YouTuber νίκησε boss στο Elden Ring με χειριστήριο φτιαγμένο από μπανάνες

by Aggeliki Tsoukana

Τις προάλλες γράφαμε για τα διάφορα κατορθώματα των παικτών την κοινότητας του Elden Ring, από τα speedruns μέχρι τα διάφορά κόλπα εύκολης εξόντωσης των συγκεκριμένων bosses. Όμως όλα αυτά έχουν ένα κοινό. Αποτελούν προϊόντα της έξυπνης εκμετάλλευσης των παικτών των διαφόρων bugs και exploits που είναι αναπόφευκτο να υπάρχουν σε ένα open world παιχνίδι. Όμως ο streamer Louis ‘Super Louis 64’ Hamilton, έκανε κάτι πολύ διαφορετικό. Κατάφερε να βγάλει τον Godrick, έναν από τους πιο δύσκολους bosses του παιχνιδιού, χρησιμοποιώντας ένα “χειριστήριο PS4” κατασκευασμένο από μπανάνες!

 

 

O Super Louis 64 δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο, αφού είναι γνωστός online για τις διάφορες πατέντες που κάνει με περίεργα χειριστήρια. Στο παρελθόν είχε τερματίσει το Sekiro: Shadows Die Twice χρησιμοποιώντας δύο ζευγάρια από bongos του Donkey Kong, ενώ είχε αντιμετωπίσει και ένα άλλο boss του Elden Ring, τον Bloodhound Knight Darriwil χρησιμοποιώντας ένα χειριστήριο από το Ring Fit Adventure του Nintendo Switch.

 

 

Σε κάθε περίπτωση, όπως λέει και ο ίδιος το χειριστήριο από τις μπανάνες δεν τον δυσκόλεψε ιδιαίτερα, καθώς κάθε μία από τις 12 μπανάνες αντιστοιχούσε και σε διαφορετικό κουμπί/action του χειριστηρίου του PS4. Πάντως, αν ήταν να κάνει το ίδιο με το DualSense του PS5 θα χρειαζόταν συνολικά 24 μπανάνες για να έχει ολοκληρωμένη εμπειρία, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να δοκιμάσει. Αρκετά όμως με τις μπανάνες, σε αφήνουμε να απολαύσεις το κατόρθωμά του.

 

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη