Το 7ήμερο του gaming

by Zikou Stella

Το 7ήμερο του gaming σου μεταφέρει τις κυριότερες ειδήσεις από τη βιομηχανία των video games την εβδομάδα που προηγήθηκε.

 

Τον Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσει το Super Bomberman R2

Το Super Bomberman R2 θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam) στις 14 Σεπτεμβρίου, όπως ανακοίνωσε η Konami. Σύμφωνα με την εταιρεία, με νέες περιπέτειες και game modes, ο τίτλος έχει το περισσότερο περιεχόμενο από κάθε άλλον στη σειρά. Δεν θα υπάρχουν μόνο μάχες offline για να παίξεις με οικογένεια και φίλους αλλά και online που φέρνουν κοντά παίκτες από όλο τον κόσμο, όπως επίσης και single player mode.

Εκτός από τα γνωστά Standard, Grand Prix και Battle 64 έχει προστεθεί ένα νέο battle mode, το Castle όπου οι παίκτες είναι χωρισμένοι σε δύο παρατάξεις, Attack και Castle και μάχονται για τον θησαυρό. Επίσης, με το Stage Editor θα μπορείς να δημιουργείς τα δικά σου επίπεδα για το Castle mode και να τα μοιράζεσαι online με άλλους παίκτες ανά τον κόσμο.

 

 

Νέο gameplay trailer για το Star Wars Jedi: Survivor

Η Electronic Arts και η ομάδα ανάπτυξης Respawn Entertainment κυκλοφόρησαν το τελευταίο, πριν το λανσάρισμά του, gameplay trailer για το Star Wars Jedi: Survivor.

Η ιστορία του Cal Kestis συνεχίζεται στο Star Wars Jedi: Survivor. Τα γεγονότα ξεκινούν πέντε χρόνια μετά από εκείνα του Star Wars Jedi: Fallen Order και ακολουθούν τον όλο και πιο απεγνωσμένο αγώνα του Cal, καθώς ο γαλαξίας βυθίζεται ακόμα περισσότερο στο σκοτάδι. Ωθούμενος στις άκρες του γαλαξία από την Αυτοκρατορία, ο Cal θα βρεθεί περικυκλωμένος από νέες και γνώριμες απειλές. Ως ένας από τους τελευταίους επιζώντες Jedi Knights, ο Cal αναγκάζεται να σταθεί στις πιο σκοτεινές στιγμές του γαλαξία, αλλά πόσο μακριά είναι διατεθειμένος να φτάσει για να προστατεύσει τον εαυτό του, το πλήρωμά του και την κληρονομιά του Τάγματος των Jedi;

To Star Wars Jedi: Survivor αναμένεται στις 28 Απριλίου 2022, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC μέσω Steam.

 

 

Στο νέο character trailer του Redfall αποκαλύπτεται ο Jacob Boyer

O Jacob Boyer βρίσκεται στο επίκεντρο του νέου character trailer για το open-world cooperative first-person shooter Redfall που δημοσίευσαν η Bethesda Softworks και η ομάδα ανάπτυξης Arkane Studios. “Ο Jacob Boyer είναι πρώην στρατιωτικός και άριστος σκοπευτής που άλλαξε καριέρα και πλέον είναι ανεξάρτητος μισθοφόρος. Έπειτα από μια αναμέτρηση με ένα βαμπίρ, ο Jacob κληρονόμησε ένα μυστηριώδες βαμπιρικό μάτι, ένα φασματικό κοράκι που δεν φεύγει από το πλευρό του και ένα τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή”.

Το Redfall θα λανσαριστεί στις 2 Μαΐου 2023, για Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam, Epic Games Store, Microsoft Store).

 

 

Νέα παιχνίδια στο PlayStation Plus για τους συνδρομητές Premium και Extra

Όπως κάθε μήνα, η Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε τα παιχνίδια που εμπλουτίσουν τον κατάλογο του PlayStation Plus για τους συνδρομητές των πακέτων Extra και Premium. Από τις 18 Απριλίου, σε Game Catalog (PlayStation Plus Extra και PlayStation Plus Premium) και στο Classics Catalog (PlayStation Plus Premium), θα προστεθούν τα:

GAME CATALOG

– Bassmaster Fishing (PS5, PS4)

– DOOM Eternal (PS5, PS4)

– The Evil Within (PS4)

– Kena: Bridge of Spirits (PS5, PS4)

– Paradise Killer (PS5, PS4)

– Monster Boy and the Cursed Kingdom (PS5, PS4)

– Riders Republic (PS5, PS4)

– Sackboy: A Big Adventure (PS5, PS4)

– Slay the Spire (PS4)

– Wolfenstein: The Old Blood (PS4)

– Wolfenstein II: The New Colossus (PS4)

CLASSICS CATALOG

PlayStation 4

DOOM

DOOM II

DOOM 64

DOOM 3

Dishonored: Definitive Edition

Για πρώτη φορά από το λανσάρισμα του ανανεωμένου PlayStation Plus ανακοινώθηκαν αποχωρήσεις. Έτσι λοιπόν, στις 15 Μαΐου θα αποτελέσουν παρελθόν για τους συνδρομητές της υπηρεσίας τα: Marvel’s Spider-Man, Resident Evil και NBA 2K Playgrounds 2.

 

Στις 4 Μαΐου θα κυκλοφορήσει το Ravenlock

To fairytale action RPG Ravenlok θα κυκλοφορήσει στις 4 Μαΐου 2023, για Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC (Epic Games Store, Microsoft Store), όπως ανακοίνωσε η ομάδα ανάπτυξης Cococucumber. Την ίδια ημέρα θα προστεθεί στον κατάλογο του Xbox Game Pass.

Η Kira και η οικογένειά της μετακόμισαν στο νέο τους σπίτι στην επαρχία, το οποίο κληρονόμησαν από έναν αγνοούμενο συγγενή. Ενώ ερευνά έναν παλιό αχυρώνα, η Kira μέσω ενός καθρέφτη η πρωταγωνίστρια βρίσκεται άθελά της σε ένα μαγικό βασίλειο. Ζαλισμένη και μπερδεμένη. Την υποδέχεται ένας φανταστικό κόσμος, γεμάτος με περίεργους χαρακτήρες και απειλητικά τέρατα. Σε αυτή την ταραγμένη γη, η Kira παίρνει τον μανδύα της Ravenlok. Με ένα σπαθί και την ασπίδα στο χέρι, ξεκινά ένα επικό ταξίδι για να σώσει το ξεπεσμένο βασίλειο της Dunia από τα νύχια μιας τυραννικής βασίλισσας.

 

 

Σε PS5 και PS4 θα κυκλοφορήσει το Zool Redimensioned

Το Zool Redimensioned θα κυκλοφορήσει στις 16 Μαΐου 2023 για PlayStation 5 και PlayStation 4, όπως ανακοίνωσαν η Secret Mode και η Sumo Digital Academy.

Ο Zool μας συστήθηκε για πρώτη φορά το 1992, μέσω του κλασσικού παιχνιδιού για την Amiga 500. Αυτή τη φορά θα πρέπει να τον βοηθήσεις να ταξιδέψει σε οκτώ εξωγήινους κόσμους, όπου θα πρέπει να αντιμετωπίσει πανίσχυρα bosses και να σώσει τον κόσμο από την επιρροή του δολοπλόκου Krool.

 

 

Η μαύρη κωμωδία Killer Frequency αναμένεται την 1η Ιουνίου

To dark comedy slasher horror game Killer Frequency αναμένεται την 1η Ιουνίου 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC και Quest 2, όπως ανακοίνωσε η Team17.

Είναι αργά τη νύχτα και βρίσκεσαι στον ραδιοφωνικό σταθμό KFAM του Gallows Creek των Η.Π.Α. Μπορείς να αισθανθείς κάτι στην ατμόσφαιρα. Η βάρδιά σου έχει μόλις ξεκινήσει και κάποιος καλεί, έχοντας να σου αποκαλύψει κάτι τρομακτικό. Η επόμενη στροφή των γεγονότων θα αλλάξει τη ζωή σου.

 

 

Το Trine 5: A Clockwork Conspiracy υπόσχεται μια ακόμα μαγική περιπέτεια

Το Trine 5: A Clockwork Conspiracy θα λανσαριστεί το καλοκαίρι για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam, Epic Games Store, GOG), όπως ανακοίνωσαν η THQ Nordic και η ομάδα ανάπτυξης Frozenbyte.

Το Trine 5: A Clockwork Conspiracy θα είναι μια περιπέτεια γεμάτη έντονη δράση για τον Amadeus the Wizard, τη Zoya the Thief και τον Pontius the Knight.

Με τη φήμη τους αμαυρωμένη, τα αγαπημένα τους πρόσωπα σε κίνδυνο και τις δικές τους μαγικές δυνάμεις να διακυβεύονται, οι ήρωες του Trine πρέπει να επανενωθούν για να απωθήσουν έναν τρομερό στρατό κουρδιστό και να εδραιώσουν την ειρήνη και τη δικαιοσύνη στη χώρα. Θα βρεθείς σε εκπληκτικά τοπία, στο πλέον ενδιαφέρον κεφάλαιο της σειράς Trine ως σήμερα. Θα συναντήσεις ένα νέο cast χαρακτήρων, κάποιοι φίλοι, κάποιοι εχθροί, όμως όλοι τους αξέχαστοι.

Είτε επιλέξεις μόνος, είτε με έως και τρεις φίλους σου, το αναβαθμισμένο σύστημα δυσκολίας των γρίφων θα διατηρήσει ζωντανό το ενδιαφέρον σου ως το τέλος, καθώς ο πήχης της πρόκλησης προσαρμόζεται στον αριθμό των παικτών. Κάτι επίσης σημαντικό είναι η δυνατότητα να αναβαθμίζεις τις ικανότητες των πρωταγωνιστών. Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 

 

To Die After Sunset θα ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη

Το roguelite action third-person shooter Die After Sunset θα λανσαριστεί για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC (Steam), εντός του 2023, όπως ανακοίνωσαν η PQube και η Playstark.

Βρισκόμαστε στο έτος 2120. Μια εξωγήινη φυλή γνωστή ως “Murkors” έχει εισβάλει σε κάθε γωνιά της Γης με την ασυναγώνιστη δύναμή τους και… καπέλα από καουτσούκ που μοιάζουν με πάπιες. Η αντίσταση για να αποτραπεί η εξαφάνιση της ανθρωπότητας δεν θα αντέξει για πολύ ακόμα. Εναπόκειται σε εσένα ως υπερασπιστής της Γης να πάρεις τα όπλα σου και να κατατροπώσεις τις ορδές των Murkors πριν δύσει ο ήλιος.

Κανένα run δεν επαναλαμβάνεται σε αυτό το γεμάτο δράση και αδρεναλίνη roguelite shooter. Κάθε φορά θα ξεκινάς από μια νέα τοποθεσία και θα ολοκληρώνεις αποστολές, με σκοπό να συλλέγεις αντικείμενα που θα σε κάνουν όλο και πιο δυνατό. Στο τέλος κάθε επιπέδου σε περιμένουν γιγαντιαία bosses.

 

 

Overview trailer για το Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp

Η Nintendo και η WayForward κυκλοφόρησαν ένα overview trailer για το turn-based strategy game collection Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp.

Θα οδηγήσεις έναν ολόκληρο στρατό σε μάχες τύπου turn- based μάχες ως σύμβουλος τακτικής του Orange Star Army. Η τεχνογνωσία σου είναι απαραίτητη καθώς μετακινείς μονάδες ξηράς, αέρος και ναυτικού στο πεδίο της μάχης. Θα πρέπει να καταρρίψεις τα σμήνη του εχθρού και να καταλάβεις πόλεις και βάσεις για να εξασφαλίσεις τη νίκη και να διατηρήσεις την ειρήνη. Οι συνθήκες του εδάφους και ο καιρός αλλάζουν καθώς οδηγείς μια ποικιλία μονάδων σε μια μεγάλη γκάμα από χάρτες. Η συλλογή περιλαμβάνει δύο remakes, που καλύπτουν τα γεγονότα του Advance Wars και του Advance Wars 2: Black Hole Rising.

Το Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo Switch στις 21 Απριλίου 2023.

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη