ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ SERIES LOVER; ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ!

by Aggeliki Tsoukana

Κάθε μήνα σου μεταφέρουμε τα νέα για τις σημαντικότερες σειρές που μπορείς να απολαύσεις μέσα από τα κανάλια και τις μεγαλύτερες πλατφόρμες video streaming που είναι διαθέσιμες στη χώρα μας.

 

MASTERS OF THE AIR (APPLE TV)

To «Masters of the Air» είναι μια αμερικάνικη μίνι πολεμική σειρά του 2024 που δημιουργήθηκε από τους John Shiban και John Orloff με τους Steven Spielberg και Tom Hanks να είναι οι εκτελεστικοί παραγωγοί. Βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Donald L. Miller και ακολουθεί τις ενέργειες της 100th Bomb Group μιας μονάδας βαρέως βομβαρδιστικού Boeing B-17Flying Fortress στην Όγδοη Μοίρα της Πολεμικής Αεροπορίας στην Ανατολική Αγγλία κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου. Τα εννέα επεισόδια προβάλλονται στην Apple TV.

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Callum Turner, Anthony Boyle, Austin Butler, Darragh Cowley, Matt Gavan, Jonas Moore, David Shields, Ben Radcliffe, Jordan Coulson, Stephen Campbell Moore, Adam Long, Elliot Warren, Edward Ashley, Rafferty Law, Nate Mann, Samuel Jordan, Kai Alexander, Bailey Brook.

Στη σειρά περιγράφεται «το ψυχολογικό και συναισθηματικό τίμημα που πλήρωσαν αυτοί οι νεαροί άντρες καθώς βοήθησαν στην καταστροφή της φρίκης του Τρίτου Ράιχ του Χίτλερ». Όταν δεν βρίσκονταν στον ουρανό, οι άνδρες του Bloody Hundredth κατοικούσαν σε αγγλικές αεροπορικές βάσεις, προσπαθούσαν να επιβιώσουν στα γερμανικά στρατόπεδα αιχμαλώτων πολέμου και προσπαθούσαν να βάλουν ένα τέλος στον πόλεμο.

 

 

SLOW HORSES (APPLE TV)

Βρετανική κατασκοπευτική σειρά που βασίζεται στη σειρά μυθιστορημάτων Slough House του Mick Herron, σε σενάριο των Will Smith, Morwenna Banks, Mark Denton και Jonny Stockwood. Οι Jamie Laurenson, Hakan Kousetta, Iain Canning, Emile Sherman, Gail Mutrux και Douglas Urbanski είναι εκτελεστικοί παραγωγοί καθώς και ο James Hawes που σκηνοθετεί τα έξι επεισόδια.

Τον πρωταγωνιστή Gary Oldman συνοδεύουν η υποψήφια για Όσκαρ Kristin Scott Thomas, ο υποψήφιος για Όσκαρ Jonathan Pryce, ο βραβευμένος με BAFTA Scotland Jack Lowden και η Olivia Cooke. Το cast συμπληρώνουν οι ηθοποιοί: Gary Oldman, Jack Lowden, Almee- Ffion Edwards, Christopher Chung, Roselind Eleazar, Saskia Reeves. Οι τέσσερις σεζόν προβάλλονται στο Apple TV.

Το Slough House είναι ένα διοικητικό καθαρτήριο για τους πράκτορες που απορρίπτονται από την MI5 έχοντας αποτύχει σοβαρά σε μια αποστολή, αλλά δεν έχουν απολυθεί. Αυτοί που αποστέλλονται εκεί είναι γνωστοί ως “Slow Horses”, ένα ακόμα project στο “Slough House”. Αναμένεται να υπομείνουν βαρετές εργασίες όπως να περνάνε τον χρόνο τους πάνω από στοίβες χαρτιών, μαζί με περιστασιακή ψυχική κακοποίηση από το άθλιο αφεντικό τους, τον Jackson Lamb, που τους περιμένει να τα παρατήσουν από πλήξη ή απογοήτευση. Η ζωή στο Slough House ορίζεται από αγγαρεία. Ωστόσο, οι ”Slow Horses” εμπλέκονται με κάποιο τρόπο στη διερεύνηση σχεδίων που θέτουν σε κίνδυνο τη Βρετανία.

 

 

AGATHA ALL ALONG (DISNEY+)

Το “Agatha All Along” είναι μια αμερικάνικη μίνι σειρά που δημιουργήθηκε από τον Jac Schaeffer και ανήκει στην πέμπτη φάση του MCU. Βασισμένη στον χαρακτήρα της Marvel Comics, Agatha Harkness είναι ένα ακόμα spin off των Marvel Studios. O Schaeffer «υπηρετεί» ως showrunner και επικεφαλής σκηνοθέτης. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Kathryn Hahn, Joe Locke, Debra Jo Rupp, Aubrey Plaza, Sasheer Zamata, Ali Ahn, Okwui Okpokwasili, Patti LuPone, Maria Dizzia, Paul Adelstein, Miles Gutierrez-Riley. Ο πρώτος κύκλος θα ολοκληρωθεί σε 10 επεισόδια.

Η διαβόητη Agatha Harkness δεν είναι στα καλύτερά της. Ένα διαστρεβλωμένο ξόρκι της στέρησε όλη της τη δύναμη. Ένας μυστηριώδης ‘goth’ έφηβος τη βοηθάει να απελευθερωθεί απ’ αυτό, και της κεντρίζει το ενδιαφέρον όταν της ζητά να τον οδηγήσει στον θρυλικό Δρόμο των Μαγισσών, μια σειρά από μαγικές δοκιμασίες. Όποια μάγισσα καταφέρνει να επιβιώσει, ανταμείβεται με αυτό που της λείπει. Η Agatha και ο μυστηριώδης έφηβος συγκεντρώνουν μια ετερόκλητη ομάδα μαγισσών και ξεκινούν την περιπλάνησή τους στον Δρόμο…

 

 

SELENKAY (DISNEY+)

Σειρά μυστηρίου και φαντασίας για παιδιά και εφήβους από τη Metrovision Producciones για λογαριασμό της Walt Disney Company, σε σκηνοθεσία των Martin Sabban, Joaquin Cambre και Eduardo Pinto. Η πρώτη σεζόν προβάλλεται τώρα στο Disney+ και η δεύτερη θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου 2024.

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Gina Mastronicola, Manuel Ramos, Mónica Antonópulos, Carolina Kopelioff, Alejandro Paker, María Zubiri, Julián Caballero, Luisina Arito, Valentín Villafañe, Francisco Vázquez, Nahuel Pirovano, Thais Rippel, Charo Bogarin, Joaquín Berthold, Gustavo Masó, Mario Alarcón, Lucía Tuero.

Μετά από συνεχείς μετακομίσεις λόγω της δουλειάς των γονιών της, η 16χρονη Sofia θέλει σταθερότητα: να πάει σχολείο και να κάνει φίλους. Όταν μετακομίζουν στο Rio Vivo, μια μικρή πόλη στα βουνά, αποκτάει επιτέλους αυτό που ήθελε, μέχρι που μια παράξενη δύναμη που σχετίζεται με το νερό απειλεί τη φυσιολογική εφηβική ζωή που πάλεψε τόσο σκληρά να αποκτήσει. Την ίδια στιγμή, φτάνουν στο χωριό και οι παράξενοι αδερφοί Fenix που τραβάνε την προσοχή όλων των ντόπιων. Η Sofia αδυνατεί να αποφύγει την έλξη που νιώθει για τον Gael, τον μεσαίο αδερφό, παρότι η οικογένειά της δεν εμπιστεύεται τα αδέρφια και αναπτύσσουν έναν ισχυρό δεσμό. Η ανακάλυψη της ταυτότητάς της και της μεγάλης δύναμής της θα βοηθήσει τη Sofia να καταλάβει περισσότερα για τον εαυτό της, αλλά θα βάλει και όσα ξέρει υπό αμφισβήτηση, θέτοντας τη ζωή της και της οικογένειάς της σε κίνδυνο.

 

 

HOW TO DIE ALONE (DISNEY+)

Αμερικάνικη κομεντί που δημιουργήθηκε από τη Natasha Rothwell η οποία πρωταγωνιστεί και στη σειρά καθώς εκτελεί τα χρέη showrunner μαζί με τη Vera Santamaria. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Natasha Rothwell, Conrad Ricamora, Jocko Sims, KeiLyn Durrel Jones, Jaylee Hamidi, Michelle McLeod, Chris Powell, Arkie Kandola, Elle Lorraine, Melissa DuPrey.

Η σειρά «Πώς να Πεθάνετε Μόνοι» ακολουθεί τη Mel, μια άφραγκη, παχουλή, μαύρη εργαζόμενη στο αεροδρόμιο JFK που δεν έχει ερωτευτεί ποτέ και έχει ξεχάσει πώς είναι να κάνεις όνειρα, ώσπου μια τυχαία επιθανάτια εμπειρία την οδηγεί σε ένα ταξίδι όπου παίρνει επιτέλους τα πάνω της και αρχίζει να ζει τη ζωή με όποιον τρόπο μπορεί.

 

 

EL SECRETO DEL RIO (NETFLIX)

Μια σειρά με πολύ σασπένς έφτασε στο Netflix, το “El Secreto del Rio” με τον αγγλικό τίτλο “The Secret of The River”. Δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς είναι ο Alberto Barrera, που σκηνοθετεί μαζί με τους Ernesto Contreras, Alba Gil και Alejandro Zuno.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Diego Calva, Trinidad González, Frida Sofia Cruz, Mauro Guzmán, Jero Medina, Lisa Rivas, Yoshira Escárrega, Mercedes Hernández, Iazua Larios, Nova Coronel, Η μάγισσα του Texcoco, Jorge A. Tembertoza, Jorge A. Tembertoza, Isaacs, David Montalvo.

Όταν ένα παιδί, ο Erik, φτάνει σε μια μικρή πόλη του Μεξικό μια απρόσμενη φιλία ανθίζει με ένα ντόπιο αγόρι, τον Manuel και ένα μυστικό λειτουργεί ως ένας ισχυρός δεσμός που ενώνει δύο ανθρώπους αμετάκλητα. Αυτό το μυστικό όχι μόνο καθορίζει τη φιλία τους, αλλά διαμορφώνει και τις ζωές τους, καθιστώντας τους αιώνιους φύλακες μιας αλήθειας που μόνο αυτοί ξέρουν και που τους ενώνει για πάντα.

 

 

THE PERFECT COUPLE (NETFLIX)

Μια δραματική σειρά μυστηρίου βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του 2018 της Elin Hilderbrand. Δημιουργήθηκε από την Jenna Lamia σε σκηνοθεσία της Susanne Bier. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: οι Nicole Kidman, Liev Schreiber, Eve Hewson, Billy Howle, Meghann Fahy,  Donna Lynne Champlin, Jack Reynor, Michael Beach, Ishaan Khatter, Sam Nivola, Mia Isaac και Dakota Fanning.

Η Amelia Sacks πρόκειται να μπει σε μια από τις πιο πλούσιες οικογένειες στο Nantucket ως νύφη. Η μέλλουσα πεθερά της, η διάσημη μυθιστοριογράφος Greer Garrison Winbury, που δεν την εγκρίνει, δεν δίνει σημασία στα έξοδα κατά τη διοργάνωση του πολλά υποσχόμενου πιο σημαντικού γάμου της σεζόν– μέχρι που εμφανίζεται ένα πτώμα στην παραλία. Καθώς τα μυστικά έρχονται στο φως, τίθεται το σκηνικό για μια πραγματική έρευνα που φαίνεται να έχει βγει από τις σελίδες ενός από τα μυθιστορήματα της Greer. Ξαφνικά, όλοι είναι ύποπτοι.

 

 

NOBODY WANTS THIS (NETFLIX)

Από τη δημιουργό Erin Foster, το “Nobody Wants This” είναι μια πρωτότυπη αμερικάνικη ρομαντική κομεντί βασισμένη χαλαρά στις πραγματικές εμπειρίες της Foster.

Τους πρωταγωνιστές ενσαρκώνουν οι ηθοποιοί: Kristen Bell, Adam Brody, Justine Lupe, Timothy Simons, Stephanie Faracy, Tovah Feldshuh, Paul Ben-Victor, Jackie Tohn, Emily Arlook, Sherry Cola, Shiloh Bearman, Stephen Tobolowsky. Michael Hitchcock, D’Arcy Carden, Ryan Hansen, Leslie Grossman. Το “Nobody Wants This” έκανε πρεμιέρα στις 24 Σεπτεμβρίου 2024 με δέκα επεισόδια στο Netflix συγκεντρώνοντας τον εντυπωσιακό αριθμό των 26,2 εκατομμυρίων προβολών στις πρώτες 11 ημέρες κυκλοφορίας του και ανανεώθηκε για τη δεύτερη σεζόν τον Οκτώβριο του 2024 παίρνοντας πολύ καλές κριτικές.

Μια παρουσιάστρια ενός podcast που δεν πιστεύει ότι υπάρχει Θεός και ένας αντισυμβατικός ραβίνος βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο μετά από χωρισμό και συναντιούνται τυχαία σε ένα πάρτι. Όταν φεύγει το αταίριαστο ζευγάρι, η Joanne και ο Noah, καταλαβαίνουν ότι κάτι υπάρχει στον ορίζοντα μεταξύ τους. Βλέπουν ότι πιθανότατα θα προχωρήσει η μεταξύ τους έλξη, παρόλο που έχουν διαφορετικές απόψεις για τη ζωή, υπάρχουν όλα τα εμπόδια του έρωτα αλλά και οι οικογένειές τους που άλλοτε έχουν καλές προθέσεις και άλλοτε σαμποτάρουν τη σχέση τους. Μεταξύ των σαμποτέρ η αδελφή της Joanne, Morgan, και ο αδελφός του Noah, Sasha. Άραγε, θα αντέξει η σχέση τους τη διαφορετική ζωή και τις επεμβατικές οικογένειές τους;

 

 

Ζήσε την απόλυτη εμπειρία εικόνας και ήχου επιλέγοντας μια 8K Smart TV. Η διασκέδαση, η συγκίνηση, η επικοινωνία και η χαλάρωση στο απόγειο, με ζωντανά χρώματα, ρεαλιστικό ήχο και υψηλές ταχύτητες. Άλλαξε μια για πάντα το σαλόνι σου με τον Κωτσόβολο, τον Νο1 προορισμό για το Σπίτι σου.

Μπορείς να δεις ακόμη