The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom – Info update λίγο πριν την κυκλοφορία του

by Manos Kavvalos

Το The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom είναι ένα από τα πλέον αναμενόμενα παιχνίδια του Nintendo Switch και λίγες ημέρες πριν το λανσάρισμά του κυκλοφόρησε ένα νέο trailer, που σου προσφέρει ακόμα περισσότερες πληροφορίες για τον συναρπαστικό κόσμο που θα κληθείς να εξερευνήσεις.

Μυστηριώδη Rifts έχουν εμφανιστεί στη Hyrule και την έχουν κατακερματίσει. Η πριγκίπισσα Zelda αναζητά τον Link και τον βασιλιά της Hyrule που έχουν πέσει θύματα απαγωγής και για να στεφθεί με επιτυχία η αποστολή της πρέπει να δανειστεί τις δυνάμεις ενός αιθέριου πλάσματος που ακούει στο όνομα Tri. Μαζί θα εισέλθουν στις σχισμές που έχουν σημαδέψει τη γη προκειμένου να σώσουν το βασίλειο και να εξερευνήσουν όλα όσα υπάρχουν στα Rifts.

Η Zelda και η Tri θα βρεθούν στον Still World. Εδώ, δέντρα, θραύσματα γης, άνθρωποι και άλλα αντικείμενα που κατάπιαν το Rifts επιπλέουν στο κενό. Λέγεται ότι τελικά θα εξαφανιστούν εντελώς. Η εξερεύνηση των πιο απομακρυσμένων περιοχών αυτού του κόσμου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Για να το κάνει αυτό, η Zelda θα πρέπει να διασχίσει το απόκοσμο αιωρούμενο έδαφος. Επειδή το μονοπάτι έχει διαλυθεί, θα της φανούν χρήσιμα τα Echoes που έχεις μάθει. Με τη βοήθειά τους θα σφυρηλατήσει τον δρόμο της προς τα εμπρός, χρησιμοποιώντας τα ως πλατφόρμες για να γεφυρώνει τα κενά.

Τεράστια μπουντρούμια υπάρχουν επίσης στα βάθη του Still World. Η Zelda θα χρησιμοποιήσει τη σοφία της και τα Echoes της για να αντιμετωπίσει τους εχθρούς και τα παζλ που της στέκονται εμπόδιο και στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει bosses που αναμένουν την άφιξή της. Τι θα κάνει όμως; Θα συντρίψει τα bosses με Echoes; Ή θα τα συνδυάσει για να βρει μοναδικούς τρόπους αντιμετώπισης της κατάστασης; Η επιλογή της στρατηγική είναι δική σου υπόθεση.

 

 

Ο Still World μπορεί να προσπελαστεί μέσω των Rifts που είναι  διάσπαρτα στη Hyrule και κάθε σημείο εισόδου οδηγεί σε μια τοποθεσία με τα δικά της ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Στην περιπέτειά της, η Zelda πρέπει να περάσει αλώβητη από τα μπουντρούμια των Rifts και να λύσει τα μυστήρια που κρύβουν. Χωρίς τον Link ή τον βασιλιά, η μοίρα της Hyrule βρίσκεται στα χέρια της Zelda.

Όταν η Zelda βρίσκει ένα μυστηριώδες σπαθί, παίρνει τη μορφή της Swordfighter, κάτι που τις επιτρέπει τις απευθείας επιθέσεις. Με την πανίσχυρη δύναμή της, μπορεί να προχωρήσει, ακόμα και όταν το μονοπάτι της μπλοκαριστεί, να χτυπήσει μόνη της εχθρούς ή να πολεμήσει μαζί με τα Echoes. Ωστόσο, μπορεί να παραμείνει στη μορφή της Swordfighter μόνο για μικρό χρονικό διάστημα. Το πότε ή πού θα επιλέξεις να χρησιμοποιήσεις αυτή τη δύναμη εξαρτάται από εσένα. Η στάθμη χρήσης της ικανότητας μπορεί να αναπληρωθεί συλλέγοντας ενέργεια που βρίσκεται στον Still World, οπότε φρόντισε να αρπάζεις ό,τι βρίσκεις.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της περιπέτειάς της, η Zelda θα συναντήσει ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Ένας από αυτούς  είναι ο Dampe κάτοικος της Hyrule, ένας μηχανικός που δημιουργεί κατασκευές οι οποίες δουλεύουν άψογα. Οι εκπληκτικές δημιουργίες του ονομάζονται Automatons και μπορούν να ενεργοποιηθούν όταν κουρδιστούν. Μπορούν να εξαπολύσουν ισχυρά εφέ που τα διαφοροποιούν από τα Echoes, αλλά να είσαι προσεκτικός γιατί θα διαλυθούν εάν υποστούν υπερβολική ζημιά.

Σε ένα ταξίδι για να διασχίσει και να σώσει τη Hyrule, η σοφία της πριγκίπισσας Zelda είναι το κλειδί για να τα βγάλει εις πέρας σε αυτήν την περιπέτεια.

Σου θυμίζουμε ότι, το The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom αναμένεται στις 26 Σεπτεμβρίου 2024.

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5PlayStation 4Nintendo SwitchXbox Series X, Xbox Series S, PC.

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη