Το Night Slashers: Remake φέρνει τη μαγεία των κλασσικών video games σε PC και κονσόλες

by Manos Kavvalos

Το side-scrolling beat ’em up Night Slashers: Remake θα κυκλοφορήσει στις 26 Σεπτεμβρίου 2024, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam, GOG), όπως ανακοίνωσαν η Forever Entertainment και η Storm Trident.

Με το Night Slashers: Remake, την πολυαναμενόμενη επιστροφή του κλασικού arcade beat ’em up προετοιμάσου να επιστρέψεις σε έναν κόσμο όπου κυριαρχούν το θράσος, τα τέρατα και η αδυσώπητη δράση. Αρχικά κυκλοφόρησε από την Data East το 1993 και το franchise μαγνήτισε τους παίκτες με το μοναδικό μείγμα θεματολογίας τρόμου, έντονης μάχης και αξέχαστους χαρακτήρες, όπως βρικόλακες, golem, μούμιες αλλά και το τέρας του Frankenstein. Τώρα, αυτό το cult classic video game έχει επανασχεδιαστεί για τη νέα γενιά, φέρνοντας όλες τις «αιματοβαμμένες» συγκινήσεις στις σύγχρονες πλατφόρμες.

 

 

Το Night Slashers: Remake θα σε βυθίσει σε έναν εφιαλτικό κόσμο όπου η τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητας βρίσκεται στα χέρια τεσσάρων ελίτ μαχητών: ενός κυνηγού τεράτων cyborg από την Αμερική, μιας Ευρωπαίας που κυνηγάει βαμπίρ, ενός ειδικού στις πολεμικές τέχνες της Ασίας και της Liu Feilin, με καταγωγή από τη Κίνα, που λατρεύει την όπερα και φέρνει τις μοναδικές της ικανότητες στη μάχη. Μαζί, πρέπει να πολεμήσουν έναν στρατό από απέθαντους, μεταλλαγμένους και υπερφυσικά πλάσματα για να σώσουν τον κόσμο από το χείλος της αποκάλυψης.

Θα βιώσεις την περιπέτεια είτε μόνος, είτε ως μέλος μιας ομάδας τεσσάρων παικτών στο local multiplayer mode, όπου καθένας ελέγχει διαφορετικό μαχητή, με ξεχωριστό σετ κινήσεων. Εκτός από τις κλασσικές επιλογές, εσύ είσαι αυτός που θέτει τους κανόνες του παιχνιδιού, όπως τα χρονικά όρια, πτώματα που εκρήγνυνται και πολλά άλλα.

Στη συνέχεια μπορείς να παρακολουθήσεις ένα νέο trailer για να μπεις στο κλίμα του Night Slashers: Remake.

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5PlayStation 4Nintendo SwitchXbox Series X, Xbox Series SPC. 

 

Έλα στην πιο K–MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη