Στεγνωτήριο ρούχων Α+++ -10% από την LG

by K Admin

 

Έχεις κουραστεί να περιμένεις να στεγνώσει η μπουγάδα σου τον χειμώνα; Θεωρείς ότι, όταν μαζεύεις τα ρούχα σου από την απλώστρα, λόγω του καυσαερίου δεν είναι τόσο καθαρά όσο βγήκαν από το πλυντήριο; Ακόμη χειρότερα, τα πλυμένα ρούχα σου μυρίζουν κάπνα, αντί για φρεσκάδα, παίρνοντας τη μυρωδιά της ατμόσφαιρας από τα αναμμένα τζάκια;

Αν τα παραπάνω κάνουν το άπλωμα και στέγνωμα των ρούχων να φαίνεται βραχνάς τότε ήρθε η στιγμή να ψάξεις για στεγνωτήριο.

Στεγνωτήριο; Δεν θα ανεβάσει το λογαριασμό του ρεύματος κατά πολύ, δεν θα χαλάσει τα ρούχα μου; Ξέρουμε ότι  αυτό σκέφτεσαι διαβάζοντας αυτό το κείμενο.. και θα απαντήσουμε αμέσως στις ανησυχίες σου!

 

Πλέον, ήρθε ένα νέο στεγνωτήριο LG με ενεργειακή απόδοση Α+++ -10% και με αντλία θερμότητας που στεγνώνει τα ρούχα σε χαμηλότερες θερμοκρασίες.

 

Τι σημαίνουν τα παραπάνω;

Με το νέο στεγνωτήριο RC8082AV2Z της LG, έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα σε δύο λειτουργίες στεγνώματος, Eco και Speed. Συγκεκριμένα, επιλέγοντας τη λειτουργία Eco τα ρούχα μπορούν να στεγνώσουν γρήγορα και αποδοτικά, καταναλώνοντας λιγότερη ενέργεια. Εναλλακτικά, με τη λειτουργία Speed Mode, τα ρούχα στεγνώνουν πιο γρήγορα, εξοικονομώντας έως και 30% χρόνο.

 

 

Επιπλέον, το νέο στεγνωτήριο RC8082AV2Z LG ενσωματώνει την τεχνολογία Inverter, που αυξάνει την απόδοση του στεγνωτηρίου και μειώνει την κατανάλωση ενέργειας επιτυγχάνοντας εξαιρετικά υψηλή ενεργειακή απόδοση, A+++-10%. Με την τεχνολογία της αντλίας θερμότητας, τα ρούχα στεγνώνουν ακόμα πιο απαλά σε χαμηλότερες θερμοκρασίες, φροντίζοντας έτσι για τα ευαίσθητα υφάσματα και παράλληλα εξαφανίζοντας τις τσακίσεις και τις ζάρες του υφάσματος.

Ο συμπυκνωτής αυτόματου καθαρισμού είναι  επίσης  ένα από τα χαρακτηριστικά που διαθέτει το νέο στεγνωτήριο με το οποίο δεν είναι απαραίτητη η απομάκρυνση των χνουδιών για τη σωστή λειτουργία . Με το νερό που εξάγεται από τα υγρά ρούχα,  η τεχνολογία αντλίας με inverter επιτρέπει την αυτόματη πλύση του συμπυκνωτή έως και 7 φορές κατά τη διάρκεια των κύκλων στεγνώματος έτσι ώστε η απόδοση του στεγνωτηρίου παραμένει σε υψηλά επίπεδα και η κατανάλωση ενέργειας χαμηλά.

Τέλος, τo νέο στεγνωτήριο της LG ενσωματώνει επίσης τη λειτουργία Smart Diagnosis (Έξυπνη Διάγνωση), μέσω της οποίας μπορεί να γίνει διάγνωση μέσω Smartphone έως και 28 τεχνικών προβλημάτων καθώς και η αποτελεσματική αντιμετώπισή τους, απαλλάσσοντας τον χρήστη από το κόστος και την αναστάτωση της επίσκεψης ενός τεχνικού.

Μπορείς να δεις ακόμη