Whale: Bελτιστοποιημένος Browser για τα LG dual screen smartphones

Η LG και η NAVER, ο μεγαλύτερος πάροχος μηχανών αναζήτησης της Νότιας Κορέας, ανέπτυξαν το «Whale». Πρόκειται για ένα νέο πρόγραμμα περιήγησης βελτιστοποιημένο για χρήση στα LG Dual Screen smartphones.

Χάρη στην υποστήριξη omnitasking,.δηλαδή τη δυνατότητα εκτέλεσης πολλών εργασιών ταυτόχρονα σε μια οθόνη, ο νέος browser υπόσχεται να απογειώσει το multitasking στα αναδιπλούμενα κινητά. Το Whale υποστηρίζει τη λειτουργία διαίρεσης οθόνης (split screen) με ρυθμιζόμενο αριθμό διαίρεσης που επιτρέπει την περιήγηση δύο websites στην ίδια καρτέλα.

Σε συνδυασμό με την LG Dual Screen, το Whale πρωτοπορεί με τη δυνατότητα μετακίνησης μεταξύ δύο οθονών γρήγορα και εύκολα. Όσοι κάνουν ηλεκτρονικές αγορές, θα μπορούν να επιλέγουν προϊόντα από το κύριο μενού του ιστότοπου στη μια οθόνη, ενώ στην άλλη να διαβάζουν τις περιγραφές τους. Οι δίγλωσσοι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν και να διαβάσουν τις ειδήσεις που του ενδιαφέρουν σε δύο διαφορετικές γλώσσες ταυτόχρονα.

Η LG εξετάζει νέους και δημιουργικούς τρόπους με τους οποίους οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν την τεχνολογία Dual Screen που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο LG V50ThinQ 5G. Σύμφωνα με την εταιρεία, όλο και περισσότερες συσκευές σχεδιάζεται να υποστηρίζουν τη συγκεκριμένη τεχνολογία.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη