Samsung Galaxy Note 7

by K Admin

1

 

 

 

Μετά από πολλές φήμες και διαρροές, η Samsung αποκάλυψε – στο πλαίσιο του Unpacked event 2016 – και επίσημα το Galaxy Note 7, ένα πανίσχυρο εργαλείο έκφρασης για όσους θέλουν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο το τηλέφωνο τους. Το Galaxy Note 7 συμπληρώνει τη σειρά των Galaxy S7 και Galaxy S7 edge, δημιουργώντας έτσι μία ομοιόμορφη και πληρέστερη οικογένεια προϊόντων κινητής.

Το νέο phablet της Samsung έρχεται με νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις σε σχέση με το υφιστάμενο μοντέλο (Galaxy Note 5), όπως είναι η νέα γραφίδα S Pen, ο σαρωτής ίριδας του ματιού, ενώ είναι αδιάβροχο για να χρησιμοποιείς το τηλέφωνο σου οπουδήποτε!

 

Το πρώτο Note με τέλεια συμμετρία

Με εκλεπτυσμένη κατασκευή, υψηλής ποιότητας υλικά και με τον μοναδικό συμμετρικό σχεδιασμό edge, το Galaxy Note 7 θέτει νέα πρότυπα για τις συσκευές με μεγάλη οθόνη! Ο σχεδιασμός του Galaxy Note 7 έχει όλα όσα χρειάζεσαι για να προσαρμόζεται στον τρόπο που εργάζεσαι και παίζεις, είτε πρόκειται για σημαντικά έγγραφα ή για μεγάλη ταινία.

Με το Galaxy Note 7, το οποίο έρχεται με διαστάσεις 153,5 x 73,9 x 7,9 χιλιοστά και βάρος 169 γραμμάρια, μπορείς να κάνεις περισσότερα πράγματα, καλύτερα και ταχύτερα, αφού διαθέτει λεπτό περίγραμμα, για να αξιοποιείς την οθόνη στο έπακρο, και στρογγυλεμένο το πίσω μέρος για να «κάθεται» άνετα στο χέρι σου, καθώς χρησιμοποιείς τη γραφίδα S Pen. Το γυαλί στο εμπρόσθιο μέρος και το μέταλλο στο πίσω μέρος συνδυάζονται αρμονικά, δημιουργώντας μια ενιαία επιφάνεια.

 

Οθόνη κορυφαίας ποιότητας (Quad HD Super AMOLED)

Η απόλυτη ακρίβεια στον κορεσμό των χρωμάτων και η υψηλή αντίθεση της dual-curved οθόνης Super AMOLED 5,7 ιντσών, ανάλυσης Quad HD (1440 x 2560 pixels), προσφέρουν ολοζώντανα χρώματα που πάλλονται γεμάτα ρεαλισμό. Επίσης, το Galaxy Note 7 είναι το πρώτο smartphone με επικάλυψη Gorilla Glass 5, για μεγαλύτερη προστασία από γδαρσίματα και σε ορισμένες περιπτώσεις, ραγίσματος από πτώσεις σε διάφορες επιφάνειες.

 

Mobile HDR για φανταστικό ρεαλισμό

Το HDR (High Dynamic Range – Υψηλό Δυναμικό Εύρος) είναι ένας νέος, απόλυτα ρεαλιστικός τύπος βίντεο που απογειώνει την εμπειρία θέασης. Προσφέρει μεγαλύτερο εύρος καταγραφής, καλύτερη αντίθεση, φωτεινότερα χρώματα και βαθύτερο μαύρο.

Το Galaxy Note7 είναι συμβατό με mobile HDR και, χάρη στην προηγμένη μηχανή επεξεργασίας εικόνων για κινητά, η εικόνα αναβαθμίζεται σε νέα επίπεδα, ενώ το επίπεδο φωτεινότητας και η εκπληκτική λεπτομέρεια ζωντανεύουν το περιεχόμενο που προβάλλεται στην οθόνη.

 

Φωτεινές εικόνες απόλυτης ευκρίνειας χάρη στις κάμερες προηγμένης τεχνολογίας

Η πίσω και η μπροστινή κάμερα σου προσφέρουν εικόνες μεγαλύτερης φωτεινότητας και ευκρίνειας. Ο αισθητήρας Dual Pixel των 12 MP εναρμονίζεται με έναν φωτεινότερο φακό F1.7 και μεγαλύτερων διαστάσεων pixel (1,4 µm), για να βγάζεις φωτογραφίες οποτεδήποτε και με όποιον τρόπο θέλεις, μέρα ή νύχτα, γρήγορα ή αργά. Επιπλέον, η μπροστινή κάμερα με αισθητήρα 5 ΜP και – επίσης – μεγάλο διάφραγμα (F1.7) προσφέρει εκπληκτικές selfies, ενώ και οι δύο κάμερες υποστηρίζουν εγγραφή βίντεο 2160p.

Τέλος, η ανανεωμένη εφαρμογή της Samsung σου δίνει τη δυνατότητα να τροποποιήσεις χειροκίνητα τις ρυθμίσεις της κάμερας για επαγγελματικά αποτελέσματα. Ενεργοποίησε την Προηγμένη λειτουργία για να προσαρμόσεις το διάφραγμα, για να ρυθμίσεις την ισορροπία λευκού, τη ταχύτητα του κλείστρου, το ποσοστό φωτισμού ή την εστιακή απόσταση.

 

Εξαιρετικά καθηλωτική εμπειρία με Gear VR

To Galaxy Note7 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με τη νέα υψηλής ανάλυσης (3840×1920) κάμερα Gear 360. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να «αιχμαλωτίσεις», να επεξεργαστείς και να μοιραστείς εικόνες και βίντεο 360 μοιρών εν κινήσει. Μπορείς επίσης να μοιραστείς τις αναμνήσεις σου με τους φίλους σου μέσω YouTube 360 και Facebook, καθώς και να τις ζήσεις ξανά μέσω του καθηλωτικού Gear VR.

 

Ταχύτατη φόρτιση, υψηλή απόδοση

Το Galaxy Note 7 έρχεται με πιο ταχύτερο και ικανό επεξεργαστή και καλύτερη GPU, για να έχεις τη δύναμη να κάνεις πολλά περισσότερα. Συγκεκριμένα, στο εσωτερικό του συναντάμε επεξεργαστή Exynos 8890 (για την αγορά της Ευρώπης), 4 GB RAM (LPDDR4), ενώ τα γραφικά αναλαμβάνει η Mali-T880 MP12 GPU. Είτε πρόκειται για mobile gaming (τα παιχνίδια παίζονται σε περιβάλλον Vulkan!) ή για εργασίες όπως browsing, email, social media, ή αναπαραγωγή βίντεο, το νέο Galaxy Note δεν θα «κολλήσει» πουθενά!

Ακόμη, είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 3,500mAh, ενώ προσφέρει ευκολία στη διαχείριση της μπαταρίας μέσω του Smart Manager και φορτίζει γρήγορα, χρησιμοποιώντας τη νέα θύρα USB-C. Επιπλέον, μπορείς να φορτίσεις το Galaxy Note7 οπουδήποτε υπάρχει δυνατότητα ασύρματης φόρτισης.

 

Περισσότερος χώρος για να αποθηκεύεις τα πάντα

Το Galaxy Note 7 διαθέτει εσωτερικό χώρο αποθήκευσης που φτάνει τα 64 GB, ενώ, αν έχεις πολλά αρχεία, βίντεο και φωτογραφίες, μπορεί να επεκταθεί έως και 256 GB μέσω κάρτας μνήμης microSD.

 

Ενισχυμένη ασφάλεια

Σε συνδυασμό με το Samsung Knox, μία κορυφαία πλατφόρμα στον τομέα της ασφάλειας, το Galaxy Note7 προσφέρει περισσότερη ασφάλεια και ιδιωτικότητα, μέσω των εξαιρετικά προηγμένων βιομετρικών πιστοποιήσεων, συμπεριλαμβανομένου του σαρωτή δαχτυλικού αποτυπώματος και της τεχνολογίας για σάρωση της ίριδας. Όπως επισημαίνει η Samsung, το μοτίβο της ίριδας των ματιών μας είναι απίστευτα περίπλοκο, ενώ δεν υπάρχουν δύο ίδιες ίριδες, ακόμα και στο ίδιο άτομο. Επειδή η ταυτοποίηση της ίριδας δεν αφήνει κανένα ίχνος στο Galaxy Note7, είναι αδύνατο να αντιγραφεί, καθίσταται ένας από τους ασφαλέστερους τρόπους προστασίας των δεδομένων σου. Φυσικά, το Galaxy Note7 προσφέρει περισσότερες επιλογές ταυτοποίησης (πρότυπο, κωδικός, PIN) που μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναλλάξ, ανάλογα με το πώς χρησιμοποιείς το κινητό σου, όπου κι αν βρίσκεσαι ή ό,τι κι αν κάνεις.

 

Λειτουργία «Secure Folder»

Για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια υπάρχει και η λειτουργία «Secure Folder» (Ασφαλής Φάκελος). Πρόκειται για έναν ξεχωριστό φάκελο που προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο πιστοποίησης, ώστε να κρατήσει ασφαλείς τις ιδιωτικές και προσωπικές πληροφορίες, ενώ το σύστημα ασφαλείας Knox της Samsung θα φροντίσει να παραμείνουν απόρρητες. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις το φάκελο ορατό μόνο σε εσένα.

 

Ανθεκτικό σε νερό και σκόνη

Τόσο η συσκευή όσο και η γραφίδα S Pen είναι ανθεκτικά σε σκόνη και νερό βάσει της πιστοποίησης IP68, πράγμα που σημαίνει δεν θα φοβάσαι να ακουμπήσεις το τηλέφωνό σου σε μια βρεγμένη επιφάνεια, ενώ θα συνεχίσεις να το χρησιμοποιείς, ακόμα και αν πριν από λίγο σου είχε πέσει κατά λάθος στο νερό (για βύθιση μέχρι και 1,5 μέτρα  έως 30 λεπτά).

 

Γραφίδα S Pen με προηγμένες λειτουργίες4

Με τη γραφίδα S Pen και τη βελτιωμένη τεχνολογία ευαισθησίας πίεσης, η εμπειρία χειρόγραφου κειμένου ψηφιακής μορφής αναβαθμίζεται. Τώρα η γραφή σου εμπλουτίζεται με ακόμα περισσότερα στοιχεία προσωπικής έκφρασης. Χάρη στη λεπτότερη μύτη των 0,7 χιλιοστών, η βελτιωμένη γραφίδα S Pen γράφει όπως ένα αληθινό στυλό ή πένα, αφού τη χρησιμοποιείς για να κρατάς σημειώσεις και να σκιτσάρεις τις ιδέες σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις το S Pen πάνω από την οθόνη για να ενεργοποιηθεί το Air Command, το γρήγορο μενού για τη δημιουργία εικόνων GIF ή για τη μετάφραση λέξεων σε εικόνες. Ακόμη, μπορείς να κρατήσεις πρόχειρες σημειώσεις χωρίς να ξεκλειδώσεις την οθόνη, ακόμα και μέσα στη βροχή, αφού το S Pen είναι πλέον αδιάβροχο, ενώ, χρησιμοποιώντας το πλαϊνό πλήκτρο, η γραφίδα μετατρέπεται σε γόμα. Τόσο απλά!

 

Όλες οι σημειώσεις σου σε ένα μέρος

Κάθε σημείωση, σημείωμα (memo), κάθε επιλεγμένη και σχολιασμένη εικόνα με το S Pen αποθηκεύονται πλέον στην εφαρμογή Samsung Notes. Επίσης, στο ίδιο μέρος μπορείς να βρεις όλα τα αρχεία του S Pen, τα οποία μετέφερες από το παλιό σου τηλέφωνο μέσω της εφαρμογής Smart Switch, ενώ, έχοντας πρόσβαση σε περισσότερα πινέλα, αλλά και τη δυνατότητα ανάμιξης χρωμάτων, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το S Pen για να σχεδιάζεις και να ζωγραφίζεις τα έργα σου, τα οποία μπορείς να μοιράζεσαι απευθείας στο PEN.UP.

 

Λειτουργικό για ακόμη καλύτερη παραγωγικότητα

Το Galaxy Note 7 «τρέχει» Android 6.0.1 (Marshmallow) και TouchWiz interface, με γνώριμα χαρακτηριστικά και λειτουργίες, όπως το Always-On Display feature που εμφανίζει διάφορες ενημερώσεις χωρίς να καταναλώνει σημαντική ποσότητα ενέργειας από τη μπαταρία. Η Samsung υποσχέθηκε ότι θα αναβαθμιστεί σύντομα σε Android 7.0 Nougat.

 

Βελτιωμένη λειτουργεία Smart Switch

Η λειτουργία Smart Switch έχει βελτιωθεί περαιτέρω με το Samsung Cloud, το οποίο υποστηρίζει την απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης της συσκευής, παρέχοντας συνεχώς δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και εύκολη μεταφορά του περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων, των εφαρμογών, των ρυθμίσεων και των layouts μεταξύ των συσκευών. Οι κάτοχοι του Galaxy Note 7 θα είναι σε θέση να χρησιμοποιούν μέχρι και 15GB ελεύθερου χώρου για να αποθηκεύουν και να επαναφέρουν πληροφορίες στο Samsung Cloud.

 

Samsung Note 7

 

Νέα σειρά αξεσουάρ

Μια νέα σειρά αξεσουάρ θα είναι διαθέσιμη για να συμπληρώσει το Galaxy Note 7, συμπεριλαμβανομένης της S View Standing Cover, μιας ελαφριάς θήκης που μεταφέρεται εύκολα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να στηριχθεί η συσκευή σε γωνία 60 μοιρών για εύκολη προβολή του περιεχομένου. Ο κατάλογος περιλαμβάνει και άλλα, χρήσιμα αξεσουάρ, όπως είναι – μεταξύ άλλων – το ημιδιαφανές κάλυμμα Clear View, με το οποίο μπορείς να διαχειριστείς τις εισερχόμενες κλήσεις άνετα χωρίς να ανοίξεις το κάλυμμα, ένα ανθεκτικό, IP68 αδιάβροχο backpack για φόρτιση εν κινήσει, καθώς και ένα κάλυμμα πληκτρολογίου για μεγαλύτερη άνεση και ακρίβεια κατά την πληκτρολόγηση, θωρακίζοντας ταυτόχρονα τη συσκευή σου από ζημιές, ενώ δεν απαιτεί σύνδεση ή φόρτιση.

Επίσης, με το κάλυμμα φακών μπορείς να αλλάξεις την προοπτική σου στη στιγμή! Το αντιολισθητικό κάλυμμα επιτρέπει την εύκολη εναλλαγή γωνιών, για φωτογραφίσεις επαγγελματικού επιπέδου, χωρίς να απαιτείται βαρύς εξοπλισμός.

 

Το Samsung Note 7 θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, silver και μπλέ χρώμα! 

 

Θέλεις να μάθεις πότε θα είναι διαθέσιμο για να το κάνεις δικό σου; Μπες εδώ, εκδήλωσε το ενδιαφέρον σου και θα ενημερωθείς πρώτος με email. 

 

Μπορείς να δεις ακόμη