Την έχεις δει series lover; Καλά κάνεις!

by Manos Kavvalos

Κάθε μήνα σου μεταφέρουμε τα νέα για τις σημαντικότερες σειρές που μπορείς να απολαύσεις μέσα από τα κανάλια και τις μεγαλύτερες πλατφόρμες video streaming που είναι διαθέσιμες στη χώρα μας.

 

COBRA KAI (NETFLIX)

Το Cobra Kai επιστρέφει για την έκτη και τελευταία σεζόν. Το πρώτο μέρος έκανε πρεμιέρα στις 18 Ιουλίου 2024 , το δεύτερο μέρος στις 28 Νοεμβρίου και το φινάλε έρχεται το 2025. To cast περιλαμβάνει του : Ralph Macchio, William Zabka, Martin Kove, Xolo Maridueña, Jacob Bertrand, Mary Mouser, Tanner Buchanan, Peyton List, Gianni DeCenzo, Courtney Henggeler, Vanessa Rubio, Dallas Dupree Young, Yuji Okumoto, Alicia Hannahin-K Santopietro και Oona O’Brien.

Αφού το Cοbra Kai έχει αποκλειστεί από το Valey, οι δάσκαλοι και οι μαθητές του Daniel και του Johnny πρέπει να αποφασίσουν εάν και πως θα διαγωνιστούν στο Sekai Taikai, το παγκόσμιο πρωτάθλημα καράτε.

 

 

MAYOR OF KINGTOWN SEASON 3 (COSMOTE TV)

Σειρά δράσης με σενάριο που περιστρέφεται γύρω από εγκλήματα, των δημιουργών Taylor Sheridan και Hugh Dillon, οι οποίοι προσφέρουν μια εις βάθος ματιά στην προσπάθεια τους να επικρατήσουν η τάξη και η δικαιοσύνη σε μια πόλη που δεν έχει κανένα από τα δύο.

Το cast περιλαμβάνει τους ηθοποιούς: Jeremy Renner,Hugh Dillon, Taylor Handley, Emma Laird, Tobi Bamtefa, Derek Webster, Nishi Munshi,Michael Beach, Hamish Allan- Headley, Rob Kirkland, Natasha Marc, Gratiela Brancusi, Necar Zadegan, Nishi Munshi.

Μια σειρά από εκρήξεις συγκλονίζουν το Kingstown και τους πολίτες του, καθώς ένα νέο πρόσωπο του ρωσικού όχλου στήνει κατάστημα στην πόλη και ένας πόλεμος ναρκωτικών μαίνεται μέσα και έξω από τους τοίχους της φυλακής. Στον  δήμαρχο Mike McLusky ασκείται τεράστια πίεση να τερματίσει τον πόλεμο, αλλά τα πράγματα περιπλέκονται όταν ένα οικείο πρόσωπο από το παρελθόν του που έχει φυλακιστεί, απειλεί να υπονομεύσει τις προσπάθειες του Δημάρχου να διατηρήσει την ειρήνη μεταξύ όλων των φατριών.

 

 

MY LADY JANE (PRIME VIDEO)

Βασισμένη στο ομώνυμο best seller μυθιστόρημα των Cynthia Hand, Brodi Ashton και Jodi Meadows,η σειρά παρουσιάζει μια σύγχρονη οπτική στην τραγική ιστορία της Λαίδης Jane Grey η οποία κατέχει τον τίτλο της συντομότερης βασιλείας στην βρετανική ιστορία. Η σειρά των σκηνοθετών Lamie Babbit και Stefan Schwartz περιλαμβάνει τους ηθοποιούς: Emily Bader, Edward Bluemel, Anna Chancellor, Rob Brydon, Kate O’Flynn, Henry Ashton, Oliver Chris, Dominic Cooper, Isabella Brownson, Robyn Betteridge, Christian Patterson, Jordan Peters, Abbie Hern, Joe Klocek, Steward Scudamore, Brandon Grace, Tallulah Greive, Will Keen, Mairead Tyers, Harry Trevaldwyn, Jason Forbes, Brandon Grace, Michael Workeye, Tallulah Greive, Jim Broadbent.

Η 1η σεζόν της βρετανικής δραματικής κωμωδίας εμπνευσμένη  από ιστορικά γεγονότα προβάλλεται στο Prime Video με οκτώ επεισόδια.

Όταν η φιλόδοξη μητέρα της πουλά τη 16χρονη Jane σε έναν εντελώς άγνωστο πλειοδότη, η Jane απογοητεύεται καθώς ανακαλύπτει ότι ο επίδοξος μελλοντικός σύζυγός της, Guilford Dudley, είναι ένας εξοργιστικά ελκυστικός ξένος με ένα σκοτεινό μυστικό, που έχει τη δυνατότητα να τους σκοτώσει και τους δύο.  Αλλά υπάρχουν μεγαλύτερες συνωμοσίες, όπως μια συνωμοσία για να δολοφονήσει τον ξάδερφό της, τον βασιλιά Edward γιό του Henry VIII, να πάρει τον θρόνο του και να ρίξει ολόκληρο το βασίλειο στο χάος.

 

 

SUPACELL (NETFLIX)

Πρόκειται για μια βρετανική σειρά υπερηρώων με τον Rapman να υπηρετεί ως showrunner, δημιουργός, συγγραφέας και σκηνοθέτης. Ο Sebastian Thiel σκηνοθετεί τρία επεισόδια. Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Tosin Cole, Adelayo Adedayo, Eddie Marsan, Nadine Mills, Eric Kofi-Abrefa, Calvin Demba, Josh Tedeku, Rayxia Ojo, Giacomo Mancini, Michael Salami, Travis Jay, Ghetts, Digga D, Robbie Gee, Akai Coleman, Andy Thompson, Xavien Russell, Mickira Oji.

Ο διανομέας Michael έχει μεγάλα σχέδια για το μέλλον με την κοπέλα του, μέχρι που κάτι περίεργο αρχίζει να συμβαίνει σε εκείνον αλλά και σε άλλους. Πέντε φαινομενικά συνηθισμένοι άνθρωποι αποκτούν ξαφνικά υπερδυνάμεις. Έχουν ελάχιστα κοινά στοιχεία εκτός από ένα: είναι όλοι μαύροι από το Νότιο Λονδίνο. Είναι στο χέρι του Michael Lasaki να τους συγκεντρώσει όλους για να σώσει τη γυναίκα που αγαπά.

 

 

JOKO ANWAR’S NIGHTMARES AND DAYDREAMS (NETFLIX)

Το Joko Anwar’s Nightmares and Daydreams είναι μια ινδονησιακή σειρά επιστημονικής φαντασίας που δημιουργήθηκε από τον Joko Anwar.

Μια υπερφυσική σειρά επιστημονικής φαντασίας για απλούς ανθρώπους που αντιμετωπίζουν περίεργα φαινόμενα και που μπορεί να είναι κλειδιά για την απάντηση σχετικά με την προέλευση του κόσμου μας και την επικείμενη απειλή που θα αντιμετωπίζουμε σύντομα. Η σειρά διαδραματίζεται μεταξύ 1985 και 2024 και στα  επτά επεισόδιά της, οι χαρακτήρες και οι ιστορίες τους μπλέκονται σαν κομμάτια ενός παζλ.

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Lukman Sardi, Ario Bayu, Marissa Anita, Fachri Albar, Sita Nursanti, Asmara Abigail, Kiki Narendra, Yoga Pratama, Nirina Zubir, Kevin Ardilova, Faradina Mufti.

 

 

 

COLIN FROM ACCOUNTS (COSMOTE TV)

Αυστραλιανή ρομαντική κομεντί που δημιουργήθηκε και γράφτηκε από τον Patrick Brammall και τη Harriet Dyer, οι οποίοι πρωταγωνιστούν επίσης ως Gordon και Ashley αντίστοιχα. Μια παραγωγή της Easy Tiger Productions και της CBS Studios για τη Foxtel. Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Harriet Dyer, Patrick Brammall, Zak και Buster Feddersen, Emma Harvie, Hellen Thomson, Genevieve Hegney, Michael Logo, Tai Hara, Annie Maynard, Darren Gilshenan.

Στο Sidney της Αυστραλίας η φοιτήτρια ιατρικής, Ashley και ο μικροζυθοποιός, Gordon, δύο ορκισμένοι εργένηδες με δύσκολο χαρακτήρα, έρχονται κοντά μέσα από ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα, με θύμα έναν σκύλο, τον οποίο τον ονομάζουν Colin. Η κοινή τους μοίρα ξεκινά, όταν αποφασίζουν να τον πάνε μαζί στον κτηνίατρο για να τον περιθάλψουν.

 

 

MAESTRO (NETFLIX)

Κοινωνική ελληνική παραγωγή μυστηρίου του δημιουργού Χριστόφορου Παπακαλιάτη ο οποίος έγραψε το σενάριο και σκηνοθέτησε τη σειρά μαζί με τον Άκη Πολύζο. Μια ιστορία πάθους και σύγκρουσης με πολυδιάστατους χαρακτήρες που ενσαρκώνουν ταλαντούχοι ηθοποιοί όπως: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Μαρία Καβογιάννη, Χάρις Αλεξίου, Κλέλια Ανδριολάτου, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Τόνια Μαράκη, Σάντρα Σαραφάνοβα, Γιώργος Μπινιάρης. Και οι δύο κύκλοι προβάλλονται στο Netflix.

Ο Ορέστης Εμμανουήλ, δάσκαλος μουσικής ταξιδεύει στους ειδυλλιακούς Παξούς για να αναλάβει το τοπικό φεστιβάλ μουσικής. Εκεί, γνωρίζει την Κλέλια, μια 19χρόνη φιλόδοξη κοπέλα που θέλει να σπουδάσει μουσική στην Αθήνα. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Παράλληλα λαμβάνει χώρα ένας φόνος ο οποίος θα αλλάξει τα σχέδια.

 

 

NOT DEAD YET (DISNEY+)

Το “Not Dead Yet “είναι μια αμερικάνικη κωμική σειρά που δημιουργήθηκε από τους David Windsor και Casey Johnson, βασισμένη στο “Confessions of a Forty-Something F**k Up “ της Alexandra Potter. Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Hannah Simone, Lauren Ash, Rick Glassman, Josh Banday, Angela Gibbs και στη δεύτερη σεζόν εντάσσονται οι Wendie Malick, Nico Santos, Rob Corddry, Tommy Martinez, Lidia Porto, Annie O’Donnell, Jesse Garcia, Cedric Yarbough.

Η σειρά ακολουθεί τη Nell Serranο που αποτελεί μια καταστροφή από μόνη της. Προσπαθεί να ξαναρχίσει την ζωή και τη καριέρα που άφησε πίσω της πριν από πέντε χρόνια. Όταν βρίσκει τη μόνη δουλειά που μπορεί, τη συγγραφή μοιρολογιών, η Nell αρχίζει να παίρνει συμβουλές για τη ζωή από κάποιες απίθανες πηγές, τους νεκρούς για τους οποίους γράφει.

 

 

WE WERE THE LUCKY ONES (DISNEY+)

Αμερικάνικη ιστορική μίνι σειρά της δημιουργού Erica Lipez η οποία έχει και τον ρόλο της showrunner. Βασισμένη στο best seller μυθιστόρημα της Georgia Hunter, το «We Were the Lucky Ones” είναι η αληθινή απόδειξη του πως μπροστά στην πιο ζοφερή στιγμή του 20ού αιώνα, το ανθρώπινο πνεύμα μπορεί όχι μόνο να αντέξει, αλλά και να ακμάσει. Η σειρά αποτελεί φόρο τιμής στον θρίαμβο της ελπίδας και της αγάπης ενάντια σε όλες τις πιθανότητες.

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Joe King, Logan Lerman, Henry Lloyd-Hughes, Amit Rahav, Hadas Yaron, Lior Ashkenazi, Robin Weigert, Michael Aloni. Η σειρά έλαβε καλές κριτικές και η προβολή της πραγματοποιείται  στο Disney + με οκτώ επεισόδια.

Πριν από τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο , η οικογένεια Kurc, Πολωνοεβραίοι, ζούσαν επιτυχημένες και σχετικά ειρηνικές ζωές στο Radom. Η επιτυχία τους τους προστάτευσε από τον επιθετικό αντισημιτισμό  στη χώρα. Όμως η ασφάλειά τους δεν διήρκεσε, καθώς εντάθηκε η δίωξη του Χίτλερ κατά του Ευρωπαίου Εβραϊσμού. Μερικά μέλη της οικογένειας βρίσκονται κρυμμένα και σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Άλλα μέλη της οικογένειας κατάφεραν να διαφύγουν στη Γαλλία, τη Βραζιλία, τη Δυτική Αφρική και τη Ρωσία. Μόλις τελειώσει ο πόλεμος, επιζώντες από την οικογένεια προσπαθούν να ανακαλύψουν τυχόν ζωντανούς συγγενείς και να επανενωθούν.

 

 

THE ACOLYTE (DISNEY+)

Το “The Acolyte” της δημιουργού Leslye Headland γνωστό ως Star Wars: The Acolyte, είναι μια σειρά επιστημονικής φαντασίας, μυστηρίου και περιπέτειας και αποτελεί μέρος του franchise Star Wars. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 4 Ιουνίου στο Disney+ σηματοδοτώντας τη μεγαλύτερη πρεμιέρα σειράς της υπηρεσίας streaming το 2024.

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Amanda Stenberg, Lee Jung-Jae, Charlie Barnett, Dafne Keen, Rebecca Henderson, Jodie Turner-Smith, Carrie-Anne Moss, Manny Jacinto, Dean-Charles Chapman, Joonas Suotamo, Margarita Levieva, Lauren Brady, Leah Brady, Harry Trevaldwyn.

Εκατό χρόνια πριν την άνοδο της Αυτοκρατορίας, το Τάγμα των Jedi και η Γαλαξιακή Δημοκρατία ευημερούν επί αιώνες δίχως πόλεμο. Την περίοδο εκείνη, η διερεύνηση μιας σειράς σοκαριστικών εγκλημάτων φέρνει έναν Jedi master αντιμέτωπο μ’έναν πολεμιστή, πρώην μαθητή του Padawan, από το παρελθόν και αποκαλύπτονται υποχθόνιες  δυνάμεις.

 

 

Ζήσε την απόλυτη εμπειρία εικόνας και ήχου επιλέγοντας μια 8K Smart TV. Η διασκέδαση, η συγκίνηση, η επικοινωνία και η χαλάρωση στο απόγειο, με ζωντανά χρώματα, ρεαλιστικό ήχο και υψηλές ταχύτητες. Άλλαξε μια για πάντα το σαλόνι σου με τον Κωτσόβολο, τον Νο1 προορισμό για το Σπίτι σου.

Μπορείς να δεις ακόμη