CES 2019: Το Cyberfishing κάνει το ψάρεμα πιο… έξυπνο!

by k-Admin 3

 

Ποιος να το φανταζόταν ότι θα ‘ρχόταν η στιγμή που το ψάρεμα, ένα από τα πλέον old school χόμπι θα περνούσε στη smart εποχή! Κι όμως, στη CES 2019 το είδαμε κι αυτό με το Cyberfishing, το μηχανισμό που προσαρτάται σε ένα καλάμι ψαρέματος αλλάζοντας ολοκληρωτικά την εμπειρία που προσφέρει αυτό!

Όχι, μην περιμένεις να κάνει όλη τη δουλειά για εσένα. Το Cyberfishing αποτελείται στην ουσία από έναν αισθητήρα που καταγράφει τις επιδόσεις σου: πόσες φορές δοκιμάζεις την τύχη σου και πόσες θα… τσιμπήσει, τις καιρικές συνθήκες και βέβαια την τοποθεσία. Τα δεδομένα περνούν μέσω Bluetooth στο smartphone σου και τη σχετική εφαρμογή, έτσι ώστε να έχεις πρόσβαση σε αυτά ανά πάσα στιγμή.

 

 

Με τον τρόπο αυτό, οι απανταχού ψαράδες θα έχουν τη δυνατότητα να ανατρέχουν ανά πάσα στιγμή στις επιδόσεις τους (δεύτερο αγαπημένο τους σπορ μετά το ίδιο το ψάρεμα) αλλά και να εντοπίζουν τα… περάσματα –τουτέστιν τα σημεία που αξίζει να επισκεφθούν ξανά. Η αλήθεια είναι πως το app είναι αρκετά εύχρηστο και ιδιαίτερα καλοσχεδιασμένο –βασίζεται δε στο λεγόμενο “gamification” με ένα καλαίσθητο περιβάλλον χρήστη και πλήθος επιλογών.

 

 

Όσο για τον αισθητήρα, αυτός είναι εξαιρετικά ελαφρύς ώστε να μην επηρεάζει το βάρος του καλαμιού, ενώ τοποθετείται πανεύκολα –στο booth της Cyberfishing υπήρχαν καλάμια ψαρέματος προκειμένου να… πειραματιστούμε ελεύθερα. Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως το Cyberfishing θα βρει εύκολα το κοινό του όταν κυκλοφορήσει –εκτός απροόπτου λίγο πριν το καλοκαίρι.

Μπορείς να δεις ακόμη