To Α24 θα μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη την ταινία Death Stranding

by Manos Kavvalos

To Death Stranding, το δημοφιλές και βραβευμένο video game του Hideo Kojima που κυκλοφόρησε το 2019, πρόκειται να μεταφερθεί στη μεγάλο οθόνη. Για τον λόγο αυτό η A24 υπόγραψε συμφωνία συνεργασίας με την Kojima Productions, και οι δυο τους θα μεταφέρουν το παιχνίδι που θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα του 21ου αιώνα, σε ταινία live action. Σημειώνεται ότι το Death Stranding έχει ήδη πουλήσει περισσότερα από 5 εκ. αντίτυπα.

Το σχετικό δελτίο τύπου της A24 και της Kojima Productions αναφέρει τα εξής: “Η ταινία υπόσχεται να εμβαθύνει στα μυστήρια γύρω από το αποκαλυπτικό γεγονός που ονομάζεται “Death Stranding”, το οποίο θόλωσε τα όρια μεταξύ ζωής και θανάτου και έφερε εφιαλτικά πλάσματα σε έναν κόσμο ο οποίος βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης”.

 

 

“Η A24 ιδρύθηκε πριν από περίπου 10 χρόνια, η παρουσία της στη βιομηχανία είναι μοναδική, δεν μοιάζει με καμία άλλη εταιρεία του χώρου”, είπε ο Hideo Kojima. “Οι ταινίες που προσφέρουν στο κοινό  είναι υψηλής ποιότητας και πολύ καινοτόμες. Με έχουν ελκύσει οι δημιουργίες τους και έχουν εμπνεύσει ακόμη και τη δουλειά μου. Η καινοτόμος προσέγγισή τους στην αφήγηση ευθυγραμμίζεται με αυτό που κάνει η Kojima Productions τα τελευταία 8 χρόνια. Τώρα, δημιουργούμε μαζί μια ταινία “Death Stranding”.

“Υπάρχουν πολλές ταινίες που είναι διασκευές παιχνιδιών, αλλά αυτό που δημιουργούμε δεν είναι απλώς μια μεταφορά του παιχνιδιού. Στόχος είναι ότι το κοινό μας δεν θα είναι μόνο fans των video games, αλλά η ταινία μας θα είναι για όποιον αγαπά τον κινηματογράφο. Δημιουργούμε ένα σύμπαν για το Death Stranding που κανείς δεν έχει ξαναδεί, κάτι που μπορεί να υλοποιηθεί μόνο μέσω μιας ταινίας”, συνέχισε ο Ιάπωνας δημιουργός.

Τα γεγονότα του video game Death Stranding διαδραματίζονται στις Η.Π.Α. μετά από ένα κατακλυσμικό γεγονός που έφερε στον πλανήτη πλάσματα τα οποία σπέρνουν τον όλεθρο. Πρωταγωνιστής είναι ο Sam Porter Bridges (Norman Reedus), υπάλληλος εταιρείας courier, με αποστολή μα μεταφέρει αγαθά στις αποικίες των ανθρώπων που έχουν απομείνει, βοηθώντας έτσι να παραμείνουν κατά κάποιον τρόπο συνδεδεμένοι μεταξύ τους. Στο cast μετέχουν επίσης οι: Mads Mikkelsen, Léa Seydoux και Margaret Qualley.

Πριν μερικούς μήνες ανακοινώθηκε ότι έχει ξεκινήσει η ανάπτυξη ενός sequel.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PC. 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη