Rise of the Ronin: Ετοιμάσου για μια συναρπαστική περιπέτεια με το εντυπωσιακό launch trailer

by Manos Kavvalos

Το λανσάρισμα του “Rise of the Ronin” στο PlayStation 5 πλησιάζει. Tο παιχνίδι των Sony Interactive Entertainment και Team NINJA θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 22 Μαρτίου και για να προετοιμαστείς καταλλήλως μπορείς να παρακολουθήσεις το σχετικό launch trailer, με τίτλο “The Aftermath”.

Θα μεταφερθείς στην Ιαπωνία, το έτος 1863. Μετά από τρεις αιώνες καταπιεστικής διακυβέρνησης της Tokugawa Shogunate, τα Μαύρα Πλοία της Δύσης φτάνουν τα σύνορα του έθνους και η χώρα μπαίνει σε φάση αναταραχής. Μέσα στο χάος του πολέμου, σε αρρώστιες και πολιτικά αδιέξοδα, ένας ανώνυμος πολεμιστής χαράζει το δικό του μονοπάτι, κρατώντας στα χέρια του τη μοίρα της Ιαπωνίας.

Θα αναλάβεις τον χειρισμό ενός πολεμιστή που δεν υπακούει σε άρχοντες, είσαι ένας Ronin που ορίζει το πεπρωμένο του. Ανάλογα με τις επιλογές που θα κάνεις και τους συμμάχους που θα διαλέγεις, η ιστορία θα διαμορφώνεται με διαφορετικό τρόπο. Οι επιλογές είναι πολλαπλές και θα βρεθείς μπροστά από κρίσιμες αποφάσεις, όπως το αν θα πρέπει να δολοφονήσεις ή να προστατεύσεις σημαντικά πρόσωπα.

 

Η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται μια εμπειρία συναρπαστική και καθηλωτική, ένα σύστημα μάχης κατάλληλο για όλους, με πολυπλοκότητα προσαρμοσμένη σε κάθε στυλ παιχνιδιού. Θα αντιμετωπίζεις τους εχθρούς σου είτε σε μάχες από κοντινή απόσταση είτε εξ αποστάσεως, όπου θα μιλήσουν τα πιστόλια και τα τουφέκια της εποχής εκείνης.

Η περίοδος “Bakumatsu” σηματοδοτεί το τέλος της εποχής Shogunate στην Ιαπωνία και ξεκινάει με μια σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα στην Ανατολή και στη Δύση. Παράλληλα με τις εξελίξεις στο μέτωπο των μαχών, θα γίνεις μάρτυρας μιας πολιτιστικής επανάστασης και θα συναντήσεις φιγούρες που θα διαμορφώσουν τη ροή της ιστορίας, όπως επίσης απλούς πολίτες που αναζητούν ένα φως να τους καθοδηγήσει στο σκοτάδι.

Το Rise of the Ronin εκμεταλλεύεται όλα τα ιδιαίτερα τεχνικά χαρακτηριστικά του PlayStation 5. Οι μάχες θα είναι πιο ρεαλιστικές από ποτέ, χάρη στο haptic feedback και τα adaptive triggers. Ο τρισδιάστατος ήχος θα σου προσφέρει τη δυνατότητα να ακούς το καθετί ακριβώς από το σημείο που προέρχεται και τέλος, η ισχύς του SSD θα ελαχιστοποιήσει τους χρόνους φόρτωσης, άρα τις διακοπές της δράσης.

Προς το παρόν, άσε το παρακάτω launch trailer να σε ταξιδέψει.

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5PlayStation 4Nintendo SwitchXbox Series X, Xbox Series SPC. 

 

Έλα στην πιο KMING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη