Ανακάλυψε τη Μαγειρική Χωρίς Οσμές: Η Επανάσταση των Απορροφητήρων Faber

by Zikou Stella

Ο απορροφητήρας είναι αναπόσπαστο κομμάτι κάθε σύγχρονης κουζίνας. Δεν αφήνει απλά τις οσμές από το μαγείρεμα να επεκταθούν σε όλο το σπίτι, αλλά απαλλάσσει τον χώρο και από τους υδρατμούς, οι οποίοι είναι δυνατό να δημιουργήσουν υγρασία, με πολλαπλές αρνητικές συνέπειες. Για να φτάσουμε όμως σε αυτό το σημείο και να έχεις την επιλογή να βάλεις στην κουζίνα σου έναν απορροφητήρα που δουλεύει και δεν ακούς τον οποιονδήποτε θόρυβο, έχουν περάσει πολλά χρόνια τεχνογνωσίας και εξέλιξης. Αν αναρωτιέσαι από που ξεκίνησαν όλα, η απάντηση είναι απλή και σύντομη. Από το μικρό βιοτεχνικό εργαστήριο της FABER πριν μερικές δεκαετίες. Είναι η εταιρεία που εφηύρε τον οικιακό απορροφητήρα και πλέον θεωρείται η κορυφαία του χώρου, με δεσπόζουσα θέση στην παγκόσμια βιομηχανία. Με εργοστάσια σε 8 χώρες και 3 ηπείρους, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η FABER έχει εδραιωθεί για τα καλά στη συνείδηση των καταναλωτών, χάρη στις κορυφαίες τεχνολογίες που ενσωματώνουν τα προϊόντα της.

Στο site και στα καταστήματα του Κωτσόβολου θα βρεις τα κορυφαία προϊόντα Faber Galileo Smart BKA83 και Faber Glam Light Zero Drip Plus Black Matt A80.

 

 

Υψηλή Τεχνολογία Zero Drip & Zero Drip Plus

Θέλεις να αποφύγεις τη συγκέντρωση υδρατμών στη κουζίνα σου αλλά δεν γνωρίζεις το πως; Η αλήθεια είναι πως δεν απαιτείται να έχεις ιδιαίτερες γνώσεις για να το κάνεις και το μόνο που χρειάζεται, είναι να πάρεις την απόφαση να βάλεις στο νοικοκυριό σου τον κορυφαίο απορροφητήρα Faber Glam Light Zero Drip Plus Black Matt A80, που χάρη στις κορυφαίες τεχνολογίες Zero Drip και Zero Drip Plus, θα σε απαλλάξουν από μια βασική εστία υγρασίας στον χώρο σου.

Όπως όλες οι τεχνολογίες της Faber, έτσι και το Zero Drip έχει ελεγχθεί διεξοδικά σε πραγματικές συνθήκες λειτουργίας, για να σου εγγυηθεί τον αποτελεσματικό αποκλεισμό σταξίματος σταγόνων. Στο κάτω μέρος του απορροφητήρα έχει προστεθεί μια ειδική ράγα, που συλλέγει τις σταγόνες οι οποίες δημιουργούνται στο μπροστινό γυαλί. Όταν τελειώσεις το μαγείρεμα και δεν χρειάζεσαι άλλο τον απορροφητήρα, απλά και χωρίς ιδιαίτερο κόπο, απομακρύνεις τις σταγόνες με ένα στεγνό πανί.

Το Zero Drip Plus είναι ένα σύνολο προηγμένων τεχνολογιών, που θα σου δώσει την απόλυτη και παντοτινή λύση στο πρόβλημα της συγκέντρωσης υδρατμών. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πατήσεις το πλήκτρο Drip στον πίνακα ελέγχου και ο απορροφητήρας σου θα ξεκινήσει να εργάζεται πολλαπλά προς το δικό σου συμφέρον. Το γυάλινο πάνελ της συσκευής διαθέτει θερμο-αντίσταση, που αποκλείει τη συμπύκνωση του ατμού και δεν επιτρέπει τη μετατροπή του σε σταγόνες. Μια δεύτερη αντίσταση αντικαθιστά το κάτω φίλτρο, ώστε να μην υπάρχει στο σημείο αυτό συγκέντρωση υδρατμών και στάξιμο σταγόνων. Εννοείται πως η FABER έχει φροντίσει και για τη μπροστινή πλευρά του απορροφητήρα, τοποθετώντας ένα ειδικά μελετημένο και επανασχεδιασμένο φίλτρο για την αποτροπή της εμφάνισης σταγόνων στην περιοχή.

Με έναν απορροφητήρα της FABER, αποχαιρετάς μια για πάντα τις σταγόνες και κάνεις οικονομία στο λογαριασμό του ρεύματος, αφού δεν χρειάζεσαι επιπλέον συσκευή για να απομακρύνεις την υγρασία.

 

 

Μηχανισμοί Απορρόφησης FABER

Θέλεις η κομψότητα να χαρακτηρίζει το νοικοκυριό σου από γωνιά σε γωνιά. Θέλεις η κουζίνα να αποτελεί για εσένα έναν χώρο όπου κάθε σημείο του μπορεί να σου προσφέρει ξεχωριστή έμπνευση. Πολύ λογικό μιας και το μαγείρεμα αποτελεί έναν τρόπο δημιουργικής έκφρασης. Πόσο μάλλον όταν θέλεις να βάλεις στο τραπέζι σου νόστιμα πιάτα για να ευχαριστήσεις όσους αγαπάς, αλλά και τον εαυτό σου, που αξίζει το καλύτερο.

Οι απορροφητήρες της FABER είναι σχεδιασμένοι με τρόπο τέτοιο που όχι απλά θα ταιριάξουν στην κουζίνα σου, αλλά θα προσθέσουν και πινελιές κομψότητας, αναβαθμίζοντας το στυλ της. Η απλότητα, οι λιτές γραμμές, ο καθαρός σχεδιασμός, καθιστούν τους απορροφητήρες της FABER την απόλυτη επιλογή και μονόδρομο για εξαιρετικές επιδόσεις με μοναδική κομψότητα.

 

 

Εστίες–Απορροφητήρες Πάγκου Galileo Smart

Θέλεις στην κουζίνα σου περισσότερη λειτουργικότητα στον λιγότερο δυνατό χώρο και, αν είναι δυνατό, χωρίς καν να είναι ορατές οι συσκευές. Γίνεται; Βεβαίως, αρκεί να αφήσεις τη FABER να σου προτείνει πρωτοποριακές λύσεις που θα σου λύσουν τα χέρια και θα κάνουν την κουζίνα σου να ξεχωρίζει. Ένα σύστημα με εστίες και απορροφητήρα πάγκου όπως το Faber Galileo Smart BKA83, κρύβεται κυριολεκτικά, μπλέκεται αρμονικά με τις υπόλοιπες συσκευές σου και κάνει τη δουλειά του πραγματικά αόρατα.

Πρόκειται για το απόλυτο δίδυμο, με εξαιρετικές επιδόσεις και εκπληκτική προσοχή στη λεπτομέρεια. Ένας απορροφητήρας της σειράς Galileo διακρίνεται για την αδιάβροχη τεχνολογία του και τον συμπαγή σχεδιασμό του. Ένα πολύ βασικό, τοποθετείται συρταρωτά κάτω από τις εστίες, αξιοποιεί επιπλέον χώρο κάθετα και έχεις ακόμα περισσότερο διαθέσιμο οριζόντια.

Επιπλέον, όχι μόνο δεν θα βλέπεις, αλλά δεν θα ακούς τον απορροφητήρα την ώρα που δουλεύει και όσοι μπαίνουν για πρώτη φορά στην κουζίνα σου θα προσπαθούνε να βρουν που έχεις κρύψει το μαγικό ραβδάκι για την απομάκρυνση των οσμών και του ατμού.

Το “πακέτο” συμπληρώνεται από κομψά και διαισθητικά πλήκτρα αφής, μέγιστη ασφάλεια και υψηλές επιδόσεις.

 

 

Υψηλή Αισθητική και Superior Design με Πολλαπλές Επιλογές Χωρίς Ειδικές Κατασκευές

Άκρως απαραίτητος ο απορροφητήρας, αν όμως δεν υπάρχει ήδη εγκατάσταση πιθανό να χρειαστούν ειδικές κατασκευές, τρυπήματα σε τοίχους και άλλα παρόμοια. Είναι η παραδοσιακή μέθοδος, που σε περιορίζει να διαμορφώνεις τη διάταξη της κουζίνας σου με συγκεκριμένο τρόπο, για να αποφύγεις τα πολλά μαστορέματα. Αν έχεις τύχη, ίσως υπάρχουν ντουλάπια που να κρύβουν τις τεράστιες σωλήνες για τον απορροφητήρα, διαφορετικά, θα πρέπει είτε να βρεις έναν τρόπο να τις διακοσμήσεις, είτε να τις καλύψεις με γυψοσανίδες, που και πάλι θα χαλάσουν την αισθητική του χώρου και θα σε βάλουν σε επιπλέον έξοδα. Εδώ έρχεται η FABER με ελάχιστα λόγια και πολλά έργα. Με τη δυνατότητα τοποθέτησης φίλτρων ενεργού άνθρακα στους απορροφητήρες της σειράς Galileo, για να μην υπάρχει η οποιαδήποτε ανάγκη να διοχετεύεις τον αέρα εκτός σπιτιού.

Οι απορροφητήρες Faber, με την καινοτόμο τεχνολογία τους, τον εξαιρετικό σχεδιασμό και την απαράμιλλη απόδοση, αποτελούν την ιδανική επιλογή για εσένα που δεν κάνεις συμβιβασμούς με την ποιότητα του αέρα στον χώρο σου. Είτε αναζητάς την αθόρυβη λειτουργία, είτε τη μέγιστη απορροφητική ικανότητα, οι απορροφητήρες Faber προσφέρουν μια λύση που συνδυάζει αρμονικά τεχνολογία, αισθητική και αποδοτικότητα. Άφησε τον απορροφητήρα σου να μεταμορφώσει τη μαγειρική σου εμπειρία, κάνοντας κάθε δραστηριότητα στην κουζίνα μια πιο ευχάριστη και υγιεινή περιπέτεια.

Μπορείς να δεις ακόμη