Την έχεις δει σινεφίλ; Καλά κάνεις!

by Manos Kavvalos

Βρισκόμαστε στον Φεβρουάριο στην καρδιά του χειμώνα και τι καλύτερο από το να επιλέξουμε ανάμεσα στις νέες ταινίες για όλα τα γούστα με τους κινηματογραφικούς αστέρες να μας κρατούν συντροφιά στη ζέστη του σπιτιού μας. Ετοίμασε τα reminders σου.

 

HAPPINESS FOR BEGINNERS (NETFLIX)

Πρόκειται για μια αισθηματική κομεντί σε σκηνοθεσία Vicky Wright βασισμένη στο μυθιστόρημα της Cathrin Seder. Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Ellie Kemper, Luke Grimes, Nico Santos, Blythe Danner, Ben Cook, Shayvawn Webster, Julia Shiplett, Gus Birney, Esteban Benito Alexander Koch, Aaron Roman Weiner και Mary Neely.

Ένα χρόνο μετά το διαζύγιο η Helen Carpenter, στα τριάντα δύο της, αφήνει τον ενοχλητικό κατά δέκα χρόνια μικρότερο αδελφό της να την πείσει να εγγραφεί σε ένα σεμινάριο επιβίωσης. Υποτίθεται ότι θα είναι μια ευκαιρία για εκείνη να συνέλθει ξανά, αλλά όταν ανακαλύπτει ότι η ακόμα πιο ενοχλητική κολλητή φίλη του αδελφού της έρχεται επίσης στο ταξίδι, δεν μπορεί να φανταστεί πως θα είναι κάτι άλλο εκτός από μια καταστροφή. Ωστόσο, της δίνεται μια ευκαιρία να μάθει ξανά να ζει και να αγαπά.

 

LOVE AGAIN (NOVA CINEMA)

Η διάσημη τραγουδίστρια Celine Dion κάνει το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη σε αυτή τη επερχόμενη ρομαντική κωμωδία του σεναριογράφου και σκηνοθέτη Jim C. Strouse, η οποία είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα “SMS fur Dich” της Sophie Cramer. Η δύναμη της ερμηνείας της Celine Dion που “ ντύνει” εκπληκτικά την ταινία συμβάλλει ενεργά στη πλοκή και ενώνει τους δύο χαρακτήρες των πρωταγωνιστών, Priyanka Chopra Jonas και Sam Heughan με πέντε νέα τραγούδια της και έξι παλαιότερες επιτυχίες της.  To cast συμπληρώνουν οι Russell Tovey, Steve Oram, Omid Djalili, Sofia Barclay, Lydia West, Arinze Kene και Celia Imrie.

Τι θα γινόταν αν ένα τυχαίο μήνυμα κειμένου οδηγούσε στην αγάπη της ζωής σας; Μετά την απώλεια του αρραβωνιαστικού της, η Mira Ray στέλνει μια σειρά από ρομαντικά μηνύματα στο παλιό αριθμό του κινητού του… χωρίς να συνειδητοποιεί ότι ο αριθμός ανήκει πλέον στο νέο τηλέφωνο στη δουλειά του Rob Burns. Ο δημοσιογράφος Rob, αιχμαλωτίζεται από την ειλικρίνεια στα όμορφα εξομολογητικά κείμενα. Όταν του ανατίθεται να γράψει ένα προφίλ της μεγάλης σταρ Celin Dion ζητά τη βοήθεια της για το πως θα μπορέσει να γνωρίσει τη Mira από κοντά και να κερδίσει την καρδιά της.

 

PLAYERS (NETFLIX)

Οι θαυμαστές του Tom Ellis θα ενθουσιαστούν βλέποντάς τον σε έναν διαφορετικό πρωταγωνιστικό ρόλο από αυτόν του “Lucifer” και ο λόγος γίνεται για τη νέα αμερικανική ρομαντική κομεντί “Players”. Η σκηνοθέτης Trish Sie θα φέρει την δική της μοναδική οπτική στα ρομαντικά και κωμικά στοιχεία της ταινίας μαζί με τον σεναριογράφο Whit Anderson. Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Ross M. Dinerstein, Marc Platt, Adam Siegel και Rian Christians. Εκτός απο τους αναγνωρίσιμους για τη δουλειά τους Tom Ellis και Gina Rodriguez, πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί, Claudia Maree Mailer, Augustus Prew, Liza Koshy, Damon Wayans Jr., Joel Courtney, Ego Nwodim και Marin Hinkle. Η ταινία θα κυκλοφορήσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο Netflix.

Η Mack είναι αθλητικογράφος στη Νέας Υόρκης και διαμορφώνει αποτελεσματικές στρατηγικές σχέσεων με τον φίλο της Adam και την ομάδα τους. Ωστόσο, όταν απροσδόκητα αναπτύσσει έντονα αισθήματα για μια από τις επιδιωκόμενες επαφές της, αρχίζει να παραβιάζει έναν από τους βασικούς κανόνες της ομάδας – μην ερωτευτείτε – και μαθαίνει τους κανόνες της πραγματικής αγάπης. Τότε όλοι πρέπει να κατανοήσουν τη μετάβαση από τις περιστασιακές συναντήσεις στην οικοδόμηση μόνιμων σχέσεων.

 

ROLE PLAY (PRIME VIDEO)

Η γνωστή σε όλους Penny από το Big Bang Theory σε κωμωδία δράσης. Η Kaley Cuoco πρωταγωνιστεί στη ταινία “Role Play” και δείχνει να έχει αναπτύξει μια συμπάθεια για τον κίνδυνο στην μεγάλη οθόνη. Την ταινία σκηνοθετεί ο Thomas Vincent με το σενάριο να έχει γραφεί από τον Seth Owen. Το cast συμπληρώνουν οι David Oyelowo, Rudi Dharmalingam, Connie Nielsen και Bill Nighy.

Ο Dave και η Emma έχουν τη φαινομενικά τέλεια ζωή με δύο παιδιά, ένα σπίτι στα προάστια και καλές δουλειές. Στην πραγματικότητα έχουν ανάγκη από λίγη περισσότερη διασκέδαση. Κάποια στιγμή αποφασίζουν να ωραιοποιήσουν την επέτειο του γάμου τους με μια βραδιά Role Play στη Νέα Υόρκη. Αλλά τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα όταν μία τυχαία σύγκρουση της προσωπικής και ιδιωτικής ζωής της Emma τους φέρνει και τους δύο σε αναταραχή. Καθώς ο Dave επεξεργάζεται την καταιγίδα πληροφορίων, άγνωστες για αυτόν, που βγαίνουν στην επιφάνεια για την σύζυγο του, η Emma πρέπει να βασιστεί στις ικανότητες της και στην αποφασιστικότητά της για να προστατεύσει την οικογένεια της με κάθε κόστος.

 

ΥΠΝΩΤΙΣΤΕΣ (NOVA CINEMA)

‘Eνα mainstream θέαμα περιπέτειας και μυστηρίου με εξαίσια σκηνοθετημένες σκηνές που κεντρίζουν το ενδιαφέρον, από τον Robert Antoni Rodriguez, ο οποίος έγραψε και το σενάριο μαζί με τον Max Borenstein. Οι Υπνωτιστές δεν είναι τύποι που απλά σε υπνωτίζουν. Έχουν υπνωτιστικές ικανότητες υπερηρώων. Μπαίνουν στο μυαλό σου και διαστρεβλώνουν εντελώς την πραγματικότητα και αυτό που βλέπεις. Αν είναι όμως έτσι, τί απ’ όσα συμβαίνουν είναι αλήθεια;  Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Ben Affleck, Alice Braga, J.D.Pardo, Halla Finley, Dayo Okeniyi, Jeff Fahey, Jackie Earle Haley και William Fichtner.

Αποφασισμένος να βρει την εξαφανισμένη κόρη του, ο ντετέκτιβ Danny Rourke βρίσκεται εγκλωβισμένος σε μια σειρά γεγονότων, ενώ παράλληλα ερευνά μια σειρά από ληστείες τραπεζών. Θα φτάσει να αμφισβητήσει τις πιο βασικές πεποιθήσεις του για τα πάντα και τους πάντες στον κόσμο του. Με τη βοήθεια της Diana Cruz, μίας προικισμένης μέντιουμ, o Rourke, καταδιώκει και καταδιώκεται ταυτόχρονα από ένα φονικό φάντασμα, τον μοναδικό άνθρωπο που πιστεύει ότι κρατά το κλειδί για την εύρεση του χαμένου κοριτσιού – μόνο για να ανακαλύψει περισσότερα από όσα περίμενε και να σταματήσει τη μυστική κυβερνητική υπηρεσία πίσω από αυτήν την παράνοια.

 

THE THREE MUSKETEERS: D’ARTAGNAN (COSMOTE TV)

Μια ακόμη διασκευή από την Pathe, που ισχυροποιεί ακόμη περισσότερο τον θρύλο  μεταφέροντας τους  επικούς Τρείς Σωματοφύλακες στην οθόνη. Ο παραγωγός Dimitri Rassam με τον σκηνοθέτη Martin Bourboulon, ο οποίος καταφέρνει να δημιουργεί σκηνές που μπορεί κανείς να περιγράψει ως απόλυτα χορταστικές, σε συνεργασία με τον σεναριογράφο Matthieu Delaporte βασίστηκαν στο ιστορικό μυθιστόρημα του Alexandre Dumas για να προσφέρουν ένα θέαμα στην απόλυτη εκδοχή του. Με περιεχόμενο παρμένο από την ιστορία ο συγγραφέας κρατά ένα γενικό πλαίσιο της ιστορίας και την εμπλουτίζει, κερδίζοντας σε αληθοφάνεια. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Francois Civil, Vincent Cassel, Romain Duris, Pio Marmai και Eva Green.

Από το Λούβρο μέχρι τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και από τις τρώγλες του Παρισιού μέχρι την πολιορκία της Λα Ροσέλ … σε ένα βασίλειο διχασμένο από τους θρησκευτικούς πολέμους και υπό την απειλή της εισβολής από την Αγγλία, ο νεαρός Ντ’ Αρτανιάν, φτωχός αλλά ευγενής από την Γαστώνη αφού επιβιώνει μετά από μια φονική επίθεση φτάνει στο Παρίσι αποφασισμένος να εντοπίσει τους υπαίτιους. Η αναζήτηση του όμως θα τον οδηγήσει στο επίκεντρο ενός πολέμου που απειλεί το μέλλον της Γαλλίας. Συμμαχώντας με τον Άθω, τον Πόρθο και τον Άραμι, τους τρεις σωματοφύλακες του Βασιλιά, με επικίνδυνη ταπεινοφροσύνη, ο Ντ’ Αρτανιάν αντιμετωπίζει τις σκοτεινές μηχανορραφίες του Καρδινάλιου Ρισελιέ. Αλλά όταν ερωτεύεται παράφορα την Constance Bonacieux, την έμπιστη της βασίλισσας, ο Ντ’Αρτάνιαν θέτει πραγματικά τον εαυτό του σε κίνδυνο. Αυτό το πάθος είναι που τον οδηγεί στα δίχτυα της θανάσιμη εχθρού του, της Milady de Winter.

 

 

THE CREATOR (DISNEY+)

Εντυπωσιακή Sci- fi ταινία με υψηλούς ρυθμούς δράσης, εκπληκτικό οπτικό και ηχητικό τομέα. Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Gareth Edwards μας μεταφέρει σε έναν φουτουριστικό κόσμο όπου εκτυλίσσεται ένας πόλεμος κατά της τεχνητής  νοημοσύνης. Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί : John David Washington, Madeleine Yuna Voyles, Gemma Chan, Ken Watanabe, Sturgill Simpson, Marc Menchaca και MackenzieLansing.

Με φόντο έναν μελλοντικό πόλεμο μεταξύ ανθρώπων και τεχνητής νοημοσύνης, ο Joshua, ένας σκληροτράχηλος πρώην πράκτορας των Ειδικών Δυνάμεων που θρηνεί την εξαφάνιση της συζύγου του, καλείται να εντοπίσει και να σκοτώσει τον Δημιουργό, τον φυγά αρχιτέκτονα της εξελιγμένης Τεχνητής Νοημοσύνης, κατασκευαστή ενός μυστηριώδους όπλου που μπορεί να λήξει τον πόλεμο αφανίζοντας την ανθρωπότητα. Ο Joshua με την ομάδα επίλεκτων μυστικών πρακτόρων, διασχίζει τις εχθρικές γραμμές για να βρεθεί στη σκοτεινή καρδιά μιας περιοχής που κατοικείται από «πλάσματα» Τεχνητής Νοημοσύνης. Εκεί θα  ανακαλύψει ότι το θανάσιμο όπλο που μπορεί να καταστρέψει τον κόσμο έχει τη μορφή ενός μικρού παιδιού.

 

 

KANDAHAR: ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΑΦΥΓΗΣ (COSMOTE CINEMA 1HD)

Μια περιπέτεια καταιγιστικής δράσης με τον Gerard Butler, σε σκηνοθεσία Ric Roman Waugh. O σεναριογράφος Mitchell LaFortune, ένας βετεράνος του αμερικανικού στρατού και της υπηρεσίας πληροφοριών άμυνας, φέρνει μια αίσθηση αυθεντικότητας σε αυτή την περίπλοκη ιστορία σύγχρονης κατασκοπευτικής μυθοπλασίας, δείχνοντας τον κύκλο βίας στις χώρες της Μέσης Ανατολής. Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί, Navid Negahban, Ali Fazal, Travis Fimmel, Elnaaz Norouzi, Bahador Foladi, Olivia-Mai Barrett, Rebecca Calder, Βασίλης Κουλακάνι, Tom Rhys Harries, Mark Arnold.

Ένας μυστικός πράκτορας της CIA εγκλωβίζεται σε μια εχθρική περιοχή του Αφγανιστάν όταν αποκαλύπτεται η ταυτότητα του. Δίνει μάχη με τον χρόνο προκειμένου να δραπετεύσει, προτού τον εντοπίσουν οι δυνάμεις του εχθρού. Για να τα καταφέρει όμως, θα χρειαστεί τη βοήθεια του διερμηνέα του. Αυτός μπορεί να έχασε τον γιο του από τους Ταλιμπάν, αλλά κατηγορεί τις δυτικές δυνάμεις για τη συνέχιση του αιματοκυλίσματος .

 

Ζήσε την απόλυτη εμπειρία εικόνας και ήχου επιλέγοντας μια 8K smart TV. Η διασκέδαση, η συγκίνηση, η επικοινωνία και η χαλάρωση στο απόγειο, με ζωντανά χρώματα, ρεαλιστικό ήχο και υψηλές ταχύτητες. Άλλαξε μια για πάντα το σαλόνι σου με τον Κωτσόβολο, τον Νο1 προορισμό για το Σπίτι σου.

Μπορείς να δεις ακόμη