Το Marvels’s Spider-Man 2 μεταφέρεται σε PC

by Manos Kavvalos

Η Sony Interactive Entertainment, η Insomniac Games και η Nixxes Software θα κυκλοφορήσουν το Marvel’s Spider-Man 2 για PC (Steam, Epic Games Store) στις 30 Ιανουαρίου 2025. Επίσης οι εταιρείες επιβεβαίωσαν ότι δεν θα υπάρξουν επιπλέον story expansions για το παιχνίδι. Σου θυμίζουμε ότι το Marvel’s Spider-Man 2 είναι διαθέσιμο για PlayStation 5 από τις 20 Οκτωβρίου 2023.

Οι δύο Spider-Men, ο Peter Parker και ο Miles Morales αντιμετωπίζουν την ύψιστη δοκιμασία των δυνάμεών τους, με ή χωρίς τη μάσκα καθώς μάχονται για να σώσουν την πόλη, τους εαυτούς τους αλλά και αυτούς που αγαπάνε από τον τερατώδη Venom και τους κινδύνους που συνοδεύουν την παρουσία του. Μεταξύ αυτών ο αδυσώπητος Kraven the Hunter και ο Lizard, γνωστός για την ασταθή συμπεριφορά του.

Η μεγαλοπρεπής Νέα Υόρκη φιλοξενεί μια ακόμα εκρηκτική περιπέτεια. Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι υπάρχουν οι νέες γειτονίες του Brooklyn και του Queens, αλλά και τοποθεσίες όπως το Coney Island. Με τα νέα Web Wings θα διασχίζεις την κοσμοπολίτικη μητρόπολη είτε ως Peter Parker, είτε ως Miles Morales βιώνοντας τις διαφορετικές τους ιστορίες και ολοκληρώνοντας αποστολές χρησιμοποιώντας δυνάμεις και ικανότητες που διαφοροποιούν τους δύο πρωταγωνιστές.

Η απόλαυση του παιχνιδιού παρέχεται δίχως τον οποιονδήποτε περιορισμό, σε οποιονδήποτε, χάρη στις δεκάδες επιλογές προσβασιμότητας που θα σου επιτρέψουν να διαμορφώσεις την εμπειρία για να ταιριάζει απόλυτα στην προσωπικότητα και τις απαιτήσεις σου.

 

Αν αποφασίσεις να προβείς σε προ- παραγγελία, θα λάβεις ως δώρο τα εξής:

  • Το Arachknight Suit για τον Peter με τρεις χρωματικές παραλλαγές
  • Το Shadow-Spider Suit για τον Miles με τρεις χρωματικές παραλλαγές
  • Το Web Grabber gadget
  • Τρία Skill Points

 

Εκτός από τη Standard, θα έχεις την επιλογή να αποκτήσεις τη Digital Deluxe Edition, η οποία θα έρθει με το παρακάτω περιεχόμενο:

  • Ένα αντίγραφο του Marvel’s Spider-Man 2
  • Το Arachknight Suit για τον Peter με τρεις χρωματικές παραλλαγές
  • Το Shadow-Spider Suit για τον Miles με τρεις χρωματικές παραλλαγές
  • Το WebGrabbergadget
  • 10 αποκλειστικές ενδυμασίες για τον Peter και τον Miles (πέντε για τον καθένα)
  • Επιπλέον αντικείμενα για το PhotoMode
  • Πέντε Skill Points

Σημειώνεται ότι σε κάθε περίπτωση από αυτές που προαναφέρθηκαν τα Arachknight Suit, Shadow-Spider Suit και Web Grabber θα είναι διαθέσιμα από την αρχή για όσους προ- παραγγείλουν ή αγοράσουν τη Digital Deluxe Edition. Οι υπόλοιποι θα πρέπει απλά να τα ξεκλειδώσουν κατά τη διάρκεια της περιπέτειας.

Περισσότερες πληροφορίες στο trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση. Θα επιστρέψουμε με ό,τι νεότερο υπάρξει για το Marvel’s Spider-Man 2, όπως οι απαιτήσεις σε hardware για να γνωρίζεις αν θα χρειαστεί να αναβαθμίσεις τον υπολογιστή σου. Κάτι που ασφαλώς θα μπορέσεις να κάνεις σε ένα κατάστημα Κωτσόβολος, όπου θα βρεις όλα τα γνωστά brands, στις καλύτερες τιμές, με απόλυτα ευέλικτους τρόπους πληρωμής και παράδοσης.

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5PlayStation 4Nintendo SwitchXbox Series X, Xbox Series SPC. 

 

Έλα στην πιο K–MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη