Just Dance 2022 – Χόρεψε με τα πιο καυτά κομμάτια του 2022!

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Η Ubisoft ανανεώνει τη σειρά Just Dance με το Just Dance 2022 το απόλυτο παιχνίδι χορού! Χόρεψε 40 φρέσκα κομμάτια από τους αγαπημένους σου τραγουδιστές και μπάντες, και νιώσε την ενέργεια και την αδρεναλίνη να σε διαπερνούν. Από classics μέχρι και τα πιό νέα hits, σίγουρα θα βρεις τραγούδια που θα σε εμπνεύσουν να χορέψεις στον ρυθμό τους.

Αν ψάχνεις το τέλειο παιχνίδι για μία διασκεδαστική βραδιά με την παρέα σου το Just Dance 2022 είναι ιδανικό. Mε το Coop Mode σχημάτισε μία ομάδα με τους φίλους σου, δείξτε τις καλύτερες χορευτικές σας κινήσεις και προσπαθήστε να μαζέψετε όλοι 5 αστέρια! Μπορείς όμως, ακόμα και μόνος σου να γυμναστείς με το Sweat Mode, στο οποίο, μετρώντας τις θερμίδες που θα κάψεις χορεύοντας με τα αγαπημένα σου ποπ τραγούδια, όπως το Don’t Go Yet (στο οποίο μπορείς να χορέψεις μαζί με την Camila Cabello), το Save Your Tears με τον Weeknd και την Ariana Grande, το Build a B**** της Bella Poarch, το Happier Than Ever της Billie Eilish και πολλών άλλων, θα κινητοποιείσαι διαρκώς.

Στο World Dance Floor προκάλεσε και άλλους Just Dancers από ολόκληρο τον κόσμο, συμμετέχοντας στα τουρνουά χορού! Αντίπαλοί σου θα είναι παίκτες ίδιου επιπέδου, κρατώντας έτσι σίγουρα δίκαιες τις dance battles σου. Υπάρχει επιπλέον Kids Mode, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται παιδικά τραγούδια με 8 χορογραφίες ειδικά φτιαμένες για τους μικρούς θαυμαστές του Just Dance.

Αν θέλεις να ξεκλειδώσεις πάνω απο 700 τραγούδια για να μην σταματάς να παίζεις Just Dance 2022, υπάρχει το Just Dance Unlimited, το οποίο θα σου επιτρέψει να χορέψεις τα περισσότερα τραγούδια, και διαφορετικές εκδοχές χορογραφιών από τα προηγούμενα παιχνίδια Just Dance. Έτσι θα απολαύσεις την απόλυτη Just Dance εμπείρια είτε μόνος είτε με την παρέα σου!

Για πρώτη φορα λοιπόν το Just Dance θα έχει (πέρα απο τη βασική), δυο επιπλέον εκδόσεις: την Deluxe Edition, που θα περιλαμβάνει το παιχνίδι και 3 μήνες Just Dance Unlimited pass, και την Ultimate Edition, που θα περιλαμβάνει το παιχνίδι και 1 χρόνο Just Dance Unlimited pass! Προτιμώντας έτσι μία από τις εκδόσεις αυτές, θα έχεις κατευθείαν τη βέλτιστη εμπειρία Just Dance.

Το Just Dance 2022 είναι διαθέσιμο σε κονσόλες Xbox One, PS4, Nintendo Switch, PS5 και Xbox Series X/S από τις 4 Νοεμβρίου του 2021.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη