Ανακάλυψε το μέλλον του σιδερώματος με τα συστήματα Stiroplus

by Zikou Stella

Στην εποχή της τεχνολογικής καινοτομίας, το σιδέρωμα έχει αναβαθμιστεί με εκπληκτικούς τρόπους. Τα σύγχρονα συστήματα σιδερώματος Stiroplus, μεταμορφώνουν την καθημερινή ρουτίνα σιδερώματος σε μια ευχάριστη και αποδοτική διαδικασία. Με εστίαση στην πρωτοποριακή σχεδίαση, την απόδοση και την ευελιξία, τα  συστήματα σιδερώματος Stiroplus ενσωματώνουν προηγμένες λειτουργίες για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου νοικοκυριού. Παράλληλα, η επαναστατική σιδερώστρα, σχεδιασμένη για να συμπληρώνει τέλεια τα συστήματα Stiroplus, προσφέρει άνεση, σταθερότητα και ανθεκτικότητα.
Μάθε περισσότερα για το πώς τα συστήματα Stiroplus μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο που σιδερώνεις, κάνοντας τη διαδικασία πιο γρήγορη, αποτελεσματική και άνετη.

 

 

Σύστημα Σιδερώματος Stiroplus SP2022

To σύστημα σιδερώματος Stiroplus SP2022 απευθύνεται κυρίως σε εσένα που έχεις πολυάριθμη οικογένεια, με μωρά ή μεγαλύτερα παιδιά και ο όγκος των ρούχων αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο πριν καν το καταλάβεις. Διαθέτει μιας σειρά από μοντέρνες τεχνολογίες που όχι μόνο θα επιταχύνουν το σιδέρωμα, αλλά θα δώσουν και την τέλεια εμφάνιση σε όλα τα ρούχα σου. Με τη δύναμη του ατμού, το σιδέρωμα γίνεται ακόμα πιο εύκολο και ξεκούραστο.

 

Αυτόματη ρύθμιση της ιδανικής θερμοκρασίας για κάθε ύφασμα

Πλέον, δεν χρειάζεται να θυμάσαι ποια είναι η κατάλληλη θερμοκρασία σιδερώματος για κάθε διαφορετικό ύφασμα ή να προσπαθείς να διαβάσεις ετικέτες που πολύ πιθανό να έχουν ξεθωριάσει. Η τεχνολογία PerfecTemp σε απαλλάσσει από την παραπάνω χρονοβόρα διαδικασία, καθώς ρυθμίζει αυτόματα τη θερμοκρασία της πλάκας σιδερώματος, με βάση την ποσότητα ατμού. Απλά επιλέγεις μια από τις τρεις επιλογές ατμού, σύμφωνα με τις ανάγκες του υφάσματος, χαμηλή, μεσαία ή μέγιστη και η θερμοκρασία της πλάκας έρχεται αυτομάτως στο κατάλληλο επίπεδο.

 

Τεχνολογία boiler

Χάρη στην τεχνολογία boiler και σε συνδυασμό με το σύστημα συνεχούς ατμοποίησης, μπορείς να ξεκινήσεις να σιδερώνεις σε πολύ λίγο χρόνο από τη στιγμή που θα θέσεις σε λειτουργία το σύστημα σιδερώματος. Η γρήγορη προθέρμανση και η υψηλή πίεση των 10 bar σου εξασφαλίζουν τις ιδανικές συνθήκες για τέλεια αποτελέσματα σιδερώματος. Με πανίσχυρη και σταθερή εκπομπή που φτάνει τα 270 gr/ min, ο ατμός εισχωρεί σε βάθος στις ταλαιπωρημένες από το πλύσιμο ίνες των ρούχων, επαναφέροντάς τις στην αρχική τους κατάσταση, με ένα μόνο πέρασμα. Η στοίβα με τα ασιδέρωτα αδειάζει πριν το καταλάβεις και τα ρούχα μπαίνουν στη θέση τους, καθαρά και άψογα από πλευράς εμφάνισης.

 

Πλάκα Goldglide

Η πλάκα Goldglide είναι ακόμα ένας σοβαρός λόγος για να βάλεις στο νοικοκυριό σου το σύστημα σιδερώματος Stiroplus SP2022. Είναι κατασκευασμένη από ειδικό κράμα αλουμινίου, που προσφέρει το διπλό πλεονέκτημα της γρήγορης και ομοιόμορφης μετάδοσης της θερμότητας σε όλη την πλάκα, για άμεσα αποτελέσματα, δίχως την ανάγκη για πέρασμα δεύτερη και τρίτη φορά. Η πλάκα έχει υποστεί ειδική επεξεργασία και σου προσφέρει ακόμα περισσότερη ολισθηρότητα, ενώ είναι και ανθεκτική στα γδαρσίματα. Επίσης, δεν έχεις τον φόβο να κάψεις οποιοδήποτε ύφασμα και δεν αφήνει “ενοχλητικές” γυαλάδες.

 

Λειτουργία Turbo

Με τις παραδοσιακές μεθόδους, κάποια υφάσματα απαιτούν περισσότερη φροντίδα και προσπάθεια στο σιδέρωμα σε σχέση με τα υπόλοιπα. Όχι όμως αν έχεις για σύμμαχο το Stiroplus SP2022. Επιλέγοντας τη λειτουργία Turbo, για ενισχυμένη παροχή ατμού, έχεις στη διάθεσή σου 850 gr ατμού ιδανικά για δύσκολα υφάσματα, που θα σε κάνουν να πεις πολύ γρήγορα αντίο ακόμα και στις πιο δύσκολες τσακίσεις. Με τον τρόπο αυτό μπορείς επίσης πολύ εύκολα να σιδερώνεις κουρτίνες που έχεις ήδη κρεμάσει ή να φρεσκάρεις σακάκια, παλτό, ταγέρ και άλλα παρόμοια ρούχα.

 

Αποσπώμενο δοχείο και εύκολο γέμισμα

Το σύστημα PerfecTemp θα σε ειδοποιήσει με οπτική και ηχητική ένδειξη όταν αδειάσει το δοχείο νερού, χωρητικότητας 1,5 lt. Μπορεί να είναι μεγάλο, όμως χάρη στη βολική του λαβή θα το αφαιρέσεις χωρίς δυσκολία από τη βάση του, με το πάτημα ενός κουμπιού. Το στόμιό του είναι αρκετά μεγάλο και μπορείς πολύ εύκολα να το γεμίζεις από τη βρύση.

 

Εύκολη συντήρηση

Όταν αγοράζεις μια συσκευή, η εύκολη συντήρησή της είναι ένας από τους παράγοντες που λαμβάνεις υπόψη, ώστε να παρατείνεις όσο το δυνατό περισσότερο τη διάρκεια καλής λειτουργίας της. Τα άλατα είναι ο μεγάλος εχθρός κάθε συστήματος σιδερώματος. Όμως, με το “έξυπνο” σύστημα αφαίρεσης αλάτων του Stiroplus SP2022, έχεις φωτεινή και ηχητική ένδειξη για το πότε πρέπει να καθαρίσεις το boiler. Έτσι, δίχως κόπο και έξοδα, διατηρείς τη συσκευή σου σαν καινούρια.

 

Ασφάλεια

Για τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια, μετά από 10 λεπτά μη χρήσης, το σύστημα απενεργοποιείται αυτόματα. Επίσης, μπορείς να το μεταφέρεις εύκολα, λόγω του ειδικού μηχανισμού που κλειδώνει το σίδερο στη βάση. Τέλος, υπάρχει ειδική εσοχή για να τακτοποιείς τα καλώδια ατμού και ρεύματος, απλοποιώντας την αποθήκευση της συσκευής στη ντουλάπα.

 

 

Σύστημα Σιδερώματος Stiroplus Intellitemp SP2020

Το σύστημα σιδερώματος Stiroplus Intellitemp SP2020 είναι βέβαιο ότι θα σε απαλλάξει άμεσα από τις στοίβες των πλυμένων ρούχων που αντιμετωπίζεις καθημερινά, εύκολα, γρήγορα και με άψογα αποτελέσματα. Χωρίς συχνές διακοπές για γέμισμα, καθώς έρχεται με μεγάλο δοχείο νερού, χωρητικότητας 1,7 lt. Διαθέτει μια σειρά από μοντέρνα συστήματα και λειτουργίες που θα απλοποιήσουν την επίπονη διαδικασία του σιδερώματος, αφήνοντάς σου χρόνο για πιο παραγωγικές εργασίες.

 

Μια ρύθμιση θερμοκρασίας για όλα τα ρούχα

Αν είχες ένα παραδοσιακό σίδερο θα έπρεπε να τοποθετείς τα ρούχα σε διαφορετικές στοίβες, ανάλογα το ύφασμά τους. Για να βρεις την κατάλληλη θερμοκρασία θα έπρεπε είτε να προσπαθείς να καταλάβεις τι λένε οι ετικέτες, είτε να ψάχνεις να βρεις το βιβλιαράκι οδηγιών τις συσκευής, που δεν αποκλείεται εδώ και καιρό να έχει καταλήξει στο καλάθι των απορριμμάτων. Νόμιζες ότι δεν θα μπορούσες ποτέ να σιδερώνεις όλα τα υφάσματα με τον ίδιο τρόπο, όμως υπολόγιζες χωρίς το Stiroplus Intellitemp SP2020 και την τεχνολογία Intelitemp. Πρόκειται για μια έξυπνη ρύθμιση, που σου επιτρέπει να σιδερώνεις τα πάντα, με την ίδια θερμοκρασία και παραγωγή ατμού που φτάνει τα 240 gr/ min. Οπότε, η δουλειά σου απλοποιείται, γίνεται πιο αποτελεσματική και το κυριότερο, εξοικονομείς πολύτιμο χρόνο.

 

 

Πλάκα GoldGlide για μεγάλη ολισθηρότητα

Το Stiroplus Intellitemp SP2020 είναι εφοδιασμένο με πλάκα τύπου GoldGlide. Το ειδικό κράμα αλουμινίου από το οποίο είναι κατασκευασμένη, κάνει δυνατή την ταχύτερη και ομοιόμορφη μετάδοση της θερμότητας σε όλη την επιφάνεια της πλάκας. Το επίσης σημαντικό είναι ότι χάρη στη μεγάλη της ολισθηρότητα, η πλάκα γλιστράει πολύ εύκολα πάνω σε κάθε είδους ύφασμα, προσφέροντάς σου το μοναδικό πλεονέκτημα της μείωσης του χρόνου σιδερώματος. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της διπλής επίστρωσης υλικών, που επιπλέον, κάνουν την πλάκα ιδιαίτερα ανθεκτική, αποφεύγοντας τα γδαρσίματα που έχουν αρνητικές επιπτώσεις στα ρούχα.

 

Απόλυτη προστασία από τα άλατα

Ο μεγάλος εχθρός όλων των συσκευών που είτε έρχονται απλά σε επαφή, είτε η λειτουργία τους βασίζεται σε νερό, είναι τα άλατα. Από τον κανόνα αυτό δεν ξεφεύγουν εννοείται ούτε τα συστήματα σιδερώματος. Μάλιστα το Stiroplus Intellitemp SP2020 είναι αρκετά έξυπνο και διαθέτει σύστημα με οπτικές και ηχητικές ενδείξεις για το πότε πρέπει να καθαρίσεις τον λέβητα. Η διαδικασία του καθαρισμού του είναι απλοποιημένη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να αφαιρέσεις την τάπα και να τον πλύνεις με νερό από τη βρύση. Με γρήγορες κινήσεις αφαιρείς τα ζημιογόνα άλατα και εξασφαλίζεις την βέλτιστη απόδοση της συσκευής σου για μεγαλύτερο διάστημα.

 

Λειτουργία Turbo

Πάντα θα υπάρχουν υφάσματα που θέλουν περισσότερη προσπάθεια για να αποκτήσουν άψογη εμφάνιση σε σχέση με τα υπόλοιπα. Για τον λόγο αυτό, το σύστημα σιδερώματος Stiroplus Intellitemp SP2020 σου προσφέρει την επιλογή της ενισχυμένης παροχής ατμού. Δεν είναι άλλη από τη λειτουργία Turbo, που λειτουργεί με τη μέγιστη ισχύ των 8,5 bar, εκτοξεύοντας ατμό 800 gr/ min, για να εξαφανίζονται δίχως κόπο όλες οι επίμονες και δύσκολες ζάρες. Ακόμα, αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος για να σιδερώνεις κάθετα κουρτίνες ή να φρεσκάρεις μερικά από τα πιο πολύτιμα ρούχα της γκαρνταρόμπας σου, όπως σακάκια, παλτό, ταγέρ και άλλα.

 

Οικονομία ενέργειας και ασφάλεια

Άριστα αποτελέσματα σιδερώματος, δίχως να βάζεις βαθιά το χέρι στην τσέπη. Αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης της λειτουργίας ECO. Η θερμοκρασία της πλάκας ρυθμίζεται αυτόματα στην κατάλληλη θερμοκρασία για να κάνεις τη δουλειά σου εύκολα και γρήγορα, χωρίς να φουσκώνει ο λογαριασμός του ρεύματος.
Για λόγους ασφάλειας, αλλά και για επιπλέον εξοικονόμηση ρεύματος, μετά από 10 λεπτά αδράνειας η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα.

 

 

Σιδερώστρα Stiroplus IB820S Prestige 2

Για να μπορέσεις να λειτουργήσεις όπως πρέπει δεν χρειάζεσαι μόνο το κατάλληλο σύστημα σιδερώματος. Αυτό θα πρέπει να συνδυάζεται αρμονικά  με μια σιδερώστρα και δεν υπάρχει πιο κατάλληλη από τη Stiroplus IB820S Prestige 2.

 

Μεγάλη επιφάνεια και αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες

Η ιδανική σιδερώστρα θα πρέπει να πληροί πολλές προδιαγραφές. Η πρώτη είναι η μεγάλη επιφάνεια για να έχεις στη διάθεσή σου όλο τον απαραίτητο χώρο ώστε να σιδερώνεις ακόμα και τα φαρδιά ρούχα, με ένα μόνο πέρασμα, δίχως την ανάγκη να τα μετακινείς συνεχώς. Η δεύτερη, ότι θα πρέπει να αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες, προκειμένου να διατηρείται το πανί της σε άψογη κατάσταση. Και η σιδερώστρα  Stiroplus IB820S Prestige 2 πληροί και τις δύο παραπάνω προϋποθέσεις.

 

 

Άνεση, ασφάλεια και υψηλή ποιότητα κατασκευής

Με ρυθμιζόμενο ύψος οκτώ θέσεων, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα προσαρμόσεις, χωρίς κόπο, τη Stiroplus IB820S Prestige 2 στα μέτρα σου. Το σιδέρωμα θα γίνει πιο άνετο, δίχως να καταπονείς οποιοδήποτε σημείο του σώματός σου, ενώ στο πλάι της υπάρχει σύστημα για να ακουμπάς το σύστημα σιδερώματος ή ατμού που χρησιμοποιείς. Παρέχει απόλυτη σταθερότητα, χάρη στα ρυθμιζόμενα αντιολισθητικά ποδαράκια. Τέλος, έχει διπλό κλείδωμα ασφαλείας, για την εύκολη μεταφορά και αποθήκευσή της.

Ο συνδυασμός της προηγμένης τεχνολογίας, της απόδοσης και της άνεσης που προσφέρουν τα συστήματα σιδερώματος και η σιδερώστρα Stiroplus, μετατρέπουν το σιδέρωμα από μια κουραστική δουλειά σε μια αποδοτική εμπειρία. Μην χάνεις χρόνο, ένταξε την καινοτομία  Stiroplus στη ζωή σου και απόλαυσε την τέλεια εμφάνιση που προσφέρει κάθε μέρα στα αγαπημένα σου υφάσματα.

Μπορείς να δεις ακόμη