Gamescom 2019: Όλες οι ανακοινώσεις για το Stadia Connect της Google

by K-Admin 1

Ακολουθώντας το πρότυπο που έχει καθιερώσει η Nintendo με τα Direct της, η Google φιλοξένησε ένα ειδικό Stadia Connect livestream στο πλαίσιο της Gamescom 2019. Η παρουσίαση της εταιρείας επικεντρώθηκε στο gaming και συγκεκριμένα στους τίτλους που θα πλαισιώσουν τη νέα πλατφόρμα. Όπως θα δούμε παρακάτω, η βιβλιοθήκη του Google Stadia θα είναι άκρως εντυπωσιακή, με indie games αλλά και μια πληθώρα ΑΑΑ τίτλων όπως -μεταξύ άλλων- το επερχόμενο Cyberpunk 2077 της CD Projekt, το Mortal Kombat 11, το Darksiders Genesis και πολλές άλλες παραγωγές που ανεβάζουν ακόμη περισσότερο την αξία της υπηρεσίας ως μια σύγχρονη gaming πλατφόρμα cloud.

 

 

Το Cyberpunk 2077 έρχεται στο Google Stadia

Το ντεμπούτο της Google στην Gamescom πραγματοποιήθηκε με μια σημαντική ανακοίνωση: Το πολύ-αναμενόμενο RPG  της CD Projekt Red, το Cyberpunk 2077, έρχεται στο Stadia. Δεν έγινε σαφές το πότε θα το δούμε στην υπηρεσία, ωστόσο ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει για PS4, Xbox One και PC στις 16 Απριλίου του 2020. Το μόνο που είδαμε ήταν ένα “coming soon”, πράγμα που υποδηλώνει ότι ο επερχόμενος τίτλος δεν θα βρίσκεται στην gaming πλατφόρμα της Google αμέσως μετά το λανσάρισμά του.

 

 

Νέο trailer για το Doom Eternal

Ένα από τα πρώτα παιχνίδια που επιβεβαιώθηκαν για το Stadia ήταν το Doom Eternal, και το τελευταίο Stadia Connect μας έδωσε «φρέσκο» υλικό από το επερχόμενο shooter μέσα από ένα νέο trailer. Ο νέος τίτλος της σειράς υπόσχεται ακόμα μεγαλύτερη εκστρατεία από τον προκάτοχό του, με αναβαθμισμένες πανοπλίες και ένα οπλοστάσιο νέου και εξελιγμένου εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένου ενός κανονιού στον ώμο του Doom Slayer, μιας πτυσσόμενης λεπίδας και τη νέα δυνατότητα της γρήγορης εφόδου. Η Bethesda αποκάλυψε επίσης έναν νέο τρομακτικό εχθρό, γνωστό ως Doom Hunter, ένα τέρας που μοιάζει με Κένταυρο και έρχεται με μόνο στόχο να αφανίσει τα πάντα στο διάβα του. Το Doom Eternal αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου.

 

 

Το Samurai Shodown έρχεται στο Google Stadia

Μετά από σχεδόν μια δεκαετία, η δημοφιλής σειρά Samurai Shodown έκανε μια δυναμική επιστροφή στις κονσόλες και στα PCs στις αρχές της χρονιάς και το fighting game θα εμφανιστεί επίσης στο Google Stadia. Ο τίτλος θα είναι διαθέσιμος στην επερχόμενη πλατφόρμα cloud, είτε μαζί είτε λίγο μετά το λανάρισμα του Google Stadia, αν και δεν ανακοινώθηκε η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας.

 

 

Το Mortal Kombat 11 καταφτάνει στο Stadia αυτό το φθινόπωρο

Το Mortal Kombat 11 της NetherRealm ήταν επίσης ένας από τους πρώτους ΑΑΑ τίτλους που επιβεβαιώθηκαν για το Stadia και τώρα μάθαμε και το πότε θα προστεθεί στην πλατφόρμα. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου Stadia Connect, η NetherRealm επιβεβαίωσε ότι το Mortal Kombat 11 θα κάνει ντεμπούτο στο Stadia το Νοέμβριο του 2019, δηλαδή κατά το λανσάρισμα της υπηρεσίες στις περισσότερες αγορές του πλανήτη μέσω του Stadia Founder’s Edition.

 

 

Το σύμπαν του Destiny στο Stadia

Το Destiny 2: Shadowkeep είναι το τέταρτο κατά σειρά μεγάλο expansion που καλεί τους Guardians να βιώσουν το νέο αναδυόμενο εφιάλτη στις ξεχασμένες τοποθεσίες της σελήνης. Πρόκειται να προστεθεί και στο Google Stadia ως μέρος του Destiny 2: The Collection αργότερα αυτό το φθινόπωρο.

 

 

Stadia reveal trailer για το Kine

Με παιχνιδιάρικη μουσική και καρτουνίστικο εικαστικό, το Kine είναι ένα ιδιαίτερο 3D puzzle game που έρχεται να βάλει δύσκολα στους παίκτες. Επίλεξε έναν από τους χαρακτήρες του παιχνιδιού, Euler, Quat και Roo, και προσπάθησε να φτάσεις στο τέλος κάθε διαδρομής, με μοναδικά σου «όπλα» τα μουσικά όργανα των πρωταγωνιστών.

 

 

Νέο βίντεο για το Darksiders Genesis

Με έντονες επιρροές από τη σειρά Diablo και τα RPG-dungeon crawlers εν γένει, η επόμενη προσθήκη στο δημοφιλές franchise έρχεται και στην gaming πλατφόρμα της Google. Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα καταιγιστικό gameplay βίντεο στο οποίο παρουσιάζεται το co-op mode του παιχνιδιού. Το Darksiders Genesis θα κυκλοφορήσει εντός του 2019 για τα Google Stadia, PS4, Xbox One, PC και Nintendo Switch.

 

 

Το Orcs Must Die 3 αποκλειστικά στο Google Stadia

Το Orcs Must Die 3 ανακοινώθηκε και επίσημα από την Robot Entertainment και μετά το Orcs Must Die Unchained θα επιστρέψει στις ρίζες της σειράς. Μάλιστα, το τρίτο κεφάλαιο της σειράς έρχεται αποκλειστικά για το Google Stadia. Σύμφωνα με τους προγραμματιστές του παιχνιδιού, η επεξεργαστική «δύναμη» του Stadia τους έδωσε τη δυνατότητα να προσθέσουν ατελείωτες ορδές από Orcs χωρίς ίχνος framedrop και lag. Το Orcs Must Die! 3 αναπτύσσεται για το Google Stadia χωρίς όμως να δοθεί ημερομηνία κυκλοφορίας.

 

 

Νέο trailer για το Windjammers 2

Η ανακοίνωση του Windjammers 2 για το Stadia της Google έφερε μαζί ακόμα ένα καταιγιστικό gameplay trailer με πρωταγωνιστές τους Loris και Jao σε μάχες που λαμβάνουν χώρα σε διάφορα τερέν. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο τίτλος της DotEmu αποτελεί sequel του παιχνιδιού που κυκλοφόρησε το 1994 και διατίθεται ήδη για Nintendo Switch και Microsoft Windows. Το Windjammers 2 εξελίσσει την επιτυχημένη φόρμουλα του προκατόχου του, με ζωγραφισμένα στο χέρι 2D animations, νέους χαρακτήρες, πίστες, κινήσεις και βελτιωμένο gameplay.

 

 

Destroy All Humans! και στο Stadia

Τον Ιούνιο, η THQ Nordic σε συνεργασία με την Black Forest Games ανακοίνωσαν την επιστροφή του Destroy All Humans! Remake για τις κονσόλες της τωρινής γενιάς και το PC, με παράθυρο κυκλοφορίας εντός του 2020. Τώρα, μάθαμε ότι ο εμβληματικός εξωγήινος Cryptosporidium 137 θα εισβάλει και στο Google Stadia, με στόχο να κατακτήσει τον πλανήτη Γη συλλέγοντας ανθρώπινο DNA για να κλωνοποιήσει την φυλή του.

 

 

Reveal trailer για το Superhot

To Superhot, το action game, όπου ο χρόνος κινείται όποτε κινείται κι ο παίκτης, θα κάνει την εμφάνισή του στο Google Stadia. Ο τίτλος κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2016 σε PC και, στη συνέχεια, μεταφέρθηκε και στις κονσόλες, με το Nintendo Switch να είναι η τελευταία που το υποδέχτηκε. Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Stadia δεν υπάρχει προς το παρόν, αλλά η Google μας teas-άρει με το παρακάτω βίντεο.

 

 

Άλλοι τίτλοι που επιβεβαιώθηκαν για το Google Stadia

Από το τελευταίο Stadia Connect «παρέλασαν» και τα Farming Simulator ’19, GRID, Attack on Titan 2: Final Battle, Elder Scrolls Online και Watch Dogs: Legion, τα οποία δεν έχουν αποκτήσει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας. Ωστόσο, η λογική λέει ότι θα τα δούμε, είτε μαζί με το λανσάρισμα του Google Stadia είτε λίγο μετά.

 

Μπορείς να δεις ακόμη