Παγκόσμια Ημέρα Ζώων με καλύτερη ζωή μαζί με το κατοικίδιό σου

by Aggeliki Tsoukana

Η Παγκόσμια Ημέρα ζώων γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 4 Οκτωβρίου. Έρχεται για να μας ευαισθητοποιήσει και να μας ενημερώσει για τις υποχρεώσεις και τις προϋποθέσεις ιδιοκτησίας κάποιου ζώου, αλλά και για τις καθημερινές του ανάγκες.

Η ύπαρξη κατοικίδιων στη ζωή μας είναι αποδεδειγμένο ότι μας προσφέρει πολλά οφέλη. Ωστόσο, η φροντίδα ενός τετράποδου κατοικίδιου απαιτεί χρόνο και υπομονή. Ειδικά σε συγκεκριμένες εποχές του χρόνου, όπου το τρίχωμα που αφήνει πίσω του δεν είναι μόνο αντιαισθητικό, είναι και ανθυγιεινό.

Η τακτική περιποίηση του τριχώματος ενός κατοικίδιου είναι εξαιρετικά σημαντική. Πέρα από τα προφανή πλεονεκτήματα στην καλή υγιεινή του ζώου, η περιποίηση του τριχώματός του θα μειώσει αρκετά τις τρίχες που αφήνει πίσω του. Ασφαλώς, θα εξακολουθούν να υπάρχουν αρκετές «ατίθασες» τρίχες στο πάτωμα, σε χαλιά, καναπέδες, ή στο αυτοκίνητο.

Και κάπου εδώ, έρχονται οι ηλεκτρικές σκούπες, σκούπες stick και σκουπάκια κατάλληλα για κατοικίδια για να τα βάλουν όλα σε τάξη και να κάνουν τη ζωή σου λίγο πιο ξεκούραστη.

 

 

 

Ηλεκτρικές σκούπες για κατοικίδια

Οι ηλεκτρικές σκούπες για κατοικίδια είναι εξοπλισμένες με ειδικό πέλμα με μηχανισμό περιστρεφόμενης βούρτσας. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να αποκολλάει τις τρίχες κατοικίδιων που βρίσκονται σε μοκέτες, χαλιά, υφάσματα ή κουρτίνες. Ασφαλώς, παρέχονται και τα κατάλληλα εξαρτήματα για να απομακρύνεις τις τρίχες από τα έπιπλα ή ακόμη και από τα πιο στενά σημεία του σπιτιού.

Οι σκούπες stick και σκουπάκια για κατοικίδια είναι επαναφορτιζόμενα και φορητά. Πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να τα πάρεις σε κάθε γωνιά του σπιτιού, χωρίς να περιορίζεσαι από καλώδια, αλλά και να καθαρίζεις τις τρίχες κι άλλα από το πάτωμα μέχρι το αυτοκίνητο.

 

 

Με «σύμμαχο» την Black & Decker

Με τις σύγχρονες λύσεις σε σκούπες και σκουπάκια χειρός για κατοικίδια, μπορείς να έχεις έναν τετράποδο φίλο στο σπίτι χωρίς να ανησυχείς για τις ακαθαρσίες που μπορεί να αφήνει πίσω του. Η ζωή γίνεται ακόμη καλύτερη όταν αφιερώνεις λιγότερο χρόνο για το καθάρισμα του σπιτιού.

Έτσι, το βασικό ζητούμενο είναι να βρεις μία ηλεκτρική σκούπα που θα γίνει το δεξί σου χέρι στο καθάρισμα χαλιών και δαπέδων, αλλά θα «ειδικεύεται» και στην απομάκρυνση των τριχών που αφήνει πίσω του το αγαπημένο σου κατοικίδιο. Και γιατί όχι, να μην τη συνδυάσεις με ένα σκουπάκι χειρός όπως π.χ. το Black & Decker BHHV520BFP Pet, ώστε να έχεις ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία.

Γι’ αυτό και ο Κωτσόβολος εξασφάλισε για σένα και τον τετράποδο φίλο σου μία μοναδική προσφορά. Συγκεκριμένα, μπορείς να αποκτήσεις σκούπες Black & Decker με όφελος έως 25%, για τη φροντίδα του κατοικιδίου σου και, κατ’ επέκταση, του σπιτιού σου!

Τα καλύτερα νέα είναι πως με την αγορά προϊόντων Black & Decker συμβάλεις κι εσύ στην ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Dogs Voice. Συγκεκριμένα, με κάθε αγορά επιλεγμένων συσκευών, η Black & Decker και η δημοφιλής μάρκα τροφίμων για κατοικίδια Purina προσφέρουν 10€ και 1 κιλό τροφή, αντίστοιχα, στη φιλοζωική οργάνωση Dogs Voice.

 

Καλύτερη ζωή μαζί!

Η Dogs Voice είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δραστηριοποιείται από τον Ιούνιο του 2015, παρέχοντας στήριξη σε φιλοζωικές οργανώσεις σε τροφές, φάρμακα, δωρεές αλλά και νομική υποστήριξη για καταγγελίες κακοποίησης ζώων. Αποστολή του οργανισμού Dogs’ Voice είναι μια Ελλάδα χωρίς αδέσποτα, με πολίτες που σέβονται τα ζώα και τα δικαιώματά τους.

Όλοι έχουν το δικαίωμα να αναλάβουν την ευθύνη της φροντίδας ενός κατοικίδιου και η Dogs’ Voice σου δίνει την ευκαιρία να γίνεις κι εσύ κηδεμόνας ενός αξιαγάπητου σκύλου, μέσα από εκατοντάδες αγγελίες υιοθεσίας που μπορείς να βρεις στο www.dogsvoice.gr.

Όλες οι αγγελίες είναι ενεργές και καθημερινά μπορείς να λαμβάνεις αξιόπιστη και έγκυρη πληροφόρηση για κάθε σκύλο που σε ενδιαφέρει.

Μπορείς να δεις ακόμη