ΣΥΝΔΥΑΣΕ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ FUJITSU

by Zikou Stella

Φαντάσου να μπαίνεις στο σπίτι σου και να σε υποδέχεται ένα τέλειο κλίμα, ακριβώς όπως το θέλεις. Με τα κλιματιστικά Fujitsu, αυτό δεν θα μείνει όνειρο. Θα είναι η πραγματικότητά σου. Οι πρωτοποριακές τεχνολογίες των κλιματιστικών Fujitsu παρέχουν μοναδική θερμική άνεση, είτε θέλεις να δροσιστείς τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού, είτε να ζεσταθείς όταν ο χειμώνας χτυπά την πόρτα σου. Και το καλύτερο; Κάνουν οικονομία ενέργειας που σημαίνει λιγότερα έξοδα για σένα και περισσότερη φροντίδα για το περιβάλλον. Επίλεξε Fujitsu και ανακάλυψε την απόλυτη ισορροπία μεταξύ άνεσης και οικονομίας στον χώρο σου.

Τα κλιματιστικά Inverter της Fujitsu βρίσκονται στην κορυφή της κατηγορίας τους, χάρη στις τεχνολογίες και λειτουργίες που διαθέτουν, οι οποίες από τη μια κάνουν δυνατή τη δημιουργία του ιδανικού κλίματος σε κάθε χώρο, από την άλλη μειώνουν την κατανάλωση ρεύματος. Στο site και στα καταστήματα Κωτσόβολος θα βρεις τα μοντέλα KM Series ASYG09KMCE/AOYG09KMCC, KM Series ASYG12KMCE/AOYG12KMCC, KM Series ASYG18KMTE/AOYG18KMTA και KM Series ASYG24KMTE/AOYG24KMTΑ. Το καθένα καλύπτει ιδανικά τις ανάγκες χώρων διαφορετικού μεγέθους.

 

Υψηλές Επιδόσεις με Χαμηλή Κατανάλωση

Αν ως τώρα δίσταζες να λειτουργήσεις το κλιματιστικό για πολλές ώρες, η Fujitsu θα σε απαλλάξει από τέτοιου είδους προβληματισμούς, με πρωταγωνιστή την ενεργειακή κλάση θέρμανσης θερμής ζώνης Α+++ και ψύξης Α++. Όλες οι συσκευές της βρίσκονται πολύ ψηλά στους δείκτες SEER/SCOP, κάτι που σημαίνει ότι θα απολαμβάνεις το επιθυμητό επίπεδο θερμικής άνεσης, δίχως να σκέφτεσαι τον λογαριασμό του ρεύματος. Έτσι, θα εξοικονομείς χρήματα για να καλύψεις άλλες ανάγκες του νοικοκυριού σου και θα μπορείς να λειτουργείς ταυτόχρονα περισσότερες συσκευές.

Για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία, μπορείς να ενεργοποιήσεις το ECO Mode. Τα οφέλη που προσφέρει είναι πολλαπλά. Από τη μία ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας για να απολαμβάνεις τη θαλπωρή του σπιτιού σου, από την άλλη περιορισμός της κατανάλωσης ρεύματος στο μέγιστο δυνατό, για μεγαλύτερη ελάφρυνση στον οικογενειακό σου προϋπολογισμό σε σχέση με άλλα κλιματιστικά.

Σε περίπτωση που έχεις μόλις μπει στο σπίτι και επικρατεί πολικό ψύχος ή υπερβολική ζέστη, τι κάνεις; Μια και μόνο κίνηση. Επιλέγοντας τη λειτουργία Powerful, μέσα σε μόλις λίγα λεπτά η θερμοκρασία θα έρθει σε επίπεδα που θα σε κάνουν να χαίρεσαι για τη σοφή επιλογή του κλιματιστικού Fujitsu.

Ακόμα, αν θέλεις ο χώρος να μην παγώνει ποτέ, θα βρεις τον κατάλληλο σύμμαχο στη Λειτουργία Θέρμανσης 10°C, οπότε όταν θέσεις το κλιματιστικό σου σε πλήρη λειτουργία, θα χρειαστεί λιγότερος χρόνος και κατανάλωση ενέργειας για να επιτευχθεί το επιθυμητό επίπεδο θερμοκρασίας.

 

 

Βέλτιστη Παροχή Αέρα και Αθόρυβη Λειτουργία

Τα κλιματιστικά της Fujitsu είναι σχεδιασμένα με τρόπο τέτοιο που διοχετεύουν με ιδανικό τρόπο τον ζεστό ή κρύο αέρα, για βέλτιστα αποτελέσματα σε κάθε τύπο λειτουργίας. Ο διαχύτης ισχύος της Fujitsu χρησιμοποιεί τρεις τεχνολογίες για μεγάλη παροχή και ομοιόμορφη κατανομή του αέρα, τη στιγμή που τα πτερύγια κινούνται αυτόματα σε πολλαπλές κατευθύνσεις, για να απολαμβάνεις τη θερμική άνεση που αξίζεις εσύ και όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα, οποιεσδήποτε συνθήκες και αν επικρατούν εκτός σπιτιού.

Σημαντικό ρόλο στο να επιτευχθούν όλα τα παραπάνω παίζει ο εσωτερικός εναλλάκτης, που είναι σχεδιασμένος για υβριδική λειτουργία. Αυτό σημαίνει ότι τα δύο του τμήματα συνδυάζονται και “εργάζονται” ταυτόχρονα, προκειμένου να υπάρχει εύκολη προσαρμογή στις διαφορετικές συνθήκες του αέρα και για βελτιστοποίηση της θερμικής απόδοσης. Ο υβριδικός εναλλάκτης επιτρέπει επίσης την αυτόματη εναλλαγή μεταξύ λειτουργίας ψύξης και θέρμανσης, ανάλογα με τη θερμοκρασία που έχεις επιλέξει. Το παζλ των πλεονεκτημάτων συμπληρώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η τεχνολογία Adjust. Η ευελιξία των κλιματιστικών της Fujitsu αναδεικνύεται ακόμα πιο πολύ, με τη δυνατότητα αυτόματης ρύθμισης της ροής του αέρα, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε χώρου. Η συσκευή λοιπόν σκέφτεται για εσένα, πριν καν βάλεις κάτι στο μυαλό σου.

Μαζί με τη θερμική άνεση, που σου προσφέρουν, τα κλιματιστικά Inverter της Fujitsu, με την αθόρυβη λειτουργία τους θα ξεχνάς ότι τα έχεις βάλει σε λειτουργία. Η στάθμη του θορύβου που παράγουν είναι τόσο χαμηλή, που θα βρεις κυριολεκτικά την ηρεμία σου, ιδιαίτερα αν η εργασία σου απαιτεί πνευματική συγκέντρωση.

 

 

Σύνδεση μέσω Wi-Fi και Έξυπνες Λειτουργίες

Αν θέλεις να έχεις ανά πάσα στιγμή τον απόλυτο έλεγχο της συσκευής σου, όπου και αν βρίσκεσαι, απλά θα κατεβάσεις στο smartphone ή το tablet σου την εφαρμογή AIRSTAGE Mobile της Fujitsu. Ο έλεγχος διευκολύνεται ακόμα περισσότερο και δεν θα χρειάζεται να ψάχνεις συνεχώς για το τηλεκοντρόλ, που είτε δεν θυμάσαι πού το έβαλες, είτε έχει χωθεί ανάμεσα στα μαξιλάρια του καναπέ και δεν το βλέπεις.

Επίσης, οι έξυπνες λειτουργίες του κλιματιστικού θα σου εξασφαλίζουν τις ιδανικές συνθήκες σε πολλές και διαφορετικές περιπτώσεις. Πρώτα απ’ όλα μπορείς να ενεργοποιήσεις τον διακόπτη ύπνου. Την ώρα που εσύ βλέπεις ένα όνειρο και έχεις μεταφερθεί σε κάποιο παραδεισένιο μέρος, το κλιματιστικό θα αλλάζει σταδιακά την αρχική θερμοκρασία που έχεις επιλέξει, για να μην ξυπνήσεις απότομα, λόγω της ζέστης ή λόγω του ψύχους.

Επιπλέον, αν ξυπνάς το πρωί και από το κρύο δεν έχεις καμία θέληση να αποχωριστείς τα σκεπάσματα, με τα κλιματιστικά Inverter της Fujitsu θα λύσεις αυτό το πρόβλημα και δεν θα αργήσεις ξανά στη δουλειά. Μπορείς να προγραμματίζεις την αυτόματη έναρξη και τερματισμό της λειτουργίας τους, για ιδανική θερμοκρασία όποτε τη θέλεις, κάθε εποχή του χρόνου.

Προφανώς, όταν επικρατούν ακραίες συνθήκες, είναι πολύ λογικό το δίκτυο παροχής ρεύματος να υπερφορτώνεται και να υπάρχουν διακοπές. Ευτυχώς όμως, για σένα που διάλεξες κλιματιστικό της Futjitsu, όταν επανέλθει η παροχή το κλιματιστικό σου θα επανέλθει αυτόματα σε λειτουργία, με τις προηγούμενες ρυθμίσεις, δίχως να χρειαστεί καμία κίνηση από εσένα.

 

Ιδανικό Κλίμα και Ποιοτική Ατμόσφαιρα

Όλοι θέλουμε θερμοκρασία προσαρμοσμένη πάντα στις ανάγκες μας σε συνδυασμό με καθαρή ατμόσφαιρα εντός του σπιτιού. Κάποτε ίσως χρησιμοποιούσες πολλαπλές συσκευές για το πετύχεις, όμως επιλέγοντας ένα μοντέλο της σειράς KM της Futjitsu, στο εξής θα έχεις ανάγκη μόνο μια, περιορίζοντας έτσι ένα μεγάλο μέρος της κατανάλωσης ρεύματος, άρα και της δαπάνης.

Η Futjitsu έχει επιλέξει να “προικίσει” τα κλιματιστικά της με ειδικό φίλτρο απόσμησης. Χάρη σε αυτό οι οσμές αποδομούνται χημικά μετά την απορρόφησή τους από το οξειδωτικό κεραμικό που υπάρχει στο στρώμα του φίλτρου. Στο φίλτρο υπάρχει απόσταγμα κατεχίνης μήλου και σε συνδυασμό με τον στατικό ηλεκτρισμό “εγκλωβίζονται” η λεπτή σκόνη, οι αόρατοι σπόροι μούχλας και οι παθογόνοι μικροοργανισμοί. Ακολουθεί η αδρανοποίησή τους, μέσω της πολυφαινόλης που εμπεριέχεται στο απόσταγμα των μήλων. Έτσι η ατμόσφαιρα είναι απαλλαγμένη από ουσίες που είναι δυνατό να προκαλέσουν αλλεργίες, ιδανική ακόμα και για ανθρώπους με αναπνευστικά προβλήματα. Συν όλα τα άλλα, με την απομάκρυνση των παραγόντων που δημιουργούν μούχλα, γλιτώνεις από το μαύρισμα σε τοίχους ταβάνια και κουφώματα, που μόνο κακό στην τσέπη μπορεί να προκαλέσει.

Τέλος, όταν απαιτηθεί ο καθαρισμός του φίλτρου, θα λάβεις τη σχετική ειδοποίηση.

 

Λεπτή και Κομψή Τετράγωνη Σχεδίαση

Η λεπτή, κομψή και τετράγωνη σχεδίαση της εσωτερικής μονάδας, είναι τα στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να την ταιριάξεις ιδανικά σε κάθε χώρο, όποιο στυλ διακόσμησης και αν έχεις επιλέξει.

 

 

Πιστοποίηση EUROVENT

Η πιστοποίηση EUROVENT είναι ιδιαίτερα σημαντική και καλό θα είναι να αναζητάς την ύπαρξή της, όποτε μπαίνεις σε διαδικασία επιλογής νέου κλιματιστικού. Εγγυάται ότι τα προϊόντα έχουν υποβληθεί σε ανεξάρτητους ελέγχους, έχουν παρθεί ακριβείς μετρήσεις και οι επιδόσεις τους είναι ακριβώς αυτές που αναφέρει ο κατασκευαστής.

Κλείνοντας, αξίζει να σκεφτείς την επιλογή ενός κλιματιστικού Fujitsu ως μια επένδυση για την άνεσή σου. Είναι σαν να επενδύεις σε ένα προσωπικό βοηθό που διασφαλίζει την ιδανική θερμοκρασία για σένα, κάθε στιγμή της ημέρας, με το πάτημα ενός κουμπιού. Κάνοντας την επιλογή Fujitsu, δεν επιλέγεις απλά ένα κλιματιστικό. Επιλέγεις έναν τρόπο ζωής που σέβεται εσένα και τον πλανήτη.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη