Samsung Galaxy S7 και Galaxy S7 edge: Διαθέσιμα για προ-παραγγελία!

by K-Admin

H Samsung, με την επίσημη αποκάλυψη – στο πλαίσιο του MWC 2016 – των Galaxy S7 και Galaxy S7 edge που όλοι μαζί είδαμε live, αποδεικνύει για ακόμα μία φορά ότι το τέλειο μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο! Τα νέα smartphones της εταιρείας είναι αδιάβροχα, κομψά, και με ακόμα πιο έξυπνες λειτουργίες.

 

 

Ο Δημήτρης Καρέτσος, η Μαντώ Γαστεράτου και ο περίφημος Alex, μαζί με το υπόλοιπο team του TryMe παρακολουθούν live το Galaxy Unpacked της Samsung.

 

 

 

Κορυφαίος σχεδιασμός

Το πρώτο πράγμα που αντικρίζει κάνει όταν συναντά τα Galaxy S7 και Galaxy S7 edge είναι η εντυπωσιακή και κομψή τους εμφάνιση. Η γυάλινη μπροστινή επιφάνεια ενώνεται με ακρίβεια με το καμπυλωτό μεταλλικό κράμα, με αποτέλεσμα ένα ανθεκτικό ενιαίο περίβλημα. Όλες αυτές οι βελτιώσεις προσφέρουν μια μοναδική αίσθηση στο χέρι του χρήστη, ενώ το πιο σημαντικό είναι ότι δεν έχει γίνει κανένας συμβιβασμός όσον αφορά τις δυνατότητες των νέων flagships της Samsung.

 

Οθόνη Super AMOLED

IMG_3330Τα Samsung Galaxy S7 και Galaxy S7 edge έρχονται με οθόνη Super AMOLED στις 5,1 και 5,5 ίντσες αντίστοιχα, ανάλυσης 2560 x 1440 pixels και προστασία Corning Gorilla Glass 5, ενώ δεν λείπει, φυσικά, η λειτουργία Always On για τη συνεχή προβολή βασικών πληροφοριών, χωρίς να επηρεάζεται ουσιαστικά η αυτονομία τους. Η κυρτή οθόνη του Galaxy S7 Edge διαθέτει έως και εννέα πίνακες που προσφέρουν άμεση πρόσβαση σε εφαρμογές και ενημερώσεις, όπως είναι ο πίνακας Apps edge μέσω του οποίου μπορείς να δημιουργήσεις έως και 10 συντομεύσεις εφαρμογών και φακέλων. Επιπλέον, υπάρχει και η επιλογή για δημιουργία συντομεύσεων για συγκεκριμένες λειτουργίες των αγαπημένων εφαρμογών ή επαφών σου, είτε πρόκειται για λήψη selfie είτε για το άνοιγμα ενός σημειώματος ή για κλήση σε μια αγαπημένη επαφή.

 

Βελτιωμένες κάμερες

Τα Samsung Galaxy S7 και Galaxy S7 edge υπόσχονται καταπληκτικές, πεντακάθαρες φωτογραφίες σε όλες τις πιθανές συνθήκες φωτισμού με τη νέα ανανεωμένη κάμερα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να τραβάς φωτογραφίες, χωρίς να ανησυχείς για το φωτισμό ή την έλλειψη αυτού. Όλα αυτά, χάρη στο νέο φακό 16 MP με τεχνολογία Dual Pixel για καλύτερη ποιότητα εικόνας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ με το γρήγορο autofocus, τον οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και Motion Panorama για ευρείες λήψεις μπορείς να αποτυπώσεις κίνηση σε πανοραμικές κινούμενες φωτογραφίες. Επιπλέον, η μπροστινή κάμερα με αισθητήρα 5 ΜP και μεγάλο διάφραγμα (f1.7) προσφέρει εκπληκτικές selfies. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι και οι δύο κάμερες υποστηρίζουν εγγραφή βίντεο 2160p.

 

Hardware για κάθε σενάριο χρήσης!

IMG_3333Με ισχυρό επεξεργαστή Exynos 8890, 4 GB μνήμη RAM και μπαταρία 3000mAh (Galaxy S7) και 3600mAh (Galaxy S7 Edge), με υποστήριξη ταχείας φόρτισης (ενσύρματα και ασύρματα), τα νέα flagships μπορούν να ανταπεξέλθουν σε κάθε σενάριο χρήσης. Είτε πρόκειται για mobile gaming ή για εργασίες όπως browsing, email, social media, αναπαραγωγή video κ.λπ., τα νέα Galaxy S7 δεν θα κολλήσουν πουθενά! Τα νέα Galaxy S7 και Galaxy S7 Edge θα κυκλοφορήσουν σε δύο εκδόσεις στα 32GB και 64GB, ενώ διαθέτουν υποδοχή για κάρτες microSD, με δυνατότητα επέκτασης μέχρι 128 GB. Επίσης, με την υποστήριξη LTE Cat 9 οι δύο συσκευές επιτυγχάνουν ταχύτητες download που φτάνουν τα 450Mbps και ταχύτητες upload που φτάνουν τα 50Mbps.

 

Mobile Gaming

Η Samsung ρίχνει ακόμα μεγαλύτερο βάρος στο mobile gaming  ενσωματώνοντας ένα ειδικό κέντρο ελέγχου παιχνιδιών και προηγμένες λειτουργίες, όπως καταγραφή δράσης από τα παιχνίδια σου. Ακόμα, με το Game Launcher όλα τα παιχνίδια σου βρίσκονται σε ένα σημείο και κάθε game που κατεβάζεις προστίθεται αυτόματα εκεί. Για ακόμη καλύτερη εμπειρία, μπορείς να διακόψεις τον ήχο, να αποκρύψεις τις ειδοποιήσεις και να αλλάξεις τις ρυθμίσεις για εξοικονόμηση ενέργειας.

 

Ανθεκτικά σε νερό και σκόνη

Τα Samsung Galaxy S7 και Galaxy S7 Edge διαθέτουν αξιολόγηση IP 68, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ανθεκτικά στο νερό και τη σκόνη. Έτσι, δεν θα φοβάσαι να ακουμπήσεις το τηλέφωνό σου σε μια βρεγμένη επιφάνεια, ενώ θα συνεχίσεις να το χρησιμοποιείς, ακόμα και αν πριν από λίγο σου είχε πέσει κατά λάθος στο νερό.

 

Premium smartphones με premium λειτουργικό

IMG_3341 IMG_3343 IMG_3349Τα νέα Galaxy έρχονται με Android 6.0 Marshmallow και TouchWiz interface, με πολλές αλλαγές και βελτιώσεις στα swipe features και το Always-On Display που εμφανίζει διάφορες ενημερώσεις χωρίς να καταναλώνει σημαντική ποσότητα ενέργειας από τη μπαταρία.

 

 

 

 

Τα νέα flagships της Samsung, Galaxy S7 και Galaxy S7 edge, έρχονται στις 11 Μαρτίου ενώ διατίθενται ήδη για προ-παραγγελία.
Μπορείς να το αποκτήσεις νωρίτερα από το επίσημο λανσάρισμα και να λάβεις δωρεάν το Gear VR με ένα κλικ εδώ!

 

Μπορείς να δεις ακόμη