Την έχεις δει series lover; Καλά κάνεις!

by Zikou Stella

Κάθε εβδομάδα σου μεταφέρουμε τα νέα για τις σημαντικότερες πρεμιέρες ταινιών που μπορείς να απολαύσεις μέσα από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες video streaming που είναι διαθέσιμες στη χώρα μας.

 

The Witcher: 3η σεζόν, μέρος 2ο (Netflix)

Η μοίρα τους ένωσε. Τώρα οι σκοτεινές δυνάμεις προσπαθούν να τους χωρίσουν. Ο Geralt και η Yennefer προσπαθούν να προστατεύσουν τη Ciri από τον πόλεμο που μαίνεται. Η ώρα για τα τελευταία επεισόδια του Henry Cavill στο ρόλο του ως Witcher έφτασε. Πρεμιέρα των τριών τελευταίων επεισοδίων την Πέμπτη 27 Ιουλίου στο Netflix.

 

 

Νέες σειρές στο Cosmote TV

Special Ops: Lioness

Κατασκοπικό θρίλερ, βασισμένο σε πραγματικό πρόγραμμα της CIA. Η νεαρή υπαξιωματικός των Πεζοναυτών, Κρουζ Μανουέλος (Laysla De Oliveira), στρατολογείται από την ομάδα “Lioness Engagement” της CIA. Στόχος της αποστολής της είναι να πλησιάσει φιλικά την κόρη ενός δισεκατομμυριούχου, συνδεδεμένου με τρομοκρατικές ομάδες, προκειμένου η CIA να μπορέσει να καταστρέψει την τρομοκρατική οργάνωση εκ των έσω. Η σειρά εξερευνά διαφορετικά επίπεδα κατασκοπικών επιχειρήσεων, όπου γυναίκες από όλον τον κόσμο αναλαμβάνουν μυστικές αποστολές. Δημιουργός της σειράς είναι ο Τέιλορ Σέρινταν, γνωστός στο κοινό από τα “Tulsa King” (μπορείς να το δεις στο Amazon Prime) και “Yellowstone”,  ενώ το καστ συμπληρώνουν η Zoe Saldaña (Avatar, Guardians of the Galaxy), οι βραβευμένοι με Όσκαρ Nicole Kidman και Morgan Freeman, καθώς και ο Michael Kelly (House of Cards, Now You See Me). Πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο 48 ώρες μετά την Αμερική την Τρίτη 25/07 στις 22:00.

 

 

Negotiator

Ο Gabriel Menck είναι επικεφαλής των διαπραγματεύσεων στην GATE, μια αστυνομική μονάδα που αναλαμβάνει την επίλυση κρίσιμων καταστάσεων σε ολόκληρο το Σάο Πάολο. Ληστείες, απαγωγές, απόπειρες αυτοκτονίας και τρομοκρατικές απειλές, υποθέσεις εύθραυστες, που απαιτούν σκληρές αποφάσεις. Ο Menck καλείται να μάθει να συνεργάζεται με τη νέα Αντιστράτηγο Λάρα Σακούρ και να παραμερίσει τις ασυνήθιστες διαπραγματευτικές του μεθόδους σε μια σειρά από απαιτητικές υποθέσεις. Όταν όμως γίνεται ο κύριος ύποπτος για την εξαφάνιση της γυναίκας του, θα πρέπει να σώσει τον εαυτό του. Η σειρά είναι εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα. Πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο την Παρασκευή 28/07 στις 22:00.

 

Πώς να Γίνεις Αρχηγός Αίρεσης – How to Become a Cult Leader (Νetflix)

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πως θα ήταν να ήταν αν ήσουν ο αρχηγός της δικής σου θρησκείας, της δικής σου αίρεσης; Το How to Become a Cult Leader, η νέα μίνι σειρά-ντοκιμαντέρ του Netflix, σε αφήγηση Peter Dinklage (Game of Thrones), εξερευνα τις ιστορίες έξι εκ των πιο γνωστών αρχηγών αιρέσεων – από τον Marshall Applewhite και τον Jim Jones, μέχρι την οικογένεια των Manson-, από την άνοδο, μέχρι την πρώτη τους. Πρεμιέρα την Παρασκευή 28 Ιουλίου.

 

 

The Τailor: 2η σεζόν (Netflix)

Η δημοφιλής τούρκικη σειρά επιστρέφει για τη δεύτερη σεζόν της.

Η σειρά αφηγείται την ιστορία ενός διάσημου ράφτη που κληρονόμησε ταλέντο και επιτυχημένες επιχειρήσεις από τον παππού του. Στη δεύτερη σεζόν ο Peyami έρχεται αντιμέτωπος με νέες προκλήσεις που κλονίζουν τη σχέση του με τον καλύτερο φίλο του Dimitri, η Esvet περνάει περισσότερο χρόνο στο σπίτι με τον Mustafa και μια νέα γυναίκα μπαίνει στη ζωή του. Πρεμιέρα την Παρασκευή 28 Ιουλίου.

 

 

Το GOOD OMENS επιστρέφει στο Amazon Prime

Αν και η πρώτη σεζόν βασίστηκε στο παγκοσμίως best-seller μυθιστόρημα των Terry Pratchett και Neil Gaiman, η δεύτερη σεζόν βασίστηκε σε αδημοσίευτες ιστορίες που δεν χρησιμοποιήθηκαν στο βιβλίο και διαφωτίζουν την απερίγραπτη φιλία ανάμεσα στον Aziraphale (Michael Sheen), έναν ιδιότροπο άγγελο και έμπορο σπάνιων βιβλίων και του δαίμονα Crowley (David Tennant) που ζει μέσα στο ρίσκο. Όντας στη Γη από την Αρχή και με την Αποκάλυψη να έχει ανατραπεί, το δίδυμο επιστρέφει στην χαλαρή ζωή ανάμεσα στους θνητούς του Σόχο στο Λονδίνο. Μέχρι που ο Αρχάγγελος Γαβριήλ (Jon Hamm) εμφανίζεται αναπάντεχα στην πόρτα του βιβλιοπωλείου του Aziraphale, χωρίς αναμνήσεις για το ποιος είναι ή πως έφτασε εκεί. Ενώ ο Crowley είναι επιφυλακτικός όσον αφορά το γιατί ο αρχάγγελος πήγε στο βιβλιοπωλείο, ο Aziraphale είναι αποφασισμένος να λύσει το μυστήριο πίσω από την κατάσταση του Γαβριήλ. Ωστόσο, το να κρύψουν τον αρχάγγελο από τον Παράδεισο και την Κόλαση διαταράσσει τις ζωές τους με απρόβλεπτους τρόπους. Πρεμιέρα την Παρασκευή Πρεμιέρα στις 28 Ιουλίου.

 

 

The Uncanny Counter: Counter Punch (Netflix)

Το πρωί δουλεύουν ως υπάλληλοι σε μαγαζί με noodles και το βράδυ κυνηγούν τους δαίμονες που βασανίζουν τους ανθρώπους. Το “The Uncanny Counter” η νοτιοκορεάτικη σειρά που έγινε διεθνής επιτυχία επιστρέφει το Σάββατο 29 Ιουλίου για τη δεύτερη σεζόν της. Εξοπλισμένοι με νέες δυνάμεις και καινούργια μέλη στην ομάδα, οι Counters συνεχίζουν τη μάχη τους ενάντια στις δαιμονικά πνεύματα. Η σειρά είναι βασισμένη στο επιτυχημένο webtoon “Amazing Rumor” του Jang Yi, με τη δεύτερη σεζόν να αποτελείται από 12 επεισόδια των 70 λεπτών.

 

 

Επίσημο trailer για τη 2η σεζόν του “The Wheel of Time” (Prime Video)

To επίσημο trailer για τη 2η σεζόν της σειράς “The Wheel of Time” που θα κάνει πρεμιέρα την 1η Σεπτεμβρίου, έδωσε στη δημοσιότητα η Amazon. Στη 2η σεζόν η Rosamun Pike επιστρέφει ως Moiraine και ο Joshua Stradowski ως Rand, για να αντιμετωπίσουν ξανά τον Dark One, αφού ως γνωστό το κακό επιστρέφει πάντα πιο δυνατό. H high-fantasy υπερπαραγωγή της Amazon, βασίζεται στην ομώνυμη σειρά 14 βιβλίων του Robert Jordan.

 

 

Όλες οι ανακοινώσεις από την San Diego Comic-Con 2023

Όπως κάθε χρόνο έτσι και στη φετινή Comic-Con 2023, που φιλοξένησε από τις 20-23 Ιουλίου όλους τους comic-book fans στο San Diego της California, παρουσίασαν υλικό από τις σειρές και ταινίες που θα δούμε τους επόμενους μήνες.

Gen V”, το spinoff του “Τhe Boys”  (Amazon Prime)

Η Amazon Studios αποκάλυψε ότι τα τρία πρώτα επεισόδια του “Gen V”, της spin-off σειράς του “The Boys” θα γίνουν διαθέσιμα στο Prime Video στις 29 Σεπτεμβρίου. Τα υπόλοιπα επεισόδια θα κάνουν πρεμιέρα σε εβδομαδιαία βάση και το φινάλε της σεζόν θα προβληθεί στις 3 Νοεμβρίου. Η Amazon Studios αποκάλυψε επίσης ότι την επόμενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσει και το πρώτο επίσημο τρέιλερ. Το “Gen V” διαδραματίζεται στο Πανεπιστήμιο Godolkin και “εξερευνά την εκπαίδευση της πρώτης γενιάς υπερηρώων που μαθαίνουν για το Compound V”. Οι νέοι και φιλόδοξοι υπερήρωες δοκιμάζουν τα σωματικά και ηθικά όρια τους καθώς ανταγωνίζονται για να ανέβουν στην βαθμολογική κατάταξη του σχολείου τους.

 

 

The Continental, το prequel του John Wick  (Amazon Prime)

Ημερομηνία πρεμιέρας είχαμε και για την “The Continental”, τη spin-off σειρά prequel των ταινιών John Wick. Η σειρά θα εκτυλίσσεται 40 χρόνια πριν από τις ταινίες, στη Νέα Υόρκη του ’75, όπου ο νεαρός Winston Scott , ο χαρακτήρας που στις ταινίες ενσαρκώνει ο Ian McShane, πηγαίνει στο ομότιτλο ξενοδοχείο για να αντιμετωπίσει το παρελθόν που νόμιζε ότι είχε αφήσει πίσω του και να πάρει τον έλεγχο του ξενοδοχείου. Η ιστορία θα εξερευνά και το παρελθόν πολλών χαρακτήρων από τις ταινίες, αλλά δυστυχώς δεν θα συμμετέχει ούτε ο Keanu Reeves, ούτε ο McShane. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει ο Colin Woodell, ενώ στη σειρά θα θα εμφανιστεί και ο Mel Gibson. Η “The Continental” θα αποτελείται από τρία επεισόδια των 90 λεπτών, με την πρεμιέρα να είναι προγραμματισμένη για τις 22 Σεπτεμβρίου και το φινάλε για τις 6 Οκτωβρίου.

 

 

Invincible: 2η σεζόν (Amazon Prime)

Η Amazon ανακοίνωσε και την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του Invincible, με την σειρά να επιστρέφει για το πρώτο μέρος της δεύτερης σεζόν στις 3 Νοεμβρίου. Το δε δεύτερο μισό θα ακολουθήσει στις αρχές του 2024. Όπως αποκάλυψε ο Kirkman, δημιουργός του ομότιτλου κόμικ και της σειράς, η 2η σεζόν θα συνεχίζει αφηγηματικά αμέσως μετά τα γεγονότα της πρώτης σεζόν, όπου θα παρακολουθήσουμε την ιστορία ενός νέου κακού από τα κόμικ, του Angstrom Levy, στον οποίο δανείζει τη φωνή του ο Sterling K. Brown. Στη σειρά voice cast της σειράς έχουν προστεθεί περισσότεροι από 20 νέοι ηθοποιοί, συμπεριλαμβανομένων των Tatiana Maslany, Daveed Diggs, Peter Cullen, Cliff Curtis, Calista Flockhart, Scoot McNairy, Lea Thompson και Ben Schwartz, ενώ όλοι οι γνωστοί ηθοποιοί – Steven Yeun, Sandra Oh, Zazie Beetz, Gray DeLisle, Chris Diamantopoulos, Walton Goggins, Gillian Jacobs, Jason Mantzoukas, Ross Marquand, Khary Payton, Zachary Quinto, Andrew Rannells, Kevin Michael Richardson, Seth Rogen και φυσικά ο JK. Simmons- θα επιστρέψουν για να δανείσουν τις φωνές τους στους χαρακτήρες που αγαπήσαμε από την πρώτη σεζόν.

 

 

Στο μεταξύ μπορείς να παρακολουθήσεις το special επεισόδιο που είναι αφιερωμένο στην ιστορία της Atom Eve, που είναι από προχθές διαθέσιμο στην πλατφόρμα.

 

 

The Marvels – Δεύτερο trailer (Disney+)

Η Marvel Studios κυκλοφόρησε δεύτερο επίσημο τρέιλερ για την επερχόμενη ταινία “The Marvels”, της συνέχειας της ταινίας “Captain Marvel” του 2019. Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Brie Larson που επιστρέφει στον ρόλο της Carol Danvers, ενώ η Teyonah Parris και η Iman Vellani  κάνουν το κινηματογραφικό ντεμπούτο τους στο Marvel Cinematic Universe, επαναλαμβάνοντας τους αντίστοιχους ρόλους της Captain Monica Rambeau και της Kamala Khan, γνωστή και ως Mrs Marvel. Η Carol, η Monica και η Kamala αναγκάζονται να συνεργαστούν, αφού αλλάζουν θέσεις η μία με την άλλη όταν ενεργοποιούνται οι δυνάμεις τους. Στο τρέιλερ βλέπουμε και την επιστροφή του Samuel L. Jackson ως Nick Fury και την εμφάνιση του κακού του Zawe Ashton, Dar-Benn, ο οποίος σκοπεύει να καταστρέψει πολλούς κόσμους. Την ταινία σκηνοθετεί η Nia DaCosta με την πρεμιέρα να είναι προγραμματισμένη για τις 10 Νοεμβρίου, ενώ μέσα στο 2024 θα προστεθεί στον κατάλογο του Disney+.

 

 

Δεύτερη σεζόν για τα “Daryl Dixon” και “Dead City”

Η AMC ανακοίνωσε ότι τα δύο spin-off του “The Walking Dead”, “Daryl Dixon” και “Dead City” ανανεώθηκαν και θα αποκτήσουν και δεύτερη σεζόν. Από τις δύο σειρές το “Dead City” έχει κάνει ήδη πρεμιέρα και στην Ελλάδα προβάλλεται από την Cosmote TV, ενώ το “Daryl Dixon” αναμένεται στις 10 Σεπτεμβρίου. Το “The Walking Dead: Dead City” επικεντρώθηκε στους Maggie (Lauren Cohan) και Negan (Jeffrey Dean Morgan) που πηγαίνουν στην Νέα Υόρκη για να βρουν τον γιο της πρώτης, Hershel Rhee (Logan Kim), ο οποίο έχει πέσει θύμα απαγωγής από ένα παλιό “γνωστό” από το παρελθόν του Negan.

Η πρώτη σεζόν είχε έξι επεισόδια. Το “The Walking Dead: Daryl Dixon” θα αποτελείται και αυτό από έξι επεισόδια και θα δούμε τον Norman Reedus να φτάνει σε μια γαλλική ακτή χωρίς να ξέρει πως έφτασε εκεί. Με τον Reedus πρωταγωνιστούν και οι Clémence Poésy ως Isabelle, Adam Nagaitis ως Quinn, Anne Charrier ως Genet, Laika Blanc Francard ως Sylvie, Eriq Ebouaney ως Fallou, Romain Levi ως Codron και Louis Puech Scigliuzzi ως Laurent.

 

 

Borderlands

Η Lionsgate Films ανακοίνωσε πως η live-action κινηματογραφική μεταφορά του γνωστού role-playing FPS Borderlands, θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 9 Αυγούστου του 2024. H ταινία είχε ανακοινωθεί για πρώτη φορά το 2015, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Eli Roth (Cabin Fever, Hostel, Grindhouse, Death Proof, Inglourious Basterds). Η επίσημη σύνοψη της ταινίας λέει τα εξής: “Η διπλά βραβευμένη με Όσκαρ Cate Blanchett συνεργάζεται με τον Kevin Hart στο “Borderlands” του Eli Roth. Η Lilith (Blanchett), γνωστή εγκληματίας με μυστήριο παρελθόν, επιστρέφει στον πλανήτη Pandora, για να βρει τη χαμένη κόρη του Atlas (Edgar Ramirez), του πιο ισχυρού μπάσταρδου του σύμπαντος. Η Lilith θα συμμαχήσει με τον Roland (Hart), έναν πρώην εκτελεστή που ζητά απεγνωσμένα την εξιλέωση, την Tiny Tina (Ariana Greenblatt), μια βίαιη προέφηβη ειδική στις κατεδαφίσεις, τον Krieg (Florian Munteanu), τον μυώδη και χαζό προστάτη της Tina, την Tannis (Jamie Lee Curtis), μία ημίτρελη επιστήμονα και τον Claptrap (Jack Black), ένα ρομπότ ξερόλα. Αυτοί οι αταίριαστοι ήρωες πρέπει να πολεμήσουν εξωγήινα τέρατα και να προστατέψουν το χαμένο κορίτσι, που μπορεί να κρατά το κλειδί για δύναμη πέρα από κάθε φαντασία”.

 

 

Αναβάθμισε τον ήχο της τηλεόρασής σου, αλλά και τον προσωπικό σου ήχο, κάνοντας δική σου μία ηχόμπαρα της σειράς Q της Samsung και πάρε δώρο τα Galaxy Buds2, τα ασύρματα ακουστικά της Samsung με ANC. H προσφορά ισχύει έως 31/07 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

 

Μπορείς να δεις ακόμη