Αυτά είναι τα νέα Apple iPad 10.2

 

Η Apple αποκάλυψε στο πλαίσιο του “By Innovation Only” event τις νέες προσθήκες στην οικογένεια των iPad.

Τα iPad 7ης γενιάς έρχονται με μεγαλύτερη οθόνη 10.2 ιντσών. Διατηρούν την τεχνολογία Retina η οποία προσφέρει 3,5 εκατομμύρια pixels, φωτεινότητα 500 units και ευρύτερη γωνία θέασης, σε σχέση με τα υφιστάμενα μοντέλα. Στο εσωτερικό, συναντάμε το A10 Fusion chip, με την εταιρεία να υπόσχεται ισχυρές επιδόσεις που πλησιάζουν ακόμα κι εκείνες ενός υπολογιστή. Συγκεκριμένα, τα νέα Apple iPad 10.2 είναι σχεδιασμένα για ομαλό κι απρόσκοπτο multitasking ενώ είναι ιδανικά και για mobile gaming μέσω της νέας υπηρεσίας Apple Arcade.

H υψηλή φορητότητα αποτελεί ακόμα ένα ατού των iPad 10.2. Έχουν βάρος μόλις κάτι λιγότερο από 500 γραμμάρια, επιτρέποντας την άνετη μεταφορά τους. Επιπρόσθετα, είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο αλουμίνιο κι έχουν την ίδια αντοχή με τα προηγούμενης γενιάς iPad. Είναι διαθέσιμα σε τρεις χρωματικές επιλογές space gray, silver και rose gold και προσφέρουν χωρητικότητες 32GB και 128GB.

Σχετικά με τη συνδεσιμότητα, τα νέα iPad διαθέτουν ταχύτατη ασύρματη σύνδεση και υποστηρίζουν Gigabit-class LTE. Υποστηρίζουν Bluetooth 4.2 και Wi-Fi 5. Η οπίσθια κάμερα παραμένει στα 8MP και η εμπρόσθια στα 1.2MP. Το Home button εξακολουθεί να βρίσκει θέση στο μπροστινό μέρος της συσκευής, ενώ η θύρα USB-C αντικαταστάθηκε με θύρα Lightning. Η μπαταρία υπόσχεται αυτονομία έως και 10 ώρες με μία μόλις φόρτιση. Το νέο λειτουργικό iPadOS έρχεται για να προσφέρει μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία. Παρέχει -μεταξύ άλλων καινοτομιών- πολύ πιο εύκολη εργασία με πολλά παράθυρα με διαισθητικές χειρονομίες και δυνατότητα drag and drop μόνο με την άκρη ενός δαχτύλου.

Είναι συμβατά με Apple Pencil προσφέροντας τη δυνατότητα στον χρήστη να ξεδιπλώσει τη φαντασία του χωρίς περιορισμούς στη δημιουργικότητα. Επιπλέον ο χρήστης έχει την επιλογή να μαρκάρει και να στέλνει περιεχόμενο με μία μόνο κίνηση, για εύκολο και γρήγορο διαμοιρασμό. Διαθέτουν Smart Connectors για σύνδεση με Smart Keyboard το οποίο είναι ένα πλήρους μεγέθους πληκτρολόγιο που υποστηρίζει 30 διαφορετικές γλώσσες.

Τα Apple iPad 10.2 είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία και αναμένεται να κυκλοφορήσουν σύντομα.

 

 

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη