Την έχεις δει series lover; Καλά κάνεις!

by Manos Kavvalos

Κάθε μήνα σου μεταφέρουμε τα νέα για τις σημαντικότερες σειρές που μπορείς να απολαύσεις μέσα από τα κανάλια και τις μεγαλύτερες πλατφόρμες video streaming που είναι διαθέσιμες στη χώρα μας.

 

Nine Perfect Stranger (Amazon Prime)

Μια σειρά μυστηρίου με πρωταγωνίστρια και εκτελεστικό παραγωγό την Nicole Kidman που είναι βασισμένη στο Best Seller των New York Times της συγγραφέα Liane Moriarty. Δημιουργήθηκε από τον David E. Kaelley μαζί με τον John -Henry Butterworth. Το cast συμπληρώνουν οι ηθοποιοί: Melissa McCarthy, Michael Shannon, Luke Evans, Samara Weaving, Asher Keddie, Melvin Gregg, Tiffany Boone, Manny Jacinto, Grace Van Patten, Zoe Terakes, Regina Hall, Bobby Cannavale.

Tο «Nine Perfect Strangers» διαδραματίζεται σε ένα θέρετρο υγείας και ευεξίας που υπόσχεται θεραπεία και μεταμόρφωση, καθώς εννέα αγχωμένοι κάτοικοι πόλεων προσπαθούν να ακολουθήσουν έναν καλύτερο τρόπο ζωής. Τους προσέχει κατά τη διάρκεια αυτού του δεκαήμερου διαλείμματος από την καθημερινότητα η διευθύντρια του θέρετρου, Masha Dmitrichenko, μια γυναίκα που έχει αποστολή να αναζωογονήσει το κουρασμένο μυαλό και το σώμα τους. Ωστόσο, αυτοί οι εννέα «απόλυτα» άγνωστοι μεταξύ τους δεν έχουν ιδέα τι τους περιμένει.

 

 


Snowpiercer Season 4 (Cosmote TV)

Δυστοπική, μετα-αποκαλυπτική σειρά σε σκηνοθεσία του Bong Joon-ho, βασισμένη στην ομώνυμη ταινία του 2013, όσο και στο γαλλικό graphic novel Le “Transperceneige” του 1982 των Jacobs Lob, Benjamin Legrand και Jean-Marc Rochette, από το οποίο διασκευάστηκε η ταινία.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Jennifer Connelly, Daveed Diggs, Sean Bean, Rowan Blanchard, Alison Wright, Mickey Sumner, Iddo Goldberg, Katie McGuinness, Lena Hall, Sam Otto, Chelsea Harris, Mike O’Malley, Roberto Urbina και Sheila Vand.

Σε ένα σκληρό, ασυμβίβαστα κρύο μέλλον όπου στη Γη επικρατούν απίστευτα χαμηλές θερμοκρασίες, τα τελευταία εναπομείναντα μέλη της ανθρωπότητας ταξιδεύουν με ένα τρένο ενώ ο έξω κόσμος παραμένει εγκλωβισμένος στον πάγο. Η επιζούσα κοινότητα δεν είναι χωρίς κοινωνική ιεραρχία. Εκείνοι που ταξιδεύουν στο μπροστινό μέρος του τρένου ζουν σε σχετική πολυτέλεια, ενώ εκείνοι που είναι αρκετά άτυχοι, στο πίσω μέρος, παραμένουν συγκεντρωμένοι σαν βοοειδή στο κλειστοφοβικό σκοτάδι. Ωστόσο, τα πράγματα πρόκειται να αλλάξουν στο τρένο καθώς οι επιβάτες γίνονται όλο και πιο δυσαρεστημένοι. Ο ταξικός πόλεμος, η κοινωνική αδικία και η πολιτική της επιβίωσης αμφισβητούνται σε αυτή την καθηλωτική τηλεοπτική μεταφορά. Μέχρι το τέλος της 3ης σεζόν οι επιζώντες χωρίζονται σε δύο ομάδες. Η μια μένει στο Snowpiercer με τη Melanie Cavill να οδηγεί το Eternal Engine και η άλλη με τον Andre Layton να τους οδηγεί στο Big Alice αφού επιλέγουν περιπέτεια στο άγνωστο, στον έξω κόσμο της Νέας Εδέμ.

 

 

Bad Monkey (Apple TV+)

Το Bad Monkey είναι μια επερχόμενη αστυνομική κωμωδία του δημιουργού και παραγωγού Bill Lawrence, βασισμένη στο ομώνυμο best-seller μυθιστόρημα του Carl Hiaasen. Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Vince Vaughn, Michelle Monaghan, Jodie Turner-Smith, Meredith Hagner, Rob Delaney, Natalie Martinez, L. Scott Caldwell, Ronald Peet, John Ortiz, Ashley Nichole-Black, Victor Tupin, Charlotte Lawrence. Η σειρά έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 14 Αυγούστου 2024 στο Apple TV+.

Όταν ένα κομμένο χέρι ανακαλύπτεται από ένα ζευγάρι κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος στο Florida Keys, ο πρώην αστυνομικός ντετέκτιβ, τώρα παρά τη θέλησή του επιθεωρητής εστιατορίου, ο Andrew Yancy διαισθάνεται ότι κάτι δεν «δένει». Αποφασισμένος να πάρει πίσω το σήμα του, αναλαμβάνει μια δική του ανεπίσημη έρευνα. Η αναζήτηση του Adrew για την αλήθεια τον οδηγεί στις Μπαχάμες, όπου ένας ντόπιος, με τη βοήθεια ενός πολύ μοχθηρού τύπου κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να εμποδίσει έναν προγραμματιστή να κατασκευάσει ένα νέο τουριστικό θέρετρο στο νησί, με θανατηφόρες συνέπειες.

 

 


Palm Royale 2024 (Apple TV+)

Το “Palm Royal” είναι μια κωμική σειρά εποχής που δημιουργήθηκε από την Abe Sylvia, βασισμένη στο μυθιστόρημα Mr. &Mrs. American Pie της Juliet McDaniel, με σκοπό να αποδείξει σε κάθε αουτσάιντερ ότι είναι σωστό να αγωνίζεσαι για να ανήκεις πραγματικά κάπου.

Με πρωταγωνίστριες την Kristen Wiig και τη βραβευμένη με Όσκαρ Laura Dern, το διάσημο καστ συμπληρώνουν οι: Allison Janney, Ricky Martin, Josh Lucas, Leslie Bibb, Amber Chardae Robinson, Mindy Cohn, Julia Duffy και Kaia Gerber, με τον θρυλικό σταρ Ο Bruce Dern και τη εμβληματική, πολυβραβευμένη Carol Burnett.

Το “Palm Royale” διαδραματίζεται το 1969 όπου η αουτσάιντερ Maxine Simmons προσπαθεί να αποκτήσει μια θέση στην υψηλή κοινωνία του Palm Beach, μέσω του πιο κλειστού country club της πόλης. Καθώς η Maxine προσπαθεί να διασχίσει αυτήν την αδιαπέραστη γραμμή μεταξύ των εχόντων και των μη εχόντων, το “Palm Royale” θέτει την ίδια ερώτηση που εξακολουθεί να μας μπερδεύει σήμερα: “Πόσο από τον εαυτό σου είσαι διατεθειμένος να θυσιάσεις για να αποκτήσεις αυτό που έχει κάποιος άλλος;” .

 

 

Love is Blind: UK (Netflix)

To “Love is Blind” είναι μια σειρά ριάλιτι βασισμένη στην αυθεντική αμερικάνικη έκδοση με το ίδιο όνομα, με παρουσιαστές την Emma και τον Matt Willis που αποσκοπεί στο να αποκαλύψει αν η εμφάνιση, η καταγωγή ή η ηλικία είναι όντως σημαντικά ή αν ο έρωτας είναι στ’ αλήθεια τυφλός.

To cast συμπληρώνουν οι ηθοποιοί: Sabrina Egerton, Conor Griffin, Sharlotte Ritchie, Charlie Mawson, Steven Smith, Demi Santana Brown, Bobby Johnson, Jake Hill, Elle, Sam Klein, Ryan Williams, Joanes, Maria Benkh, Olivia Lavelle, Ria Louise Prosser, Tom Stroud.

Ελεύθεροι και ελεύθερες από το Ηνωμένο Βασίλειο, που θέλουν να τους αγαπήσουν για αυτό που είναι, δέχονται να πάρουν μέρος σε μια κάπως αντισυμβατική προσέγγιση του σύγχρονου έρωτα, όπου θα επιλέξουν να παντρευτούν κάποιον χωρίς να τον έχουν δει από πριν. Για ένα διάστημα πολλών εβδομάδων, τα πρόσφατα αρραβωνιασμένα ζευγάρια θα μείνουν μαζί, θα σχεδιάσουν τον γάμο τους και θα καταλάβουν αν η σωματική τους έλξη ταιριάζει με τον ισχυρό συναισθηματικό δεσμό που ανέπτυξαν. Τι θα συμβεί τη μέρα του γάμου τους; Θα τους απομακρύνουν άραγε η πραγματικότητα της ζωής και οι εξωτερικοί παράγοντες ή θα παντρευτούν το άτομο που ερωτεύτηκαν τυφλά;

 

 

That 90’s Show (Netflix)

Αυτή η κωμική σειρά που αποτελεί φόρο τιμής στη δεκαετίας του ’90 επιστρέφει με το 2o μέρος της στο Netflix  στις 22 Αυγούστου. Είναι βασισμένη στο αντίστοιχο show της δεκαετίας του ’70 και έρχεται από τους δημιουργούς και παραγωγούς Gregg Mettler, Bonnie, Terry και Lindsay Turner. Στο That ‘90s Show πρωταγωνιστούν οι: Kurtwood Smith, Debra Jo Rupp, Callie Haverda, Asley Aufderheide, Mace Coronel, Maxwell Acee Donovan, Reyn Doi, Andrea Anders και Sam Morelos.

Βρισκόμαστε στο 1996 και η Leia Forman επιστρέφει στο Point Place για ακόμη ένα απολαυστικό καλοκαίρι με τους φίλους και τον παππού και τη γιαγιά της, Kitty και Red. Η Leia και ο Jay είναι ενθουσιασμένοι που θα συναντηθούν ξανά μετά από εννέα μήνες. Εκείνη ωστόσο είναι σε αναμμένα κάρβουνα μιας και ο Jay δεν γνωρίζει ακόμα ότι η Leia σχεδόν φίλησε τον Nate. Ο Nate ανησυχεί γιατί ούτε η κοπέλα του, Nikki, το γνωρίζει. Θα το κρατήσουν άραγε μυστικό; Όπως φαίνεται, όχι για πολύ. Και όταν τελικά η αλήθεια αποκαλύπτεται, σχέσεις απειλούνται, φιλίες διακυβεύονται και το καλοκαίρι κινδυνεύει να τελειώσει πριν καν  ξεκινήσει.

 

 

Kaos (Netflix)

Το “Kaos”είναι μια επερχόμενη μυθολογική σκοτεινή κωμωδία του δημιουργού  Charlie Covell σε σκηνοθεσία του Georgi Banks-Davies, o οποίος είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός, και του Runyararo Mapfumo. Η σειρά περιστρέφεται γύρω από τρεις ανθρώπους καθώς ανακαλύπτουν την σύνδεση μεταξύ τους και με μια μακροχρόνια αρχαία προφητεία, ενώ έχουν να κάνουν με διεφθαρμένους και αλαζονικούς θεούς της κλασσικής μυθολογίας.

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Jeff Goldblum, Janet McTeer, Cliff Curtis, David Thewlis, Killian Scott, Aurora Perrineau, Misia Butler, Leila Farzad, Nabhaan Rizwan, Rakie Ayola, Stanley Townsend, Billie Piper, Eddie Izzard, Fady Elsayed, Tomi Egbowon-Ogunjobi, Gilian Cally, Shila Ommi, Amanda Douge.  Η σειρά πρόκειται να κυκλοφορήσει στο Netflix στις 29 Αυγούστου 2024.

Ο παντοδύναμος αλλά ανασφαλής Δίας απολάμβανε πολύ καιρό την ιδιότητά του ως Βασιλιάς των Θεών. Μέχρι που ένα πρωί ξυπνάει και ανακαλύπτει μια ρυτίδα στο μέτωπό του και πείθεται ότι έρχεται η πτώση του.

Ο άλλοτε αξιόπιστος αδερφός του Δία, ο Άδης, ο Θεός του Κάτω Κόσμου, χάνει κρυφά τον έλεγχο στη σκοτεινή κυριαρχία του. Υπάρχει ένα πλήθος νεκρών που περιμένουν και γίνονται νευρικοί. Η Ήρα, Βασίλισσα των Θεών, ασκεί κυριαρχία τόσο στη Γη όσο και στον Δία, με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Αλλά η δύναμη και η ελευθερία της απειλούνται από την αυξανόμενη παράνοια του Δία.

Η ευημερία των απλών θνητών τον ενδιαφέρει ελάχιστα. Δυστυχώς για τους θεούς τρεις από αυτούς τους θνητούς αρχίζουν να το συνειδητοποιούν αυτό. Ο καθένας έχει έναν πολύ διαφορετικό ρόλο να παίξει και οποιοσδήποτε από αυτούς μπορεί να είναι προορισμένος να εκθρονίσει τους θεούς, να σημάνει το τέλος της βασιλείας του Δία καθώς και πιθανό να φέρει την αποκάλυψη στη Γη.

 

 

Ζήσε την απόλυτη εμπειρία εικόνας και ήχου επιλέγοντας μια 8K smart TV. Η διασκέδαση, η συγκίνηση, η επικοινωνία και η χαλάρωση στο απόγειο, με ζωντανά χρώματα, ρεαλιστικό ήχο και υψηλές ταχύτητες. Άλλαξε μια για πάντα το σαλόνι σου με τον Κωτσόβολο, τον Νο1 προορισμό για το Σπίτι σου.

 

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη