Τα Vodafone smart trackers σε κρατούν συνδεδεμένο με ανθρώπους κι αντικείμενα

 

Tο πορτοφόλι και τα κλειδιά του σπιτιού, το laptop, η αγαπημένη σου κιθάρα και άλλα πολλά πράγματα υπάρχουν στην καθημερινότητά σου και δεν θα ήθελες να χάσεις. Γι’ αυτό τα νέα smart trackers της Vodafone έρχονται να σε κρατήσουν συνδεδεμένο με όλα όσα είναι σημαντικά για σένα, ακόμα κι όταν δεν τα βλέπεις. Μάλιστα, οι νέες συσκευές εντοπισμού της εταιρείας κάνουν τεχνολογικά ένα βήμα παραπέρα, αφού υπάρχουν προτάσεις που είναι ειδικά σχεδιασμένες για να ελέγχεις την τοποθεσία των παιδιών σου ή του κατοικίδιου σου.

Τα Smart Trackers by Vodafone βασίζονται στην τεχνολογία GPS. Ενσωματώνουν την έξυπνη κάρτα της εταιρείας, V-Sim, που είναι συμβατή με πολλές έξυπνες συσκευές. Το μόνο που απαιτείται είναι να κατεβάσεις στο smartphone ή το tablet σου την εφαρμογή V by Vodafone. Έτσι θα λαμβάνεις ειδοποιήσεις από το smart tracker σου και θα βρίσκεσαι πάντα σε επαφή με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, κατοικίδια ή αντικείμενα.

Επιπλέον, τα νέα Vodafone smart trackers διαθέτουν μπαταρία που εξασφαλίζει μεγάλη αυτονομία. Είναι κομψά σχεδιασμένα και πρακτικά για να τα μεταφέρεις εύκολα. Χωράνε άνετα στην τσέπη και μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε τσάντα. Ορισμένες προτάσεις έρχονται είτε σε μορφή βραχιολιού για το χέρι, είτε ως smart watch ή ακόμα και ως «κλιπ» για το κολάρο του κατοικίδιού σου.

 

 

VMulti Tracker

 

Το V-Multi Tracker είναι μια ευέλικτη συσκευή εντοπισμού. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα αγαπημένα σου αντικείμενα, όπως laptop, κλειδιά κ.ά. Είναι δυνατόν να το τοποθετήσεις στις αποσκευές σου για να ελέγχεις ανά πάσα στιγμή την τοποθεσία τους και να είσαι σίγουρος πως δεν έχουν καταλήξει σε λάθος αεροπλάνο. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα ρύθμισης ασφαλών ζωνών, οπότε αν οι αποσκευές σου απομακρυνθούν από το ξενοδοχείο σου, θα λάβεις άμεσα ειδοποίηση στο smartphone σου.

Θα μπορούσες επίσης να τοποθετήσεις ένα V-Multi Tracker στη σχολική τσάντα του παιδιού σου, οπότε θα ξέρεις που βρίσκεται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Με άλλα λόγια, οι εφαρμογές με το V-Multi Tracker είναι πολλές κι οι δυνατότητες ακόμη περισσότερες.

 

 

 

 

 

 

V-SOS Band Tracker

Το V-SOS Band είναι μια συσκευή εντοπισμού, σχεδιασμένη για να προσαρμόζεται στο χέρι. Διαθέτει λειτουργίες έκτακτης ανάγκης, όπως ανίχνευση πτώσης και πλήκτρο SOS. Με τη λειτουργία αυτή η συσκευή ειδοποιεί το οικείο περιβάλλον του χρήστη, όπου κι αν βρίσκεται, σε περίπτωση που αντιληφθεί πως χρειάζεται βοήθεια. Επιπλέον, είναι ανθεκτικό στο νερό (σύμφωνα με τα πρότυπα IP67) ώστε να μπορεί να φοριέται ακόμη και στο ντους.

 

 

V-Pet Tracker Pod 3

Ακολουθεί το V-Pet Tracker, το οποίο έρχεται να γίνει ο απόλυτος σύντροφος για τον τετράποδο φίλο σου. Αυτή η μικροσκοπική συσκευή εντοπισμού έχει ελαφριά και συμπαγή σχεδίαση για να εφαρμόζεται εύκολα στο κολάρο της γάτας ή του σκύλου σου και να μην το εμποδίζει, όσο μεγάλο ή μικρό κι αν είναι το κατοικίδιό σου. Έχει υψηλή αντοχή, που σημαίνει πως μπορεί να αντέξει τις περιπέτειες και το ζωηρό παιχνίδι του ακόμη και τις βόλτες στην κακοκαιρία.

Ο εντοπισμός σε πραγματικό χρόνο σου επιτρέπει να εντοπίζεις το κατοικίδιό σου αμέσως, ακόμη κι όταν έχει απομακρυνθεί από εσένα. Μπορείς επίσης να ρυθμίσεις τις ειδοποιήσεις ασφαλούς ζώνης που θα σε ειδοποιήσουν άμεσα σε περίπτωση π.χ. που η γάτα σου έχει «εγκατασταθεί» στο σπίτι του γείτονα.

 

 

 

 

V-Kids Watch

Το έξυπνο ρολόι της Vodafone είναι ο καλύτερος σύμμαχος των γονιών. Κυρίως όσων ανησυχούν για το που βρίσκεται το παιδί τους όταν αυτοί εργάζονται ή όταν φεύγουν εκείνα από το σπίτι είτε για να παίξουν είτε για να πάνε στο φροντιστήριο.

Με το V-Kids Watch οι ανησυχίες αυτές παύουν να υπάρχουν. Το σύστημα εντοπισμού GPS στην εφαρμογή TCLMOVE, δίνει σε εσένα και σε 4 προκαθορισμένα μέλη τη δυνατότητα παρακολούθησης της τοποθεσίας του παιδιού στον χάρτη.

Κι αν δεν θέλεις να απομακρυνθεί πολύ από κοντά σου, μπορείς πάντα να ενεργοποιήσεις την λειτουργία Ασφαλής Ζώνη και το ρολόι θα ελέγχει τακτικά την τοποθεσία του. Με τον τρόπο αυτό θα λαμβάνεις ειδοποίηση σε περίπτωση που το παιδί σου βρεθεί εκτός της καθορισμένης περιοχής.

Το V-Kids Watch έχει ανθεκτικό σχεδιασμό για να ταιριάζει στην καθημερινή ζωή ενός παιδιού είτε βρίσκεται στο σχολείο, σε κίνηση ή απλώς παίζει στο σπίτι. Επιπλέον, η μπαταρία του έχει αυτονομία έως 3 ημέρες.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη