Καινοτομία, στιλ και εξοικονόμηση ενέργειας με ένα ψυγείο της LG

by Zikou Stella

Η LG είναι μια από τις πιο αναγνωρισμένες εταιρίες του κόσμου στον τομέα της τεχνολογίας, με καινοτόμα προϊόντα που αναβαθμίζουν την καθημερινή ζωή όσων τα εμπιστεύονται. Φυσικά τα ψυγεία της δεν αποτελούν εξαίρεση!

Τα τελευταία χρόνια η LG έχει παρουσιάσει μια σειρά από ψυγεία που είναι ευέλικτα ώστε να καλύπτουν κάθε ανάγκη, διατίθενται σε διάφορα στιλ και χρώματα για να ταιριάζουν σε κάθε χώρο ενώ παράλληλα προσφέρουν εξαιρετική εξοικονόμηση ενέργειας.

Αν σκέφτεσαι να αποκτήσεις καινούριο ψυγείο, αξίζει να αφιερώσεις λίγο χρόνο ώστε να ενημερωθείς για τα μοντέλα της LG αφού είναι βέβαιο πως κάποιο από αυτά θα ικανοποιήσει στο έπακρο τις απαιτήσεις σου.

  1. Επίλεξε τον τύπο του ψυγείου που σου ταιριάζει

Αρχικά, πρέπει να μελετήσεις τον τύπο του ψυγείου που καλύπτει τις ανάγκες σου και ταιριάζει στις διαστάσεις του χώρου σου.

Υπάρχουν 4 γενικές κατηγορίες ψυγείων LG: οι ντουλάπες με οριζόντια διάταξη ή με κάθετη διάταξη, οι ντουλάπες combo, οι ψυγειοκαταψύκτες (η κατάψυξη στο κάτω μέρος) και τα ψυγεία (η κατάψυξη στο επάνω μέρος).

 

Ψυγείο Ντουλάπα Οριζόντιας ή Κάθετης διάταξης

Τα ψυγεία ντουλάπες οριζόντιας διάταξης της LG διαθέτουν μεγάλη χωρητικότητα καθώς αποτελούνται από ενιαία συντήρηση στο πάνω μέρος και κατάψυξη με συρτάρια στο κάτω μέρος. Τα ενιαία ράφια της συντήρησης είναι ιδανικά για να χωρέσουν μεγάλα αντικείμενα όπως ολόκληρα ταψιά. Με την τεχνολογία Linear Cooling τα τρόφιμα διατηρούνται ολόφρεσκα για πολύ περισσότερο ενώ η τεχνολογία DoorCooling+ προσφέρει άμεση ψύξη των ποτών και διατήρηση ομοιόμορφης θερμοκρασίας στον θάλαμο συντήρησης. Στην κατάψυξη υπάρχουν συρτάρια και ράφια για την καλύτερη τακτοποίηση των τροφίμων. Παράλληλα, όλες οι πόρτες εσωτερικά διαθέτουν ραφάκια για την τακτοποίηση των μπουκαλιών, των βάζων και των στενών αντικειμένων.

Τα ψυγεία ντουλάπες κάθετης διάταξης έχουν τη συντήρηση καθέτως χωρισμένη από την κατάψυξη. Έτσι ανοίγοντας την αριστερή ή τη δεξιά πόρτα έχεις πρόσβαση στην κατάψυξη ή στη συντήρηση αντίστοιχα. Η πόρτα της κατάψυξης διαθέτει λειτουργία παροχής κρύου νερού και πάγου για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού αλλά και για να παρασκευάσεις παγωμένο καφέ και ποτά. Τόσο στις πόρτες της συντήρησης όσο και στην κατάψυξη βρίσκονται χρήσιμα ραφάκια και συρτάρια για τη βέλτιστη τακτοποίηση των τροφίμων.

Μην ξεχνάς ακόμα, ότι υπάρχει και η slim σειρά για να καλύψει την επιθυμία σου να αποκτήσεις ψυγείο ντουλάπα, ακόμα και αν ο χώρος σου είναι περιορισμένος.

 

Ντουλάπες Combo

Οι ντουλάπες Combo αποτελούν μια εναλλακτική επιλογή στα ψυγεία ντουλάπες. Στην ουσία είναι δύο ξεχωριστές κάθετες συσκευές κατάψυξης και συντήρησης που μπορείς να συνδυάσεις με όποιον τρόπο θέλεις προσθέτοντας στην κουζίνα σου πόντους αυξάνοντας ταυτόχρονα τη χωρητικότητα.

 

 

 

Ψυγειοκαταψύκτες

Οι ψυγειοκαταψύκτες έχουν στο πάνω μέρος τη συντήρηση και στο κάτω την κατάψυξη και αποτελούν το είδος ψυγείου που καλύπτει τις ανάγκες της πλειονότητας των νοικοκυριών.  H LG έχει σχεδιάσει τους ψυγειοκαταψύκτες της σε διάφορες διαστάσεις και έτσι σίγουρα θα βρεθεί ο ιδανικός για τον δικό σου χώρο. Επιπλέον οι εσωτερικοί τους χώροι είναι κατάλληλα σχεδιασμένοι ώστε να χωράνε και να τακτοποιούνται εύκολα σκεύη διαφόρων μεγεθών και σχημάτων, όπως φαγητοδοχεία, ταψιά, μπουκάλια κ.λπ. Παράλληλα διαθέτουν τεχνολογίες για τη διατήρηση των τροφίμων σε άριστη κατάσταση για περισσότερο χρόνο, όπως την NatureFRESH που διατηρεί τα φρούτα και τα λαχανικά ολόφρεσκα για μέρες.

 

Δίπορτα ψυγεία

Τα δίπορτα ψυγεία της LG  έχουν την κατάψυξη επάνω και τη συντήρηση κάτω. Αποτελούν την επιλογή της πλειονότητας των μικρών νοικοκυριών, όπως των εξοχικών και φοιτητικών σπιτιών, αλλά και των ολιγομελών οικογενειών. Ανάλογα με τις διαστάσεις, θα βρεις μοντέλα με μικρότερη ή μεγαλύτερη χωρητικότητα.

 

  1. Επίλεξε στιλ και χρώμα

Η κουζίνα αποτελεί τον πιο πολυσύχναστο χώρο του σπιτιού και στα περισσότερα σύγχρονα σπίτια βρίσκεται σε ενιαίο χώρο με το σαλόνι. Η μοντέρνα κουζίνα χαρακτηρίζεται από την τεχνολογία αιχμής και την αισθητική και τα ψυγεία της LG διαθέτουν και τα δύο! Άλλωστε το ψυγείο αποτελεί στιλιστική έκφραση και όχι μόνο μια συσκευή στην κουζίνα. Μπορείς λοιπόν να επιλέξεις χρώμα και στιλ ψυγείου LG ανάλογα με το ύφος του χώρου σου, φτιάχνοντας ένα ομοιόμορφο και ενιαίο σύνολο ή δημιουργώντας αντιθέσεις και προσωπικές πινελιές.

 

  1. Δώσε βαρύτητα στην ενεργειακή απόδοση

Τα ψυγεία της LG είναι εξοπλισμένα με προηγμένες τεχνολογίες που συμβάλλουν στην προστασία του πλανήτη και παράλληλα βελτιώνουν την καθημερινότητά σου. Οι ψυγειοκαταψύκτες της LG με ενεργειακή κλάση Α-C στην κλίμακα ενεργειακής κλάσης της ΕΕ (A έως G), προσφέρουν μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας, αξιοπιστία και ανθεκτικότητα χάρη στον γραμμικό συμπιεστή Ιnverter της LG. Έτσι θα απολαμβάνεις τη χρήση μιας αξιόπιστης συσκευής ενώ παράλληλα δεν θα επιβαρύνεις τους λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας.

Αν λοιπόν ψάχνεις για ένα νέο ψυγείο, αξίζει να επενδύσεις σε ένα από τα μοντέλα της LG που διαθέτει σύγχρονες τεχνολογίες για τη βέλτιστη συντήρηση των τροφίμων, παρέχει εργονομία, εξοικονομεί ενέργεια και αναβαθμίζει αισθητικά τον χώρο σου.

Επισκέψου ένα κατάστημα Κωτσόβολος ή το kotsovolos.gr για να ενημερωθείς και να αποκτήσεις μια πραγματικά αξιόλογη και αξιόπιστη συσκευή.

Μπορείς να δεις ακόμη