To trailer της νέα σειράς Terminator περιστρέφεται ανάμεσα στο παρελθόν και στο μέλλον

by Manos Kavvalos

Το πρώτο animated project στον κόσμο του Terminator δείχνει εντυπωσιακό. Θα έχεις τη δυνατότητα να το διαπιστώσεις και ο ίδιος παρακολουθώντας το teaser trailer που δημοσίευσε το Netflix για τη σειρά Terminator Zero. Τη δημιουργία της έχει αναλάβει η Production I.G και η πρεμιέρα της στην πλατφόρμα streaming θα πραγματοποιηθεί στις 29 Αυγούστου.

 

Το σενάριο ακολουθεί μια μαχήτρια της αντίστασης, που στέλνεται στο παρελθόν και πιο συγκεκριμένα στο έτος 1997. Αποστολή της είναι να προστατεύσει έναν επιστήμονα που αναπτύσσει ένα νέο πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης για να αντιμετωπίσει το Skynet, σε μια ύστατη προσπάθεια να αποτραπεί η καταστροφή της ανθρωπότητας. Ναι μεν δεν είναι δυνατό να κατανοήσεις και πολλά για την πλοκή από αυτό το teaser, όμως φαίνεται ότι η δράση θα είναι καταιγιστική, με εκρήξεις και ρομποτικά κρανία παντού. Τις φωνές τους στους χαρακτήρες που πρωταγωνιστούν δανείζουν οι: André Holland, Rosario Dawson, Ann Dowd, Sonoya Mizuno και Timothy Olyphant στον ρόλο του Terminator.

 

Το Terminator Zero εντάσσεται στη συνεχιζόμενη προσπάθεια του Netflix να επεκταθεί στον χώρο του animation, με επερχόμενες σειρές που βασίζονται στο Tomb Raider, στο Devil May Cry και στο Minecraft, ενώ υπάρχει και μια ακόμα του Zack Snyder εμπνευσμένη από τη νορβηγική μυθολογία. Επιπλέον αποτελεί μια ακόμα προσθήκη στις παραγωγές επιστημονικής φαντασίας που έκαναν πρεμιέρα αυτό το καλοκαίρι, όπως το spinoff Star Wars: The Acolyte του Disney Plus και το Sunny του Apple TV Plus.

 

Μπορείς να δεις ακόμη