Βάσεις 2019: Η μεγάλη ημέρα πλησιάζει!

by K-Admin
βάσεις 2018

βάσεις 2018

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Δείτε τις Βάσεις 2019

Μπορεί οι βάσεις των Πανελληνίων εξετάσεων να μην έχουν ανακοινωθεί ακόμη αλλά η μεγάλη ημέρα είναι πολύ κοντά, με τους περισσότερους εξεταζόμενους και μελλοντικούς φοιτητές να βρίσκονται σε διακοπές και να έχουν την σκέψη τους εκεί, μαζί με τους γονείς και τις οικόγενειές τους να “συμπάσχουν”.

H ημερομηνία δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως ακόμα, αλλά όλοι ξέρουμε από το παρελθόν ότι οι βάσεις ανακοινώνονται στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του Αυγούστου με πιο πιθανή την 27η Αυγούστου, αν και τις δύο προηγούμενες χρονιές ήταν στις 26 Αυγούστου. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η εβδομάδα αρχομένης της 26ης Αυγούστου 2019 θα είναι η “μεγάλη” εβδομάδα των βάσεων.

Εμείς θα είμαστε και πάλι εκεί, όπως κάθε χρονιά, στηρίζοντας τους φοιτητές και σπουδαστές όλων των σχολών, πρώτον ανακοινώνοντας εδώ τα αποτελέσματα αλλά περισσότερο ουσιαστικά, με δράσεις, προσφορές και μεγάλες ενέργειες, έτσι ώστε να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για όλοι να μπορέσουν να βρουν όλοι τον δρόμο τους, σε όποια σχολή και αν επιλέξουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους.


Καλή επιτυχία λοιπόν σε όλους τους νέους μας.

 

Πότε ανοίγουν τα σχολεία

Όσο για τους μαθητές μας και την βασική ερώτηση των ημερών, η ημερομηνία που έχει δοθεί από το αρμόδιο Υπουργείο και θα ακουστεί το πρώτο κουδούνι για το σχολικό έτος 2019 – 2020 είναι
η 11η Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη.

Μπορείς να δεις ακόμη