επεξεργαστή Helio G96, που κάνει το ντεμπούτο του στην ευρωπαϊκή αγορά. Ο Helio G96 διαθέτει δύο μεγάλους πυρήνες A75 και 6 μικρούς A55, ενώ η κύρια συχνότητά του φτάνει έως και τα 2.05GHz. Οι ικανότητές του αναδεικνύουν την πρόθεση της εταιρείας να επενδύει στον ποιοτικό έλεγχο και στη συνεχή ανάπτυξη των προϊόντων της.

 

 

Πέρα από τις αποδόσεις υψηλής ποιότητας, σε γενική καθημερινή χρήση αλλά και στο gaming, το Realme 8i προσφέρει και μία απόλυτα συναρπαστική εμπειρία προβολής μέσω του ρυθμού ανανέωσης 120Hz, της μεγάλης οθόνης 6,6 ιντσών με 90.8% αναλογία οθόνης/ σώματος, επιτρέποντάς σου έτσι να απολαύσεις μια εξαιρετικά ομαλή εμπειρία θέασης. Αυτή είναι, επίσης, η πρώτη οθόνη της Realme, της οποίας η φωτεινότητα μπορεί να φτάσει το 1 nit.

Η realme αναβαθμίζει, επίσης, τη smooth εμπειρία χρήστη με την τεχνολογία DRE (Dynamic RAM Expansion), όπου 4 GB RAM θα μπορούσαν να αναβαθμιστούν σε 7GB RAM (μόνο στην έκδοση 4GB + 128GB). Με τη νέα αυτή τεχνολογία οι εφαρμογές ανοίγουν πιο γρήγορα και οι υπόλοιπες διαδικασίες στο παρασκήνιο εκτελούνται ταχύτερα, κάνοντας έτσι την εμπειρία σου με το νέο κινητό τηλέφωνο της Realme μοναδικά ομαλή και ευχάριστη.

Το Realme 8i δεν προσφέρει όμως απλά μια smooth εμπειρία, αλλά και μπαταρία 5000mAh που έχει βελτιστοποιηθεί για να προσφέρει μία απόλυτη και μακράς διάρκειας απόδοση, που δεν επηρεάζει την καθημερινή χρήση του smartphone. Έτσι θα μπορείς να είσαι σε διαρκή επικοινωνία με την παρέα σου, να streamάρεις σειρές και να παίζεις τα αγαπημένα σου mobile games ανεξαρτήτως τόπου και χρόνου, χωρίς να φοβηθείς για το αν θα ξεμείνεις απο μπαταρία.

Το Realme 8i είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά και σε περιμένει να το προτιμήσεις για την πολυχρηστικότητα και την καινοτομία που το χαρακτηρίζει!

Μπορείς να δεις ακόμη