CES 2019: To Razer Turret είναι ένα σετ πληκτρολογίου-ποντικιού για το Xbox One!

by k-Admin 3

 

Console gaming και πληκτρολόγιο/ποντίκι διαχρονικά δεν πάνε μαζί. Ή μήπως όχι; Διότι η Razer έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα και παράλληλα όλα όσα ξέραμε με το Turret, ένα νέο σετ πληκτρολογίου/ποντικιού που ανακοινώθηκε πριν λίγους μήνες και παρουσιάστηκε πριν λίγα 24ωρα στη CES. Τι το ξεχωριστό έχει αυτό; Είναι απολύτως συμβατό όχι μόνο με PC αλλά και με το Xbox One της Microsoft!

Κατά βάση πρόκειται για ένα ασύρματο πληκτρολόγιο με μηχανικούς διακόπτες το οποίο διαθέτει μια πτυσσόμενη επιφάνεια στα δεξιά του που παίζει τον ρόλο του mousemat. Εκεί θα χρησιμοποιήσεις το παρεχόμενο –επίσης ασύρματο, προφανώς- ποντίκι, απολαμβάνοντας έτσι τις υπηρεσίες ενός πλήρους σετ desktop!

 

 

Το πληκτρολόγιο διαθέτει τους βραβευμένους μηχανικούς διακόπτες της Razer (αντέχουν για τουλάχιστον 80 εκατ. «χτυπήματα»), εργονομικό σχεδιασμό και φωτισμό Chroma για να επιλέξεις μεταξύ 16,8 εκατ. συνδυασμών χρωμάτων. Όσο για το ποντίκι, θυμίζει βάσει design το Mamba ενώ έρχεται με αισθητήρα 5G ανάλυσης 16.000 DPI και μηχανικούς διακόπτες.

 

 

Το όλο σετ συνδέεται ασύρματα στα 2,4 GHz με την κονσόλα ενώ πλαισιώνεται και από στήριγμα καρπών για ακόμα πιο άνετη χρήση –ενώ βρίσκεσαι στον καναπέ, ας πούμε. Η αυτονομία του είναι στις 43 ώρες χωρίς φωτισμό (11 ώρες με φωτισμό).

Όσο για τα παιχνίδια στα οποία το Razer Turret θα καταθέσει τα διαπιστευτήριά του, η λίστα τους επί του παρόντος δεν είναι μεγάλη, αφού πρόκειται για λειτουργία που εξαρτάται καθαρά από τον εκάστοτε δημιουργό. Περιλαμβάνει ωστόσο ενδιαφέροντες τίτλους όπως οι Gears of War 5, Fortnite, PUBG, Minecraft, The Sims 4, Sea of Thieves, DayZ, Strange Brigade και Warface.

Αν τα παραπάνω σου άνοιξαν την όρεξη, τότε θα χαρείς να μάθεις πως το Turret θα διατεθεί άμεσα στην gaming αγορά.

Μπορείς να δεις ακόμη