ΤΟ BATMAN: ARKHAM SHADOWS ΘΑ «ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ» ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

by Zikou Stella

Το Batman: Arkham Shadow θα κυκλοφορήσει για το Quest 3 τον Οκτώβριο, όπως ανακοίνωσαν  η Oculus Studios και η ομάδα ανάπτυξης της Camouflaj.

Βρισκόμαστε στην 4η Ιουλίου και η Gotham City δέχεται επίθεση από μια νέα απειλή, τον μυστηριώδη Rat King και τους πιστούς ακόλουθούς του. Καθώς οι ταραχές εξαπλώνονται σε ολόκληρη την πόλη, ο Batman δίνει τον δικό του αγώνα με τον χρόνο για να αποτρέψει την αποκαλούμενη ως “Day of Wrath”, όμως όλα πάνε στραβά.

Θα βιώσεις την εμπειρία της Gotham City όπως ποτέ στο παρελθόν, σε αυτή την καθηλωτική προσθήκη του Arkham franchise. Τα γεγονότα διαδραματίζονται περίπου δύο χρόνια πριν από αυτά του Batman: Arkham Origins και θα ζήσεις από κοντά τα πρώτα βήματα χαρακτήρων όπως ο The Scarecrow και Harley Quinn, στο παρελθόν γνωστοί ως Crane και Dr. Quinzel αντίστοιχα. Δεν θα λείπουν και άλλα οικεία πρόσωπα, όπως οι: Harvey Dent, Jim Gordon και Ratcatcher.

Με την ισχύ της εικονικής πραγματικότητας θα ζωντανέψουν τοποθεσίες όπως το Monarch Theatre και το Bowery, προσφέροντας μια νέα, συναρπαστική οπτική στην προσπάθεια του Batman να φέρει τον Rat King ενώπιον της δικαιοσύνης. Επίσης, στη διάθεσή σου θα έχεις μια μεγάλη γκάμα από gadgets και στυλ μάχης, που χαρακτηρίζουν τα παιχνίδια της σειράς Arkham.

Οι πλέον διαβόητοι εγκληματίες της πόλης πρέπει να πέσουν στα χέρια σου, διαφορετικά οι συνέπειες για όλο τον πληθυσμό της Gotham City θα είναι ανυπολόγιστες.

 

Περισσότερα στο trailer που ακολουθεί.

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5PlayStation 4Nintendo SwitchXbox Series X, Xbox Series SPC. 

 

Έλα στην πιο K–MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη