Πάσχα με προτάσεις για ατελείωτο gaming

by Aggeliki Tsoukana

Η περίοδος του Πάσχα αποτελεί ιδανική ευκαιρία για ξεκούραση και λίγες μέρες ξεγνοιασιάς με τους αγαπημένους μας. Ειδικά για τους gamers είναι ακόμα μία ευκαιρία για να απολαύσουν τα αγαπημένα τους video games στην κονσόλα, στο gaming laptop ή στο gaming PC τους.

Ό,τι τύπος gamer κι αν είσαι, παρακάτω θα βρεις προτάσεις gaming για ατελείωτη διασκέδαση στο σπίτι τις ημέρες του Πάσχα.

 

 

Περιφερειακά gaming που θα αναβαθμίσουν την εμπειρία σου

Είτε κονσόλα, είτε Gaming PC, θα χρειαστείς και τα απαραίτητα περιφερειακά για να απολαύσεις στο έπακρο όλα όσα έχουν να σου προσφέρουν οι πιο συναρπαστικοί τίτλοι παιχνιδιών.

Έτσι, αν είσαι fan των racing games μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα από κορυφαίες τιμονιέρες και racing καθίσματα για να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία αγωνιστικής οδήγησης στο σαλόνι σου. Επίλεξε τιμόνι και κάθισμα που ταιριάζει καλύτερα στο οδηγικό σου στυλ και νιώσε την αδρεναλίνη να ανεβαίνει στα ύψη.

Η προσθήκη ενός μηχανικού πληκτρολογίου και gaming mouse είναι απαραίτητη για τον PC gamer που θέλει ακρίβεια στα ανταγωνιστικά παιχνίδια, ενώ παράλληλα απολαμβάνει υψηλή εργονομία.

Απαραίτητο είναι και ένα ποιοτικό gaming headset. Με μια γρήγορη αναζήτηση στο kotsovolos.gr θα βρεις κορυφαίες προτάσεις όπως αυτές των ADX, Razer, Logitech, Cooler Master και πολλών άλλων κορυφαίων κατασκευαστών. Όπου κι αν καταλήξεις, το σίγουρο είναι πως θα απολαμβάνεις καθηλωτικό ήχο και απόλυτη άνεση για μεγάλες περιόδους gaming εμπειρίας. Για να ακούς την παραμικρή λεπτομέρεια και να «βυθίζεσαι» στη δράση χωρίς περιττούς θορύβους και χωρίς περισπασμούς.

 

 

Games για μικρούς και μεγάλους

Τα κατάλληλα περιφερειακά gaming είναι σίγουρο ότι θα αναβαθμίσουν την εμπειρία σου, αλλά θα πρέπει να έχεις εμπλουτίσει και τη βιβλιοθήκη παιχνιδιών σου. Μην ανησυχείς. Οι επιλογές είναι πολλές, για όλα τα γούστα και ηλικίες.

Αν είσαι fan των online shooters, παιχνίδια όπως το Apex Legends ή το Call of Duty Warzone, είναι ιδανικά για ξέφρενα sessions με φίλους ή και για ανταγωνιστικό gaming με παίκτες από κάθε γωνιά του κόσμου. Τα συγκεκριμένα, μάλιστα, είναι διαθέσιμα τόσο για PC όσο και για κονσόλα.

Μήπως χρειάζεσαι κάτι για τις μέρες που προτιμάτε να κάτσετε όλοι οικογενειακώς κάτω από τη δροσιά του κλιματιστικού και να λιώσετε στο gaming; Ρίξε μια ματιά σε παιχνίδια γνώσεων όπως το Η Γνώση είναι Δύναμη ή σε αθλητικούς τίτλους όπως τα FIFA 22 και NBA 2K22 για ποδοσφαιρόφιλους και μπασκετικούς, αντίστοιχα. Ή μήπως θέλεις να διασκεδάσεις και παράλληλα να κάψεις και μερικές θερμίδες; Γιατί με το Just Dance 2022 θα χορεύετε με τους φίλους σου μέχρι πρωίας ενώ με παιχνίδια όπως το Nintendo Ring Fit θα κάνεις την προπόνηση παιχνίδι. Με άλλα λόγια, γυμνάζεις πνεύμα και σώμα!

Οι λάτρεις της σειράς Mario Kart (κι όχι μόνο) έχουν την ευκαιρία να μετατρέψουν το σπίτι τους σε πίστα αγώνων με το Mario Kart Live: Home Circuit για το Nintendo Switch. Εδώ, η λατρεμένη ιαπωνική εταιρεία έδωσε τον καλύτερό της εαυτό. Πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία Mario Kart, αφού συνδυάζει τον πραγματικό με τον ψηφιακό κόσμο. Πραγματικά «αυτοκινητάκια» καρτ, τρέχουν σε ψηφιακές πίστες, ενώ όλη η δράση εμφανίζεται στην οθόνη της κονσόλας ή στην οθόνη της τηλεόρασης, μέσα από την ενσωματωμένη κάμερα του καρτ σου.

 

 

Προπληρωμένες κάρτες

Αν θέλεις να βρεις περισσότερα games για την αγαπημένη σου κονσόλα, μπορείς να αγοράσεις προπληρωμένες κάρτες για τις συνδρομητικές υπηρεσίες PlayStation Plus και Xbox Live Gold, οι οποίες σου προσφέρουν πρόσβαση σε αποκλειστικά χαρακτηριστικά όπως δωρεάν games κάθε μήνα (για όλες τις κονσόλες σου, PlayStation και Xbox), εκπτώσεις και προσφορές, αλλά και αποκλειστικό περιεχόμενο και λειτουργίες.

Επιπλέον, με την αγορά ενός ψηφιακού τίτλου είτε για το PlayStation ή για το Xbox έχεις και άλλα πολλά πλεονεκτήματα. Συγκεκριμένα, μπορείς να έχεις χιλιάδες παιχνίδια στην ψηφιακή σου βιβλιοθήκη. Έτσι, δε χρειάζεται να προσθέτεις συνεχώς ράφια και συρτάρια στο σπίτι για να χωρέσουν όλα αυτά τα δισκάκια.

«Κατέβασε» στην κονσόλα σου το αγαπημένο σου παιχνίδι χωρίς να τρέχεις σε κάποιο κατάστημα, από την άνεση του σπιτιού σου. Εκτός του ότι γίνεται πολύ πιο εύκολα η εναλλαγή παιχνιδιών, έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ότι δεν πρόκειται ποτέ να χάσεις το παιχνίδι σου (τον δίσκο δηλαδή) καθώς μπορείς να το κατεβάσεις οποιαδήποτε στιγμή στην κονσόλα σου.

Καλό Πάσχα και καλή διασκέδαση!

Μπορείς να δεις ακόμη