Το Xbox app σύντομα θα σου φανερώνει το πώς θα «τρέχει» ένα videogame στο PC

by Aggeliki Tsoukana

Η Microsoft προσέθεσε μια χρήσιμη λειτουργία στο XBOX app, η οποία θα σου επιτρέπει να τσεκάρεις αν ένα παιχνίδια θα «τρέχει» σωστά και αποτελεσματικά στο σύστημά σου πριν βέβαια το εγκαταστήσεις!

Προφανώς, αυτό είναι ιδιαίτερα χρηστικό, σε γλιτώνει από χρόνο, αλλά και από την ανάγκη για third party requirement checkers.

Να σημειωθεί ότι δεν θα σου δείχνει απλά τις αναλυτικές απαιτήσεις ενός videogame, αλλά θα συγκρίνει τον υπολογιστή σου με τα μηχανήματα των άλλων συνδρομητών του Game Pass και τη real time εμπειρία τους! Δηλαδή, η αξιολόγηση του θα είναι πιο συνεπής και ακριβής.

Όμως, αυτό έχει και ένα μειονέκτημα: αν το παιχνίδι έχει μικρή βάση χρηστών, μπορεί να μην υπάρχουν ακόμη αρκετά δεδομένα για να έχεις μία αξιόπιστη ένδειξη. Αλλά αυτό είναι μάλλον σπάνιο και η εξαίρεση.

Σε κάθε περίπτωση, είναι μία καινοτόμος και χρήσιμη λειτουργία που εμπλουτίζει το app και θα σου φανεί χρήσιμη κάποια στιγμή. Σαφώς, είναι ο πιο πλήρης δείκτης για το αν ένα PC θα «σηκώσει» σωστά ένα βιντεοπαιχνίδι.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη