Αλεξανδρούπολη: Ένα νέο σπίτι τεχνολογίας!

by Zikou Stella

Αν είσαι κάτοικος Αλεξανδρούπολης ή μένεις στις γύρω περιοχές, με μεγάλη χαρά  σε πληροφορούμε ότι ο Κωτσόβολος μετακομίζει στο κέντρο της πόλης σου, φέρνοντας το νέο σπίτι της τεχνολογίας κοντά σου, ένα υπερσύγχρονο κατάστημα με όλα τα προϊόντα αιχμής.

Σε προσκαλούμε λοιπόν στα μεγάλα εγκαίνια του νέου καταστήματος Κωτσόβολος  στην Αλεξανδρούπολη 8 – 10 Ιουνίου.

Έλα στη Λεωφόρο Δημοκρατίας 294 στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης και γνώρισε τον κόσμο της τεχνολογίας. Στο νέο υπερσύγχρονο κατάστημα τριών ορόφων, έκτασης 1200 τ.μ. και προσβάσιμο σε ΑμεΑ, σε περιμένει μια μοναδική αγοραστική εμπειρία με αμέτρητες επιλογές, συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων μοντέλων smartphones, laptops, τηλεοράσεων, συσκευών ήχου, λευκών συσκευών και πολλών άλλων κορυφαίων προϊόντων σε απίστευτες τιμές!

Πρωτοποριακές υπηρεσίες για την άψογη εξυπηρέτησή σου

Υπηρεσίες όπως αυτές του Quick Point για να παραλάβεις σε 20 λεπτά την παραγγελία που έκανες είτε ηλεκτρονικά είτε μέσω τηλεφώνου και το Service Point με την υπηρεσία Fix & Go για επιδιόρθωση του smartphone σου σε μία ώρα, βρίσκονται στη διάθεσή σου προσφέροντάς σου ευελιξία. Παράλληλα, οι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας Cosmote, Nova και Vodafone βρίσκονται στον Κωτσόβολο για να επιλέξεις το ιδανικό για σένα deal. Τέλος, το κατάστημα διαθέτει την υπηρεσία Tax Free Shopping για αγορές με επιστροφή φόρων στους διεθνείς ταξιδιώτες.

Εμείς γιορτάζουμε εσύ κερδίζεις!

Ο Κωτσόβολος γιορτάζει το άνοιγμα του νέου του καταστήματος στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης και εσύ κερδίζεις, καθώς από την Πέμπτη 8 έως το Σάββατο 10 Ιουνίου κορυφαίες προσφορές, δωροεπιταγές και διαγωνισμοί με πλούσια δώρα για έναν νικητή κάθε μέρα, σε περιμένουν για να χαρείς μαζί με τον Κωτσόβολο την εμπειρία της τεχνολογίας.

Το νέο σπίτι της τεχνολογίας έφθασε στο κέντρο της πόλης σου και είναι έτοιμο να γίνει ο απόλυτος προορισμός για μια καλύτερη ζωή με την τεχνολογία.

Σε περιμένουμε!

 

 

**Για να διαβάσεις τους όρους του διαγωνισμού πάτησε εδώ.

 

Μπορείς να δεις ακόμη