Αναδόμησε τον κήπο σου με σύμμαχο την Bosch!

by Zikou Stella

Ο χειμώνας τελειώνει και οι προετοιμασίες για να υποδεχτούμε την άνοιξη ξεκινάνε από έξω προς τα μέσα. Αυτό σημαίνει ότι έρχεται σιγά σιγά η στιγμή να διευθετήσεις πράγματα όπως είναι ο κήπος αλλά και το μπαλκόνι σου.

Μη σε αγχώνει ο χρόνος και ο κόπος που θα δαπανήσεις. Γιατί με τα εργαλεία της Bosch όλα γίνονται ξεκούραστα και διασκεδαστικά!

 

Πλύνε, καθάρισε με ένα πλυστικό μηχάνημα Bosch

Όποιος κι αν είναι ο εξωτερικός σου χώρος, είναι βέβαιο πως η προετοιμασία του θα «περάσει» από το σχολαστικό του πλύσιμο. Φρόντισε να απομακρύνεις πρώτα από τον χώρο τα έπιπλα εξωτερικού χώρου ή τις γλάστρες για να εξασφαλίσεις πως δε θα λερωθούν από τις πιτσιλιές.

Με ένα πλυστικό θα καθαρίσεις και τα κάγκελα που είναι το αμέσως επόμενο βήμα για τη φροντίδα του εξωτερικού σου χώρου. Το ίδιο ισχύει και για τα έπιπλα κήπου, στην περίπτωση που δεν τα είχες αποθηκεύσει τον χειμώνα.

Τα πιο εξελιγμένα πλυστικά της Bosch επιτρέπουν τη ρύθμιση της πίεσης του νερού από έναν διακόπτη στην κάννη τους. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να ελέγχεις εύκολα τις συνθήκες του πλυσίματος. Έτσι, όταν πρόκειται να καθαρίσεις μία επιφάνεια για πρώτη φορά και επομένως δεν γνωρίζεις τις «αντοχές» της, καλό θα είναι να χρησιμοποιείς δοκιμαστικά σε πρώτη φάση τη ρύθμιση χαμηλότερης πίεσης.

 

Ανανέωσε εύκολα τα έπιπλα του κήπου σου με ένα Bosch Universal Brush

Το πολυλειτουργικό και ισχυρό Universal Brush της Bosch έρχεται για να σου διευκολύνει τη ζωή. Είναι ιδανικό για την αφαίρεση της ελαφριάς και της επίμονης ρύπανσης. Ενσωματώνει ισχυρό μοτέρ που εξασφαλίζει σχεδόν σταθερή περιστροφή της βούρτσας για τη διεκπεραίωση ακόμη και της πιο απαιτητικής εργασίας καθαρισμού. Χάρη στο μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων μπορείς να το αξιοποιήσεις σε ένα ευρύ φάσμα επιφανειών και υλικών.

Έτσι, μπορείς εύκολα να αφαιρέσεις σκουριά και ρύπους από τα ταλαιπωρημένα τραπέζια και τις καρέκλες ή να γυαλίσεις τα έπιπλα κήπου. Και μην αγχώνεσαι για την αντοχή της βούρτσας. Η προστασία από το πιτσίλισμα νερού (IPX5) απ’ όλες τις κατευθύνσεις πληροί τις προϋποθέσεις για το εργαλείο καθαρισμού σε υγρά περιβάλλοντα σε κουζίνα, μπάνιο ή εξωτερικό χώρο.

 

Κόψε, επιδιόρθωσε, λείανε με το EasyCut & Grind

Με ένα πολυχρηστικό εργαλείο όπως το EasyCut & Grind της Bosch έχεις έμπνευση για πολλά πράγματα.Το εργαλείο είναι ιδανικό για κοπή και λείανση σε ξύλο, μέταλλο, πλαστικό και άλλα υλικά μέχρι και 14 mm. Ο προσαρμογέας ελεύθερης κοπής με το χέρι βελτιώνει την απόδοση κοπής, επιτρέποντας ταυτόχρονα γρήγορες, ελεγχόμενες κοπές. Από εύκολη κοπή μικρών ξύλινων λωρίδων και την αξιόπιστη κοπή καλωδίων, σωλήνων και πλαστικού, μέχρι την κοπή μετάλλου, το EasyCut & Grind της Bosch είναι αυτό που χρειάζεσαι για σχεδόν όλες τις εργασίες κοπής και λείανσης στο σπίτι.

Ενδεικτικά, χρησιμοποίησε το εργαλείο για να φτιάξεις γωνιακά ράφια στα κάγκελα του μπαλκονιού, ώστε να υπάρχει η αίσθηση ότι υπάρχει χώρος. Μια άλλη ιδέα είναι να αξιοποιήσεις ένα ξύλινο καφάσι, το οποίο μπορείς να λειάνεις με το αντίστοιχο αξεσουάρ του EasyCut & Grind και στη συνέχεια να το βάψεις σε χρώμα της επιλογής σου, ένα μικρό μαξιλαράκι κι άλλο ένα μικρό καφάσι που θα χρησιμεύει σαν τραπεζάκι.

 

Βίδωσε και συναρμολόγησε με το κατσαβίδι μπαταρίας IXO 5

Το κατσαβίδι μπαταρίας IXO 5 είναι ένα εύχρηστο μικρό εργαλείο για όλες τις ανάγκες βιδώματος στο σπίτι. Διαθέτει έναν εργονομικό σχεδιασμό, παρέχοντας φυσική άνετη λαβή και διαισθητικό χειρισμό. Ο ενσωματωμένος φωτισμός LED παράγει τον απαραίτητο φωτισμό για εξαιρετική ορατότητα κατά την εργασία. Το παρεχόμενο καλώδιο microUSB συνδέεται σε κάθε διεπαφή USB, καθιστώντας τη φόρτιση εύκολη.

Έτσι, μπορείς εύκολα να επανασφίξεις τις βίδες στα έπιπλα κήπου ή να συναρμολογήσεις τις καινούργιες προσθήκες σε τραπεζάκια, καρέκλες ή και χώρους αποθήκευσης για τον κήπο και το μπαλκόνι με το πάτημα ενός κουμπιού!

Το κατσαβίδι μπαταρίας IXO παρέχει όλα τα απαραίτητα προσαρτήματα για συναρμολόγηση ή αποσυναρμολόγηση επίπλων και σφίξιμο βιδών. Η μπαταρία ιόντων λιθίου δεν εκκενώνεται κατά την αποθήκευση και γι’ αυτό είναι πάντα έτοιμο όταν χρειάζεται.

 

Απελευθέρωσε τη δημιουργικότητά σου με την κόλλα στυλό Gluey

Αξιοποίησε την απίστευτα πολύπλευρη κόλλα στυλό Gluey της Bosch για να φτιάξεις χειροτεχνίες με τα αγαπημένα σου θέματα για τον κήπο ή το μπαλκόνι. Δημιούργησε το δικό σου θέμα χρησιμοποιώντας την έγχρωμη κόλα γκλίτερ και δώσε χρώμα ανανέωσης στο χώρο. Στόλισε με χειροποίητα φαναράκια για ρομαντικές βραδιές ή φτιάξε μοναδικά εφέ κόλλας στα έπιπλα και ανανέωσέ τα με μοναδικό τρόπο.

Ο συμπαγής και άνετος σχεδιασμός του Gluey καθιστούν την κόλληση διασκέδαση. Το εργονομικό σχήμα προσφέρει επίσης ένα πρόσθετο επίπεδο άνεσης και μια ευχάριστη λαβή κατά την εργασία. Όταν κολλάς, συνδέεις ή επιδιορθώνεις αντικείμενα γρήγορα, η κόλλα στυλό προσφέρει αυτονομία χωρίς καλώδιο με φιλικές προς το περιβάλλον επαναφορτιζόμενες μπαταρίες AA.

 

 

Με λίγη καλή διάθεση, μεράκι και τα κατάλληλα εργαλεία της Bosch, ακόμα και το πιο μικρό μπαλκόνι μπορεί να έχει τη χάρη του. Θα είναι όμορφο και θα σου φτιάχνει τη διάθεση να το βλέπεις. Βρες ό,τι χρειάζεσαι με ένα κλικ στο www.kotsovolos.gr.

Μπορείς να δεις ακόμη