Η Samsung φέρνει το Internet of Things στη ζωή σου και… στον ύπνο σου με το SleepSense!

by K Admin

Samsung SleepSense (2)

Η Samsung Electronics παρουσίασε στην IFA 2015, πώς το Internet of Things μετατρέπεται από όραμα σε πραγματικότητα!  Μια από τις νέες συσκευές που είναι ζωντανή απόδειξη είναι το νέο Samsung SleepSense!

 

Όλοι γνωρίζουμε πως ο καλός βραδινός ύπνος είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για μια υγιή ζωή.

 

Το Samsung SleepSense  έρχεται για να σε βοηθήσει να ελέγξεις και να διαχειριστείς καλύτερα τον ύπνο σου. Τοποθέτησε την συσκευή κάτω από το στρώμα σου για να μπορεί να ελέγχει – χωρίς να έρχεται σε επαφή μαζί σου- τον ρυθμό της καρδιάς και της αναπνοής σου ενώ ταυτόχρονα «παρακολουθεί» τις κινήσεις του σώματός σου κατά τη διάρκεια του ύπνου.

 

Samsung SleepSense (1)Το SleepSense είναι μια συνδεδεμένη συσκευή, η οποία βοηθά στη δημιουργία των κατάλληλων προϋποθέσεων για το βραδινό ύπνο. Συνδέεται με συσκευές της Samsung, αλλά και με έξυπνες συσκευές άλλων κατασκευαστών για να κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη! Μεταξύ άλλων, αν το SleepSense καταλάβει ότι έχεις αποκοιμηθεί,  μπορεί να κλείσει την τηλεόραση ή να προσαρμόσει τη θερμοκρασία του δωματίου σε συνθήκες για έναν τέλειο βραδινό ύπνο!

 

Το SleepSense σου δίνει ημερήσιες αναφορές στο smartphone σου και σου προσφέρει συμβουλές ειδικά για εσένα, λαμβάνοντας υπόψη το μεταβολισμό σου με 97% ακρίβεια!

 

Αυτή η χρήσιμη υπηρεσία είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με τον Δρ. Χρήστο Μαντζώρο του Harvard Medical School.

 

Με απλά λόγια με το SleepSense κοιμάσαι… έξυπνα!

Μπορείς να δεις ακόμη