Ανακοινώθηκε για το Nintendo Switch το Baten Kaitos I & II HD Remaster

by Aggeliki Tsoukana

Η Nintendo και η ομάδα ανάπτυξης Monolith Soft ανακοίνωσαν το Baten Kaitos I & II HD Remaster, που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo Switch το καλοκαίρι του 2023. Το “πακέτο” θα περιλαμβάνει το Baten Kaitos: Eternal Wings and the Lost Ocean και το Baten Kaitos Origins, με το δεύτερο να είναι γνωστό στην Ιαπωνία ως Baten Kaitos II: Beginning of the Wings and the Heir of the Gods.

Θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις ή να ξαναζήσεις τις γεμάτες αισθήματα περιπέτειες των παιχνιδιών της σειράς Baten Kaitos, με μοναδικά card-based RPG systems που απαιτούν άμεσες αποφάσεις, οι οποίες θα σε φέρνουν όλο και πιο κοντά στη νίκη. Θα έχεις τον ρόλο ενός Guardian Spirit και θα καθοδηγείς τον εκάστοτε πρωταγωνιστή και την παρέα του.

Το Baten Kaitos: Eternal Wings and the Lost Ocean αφηγείται την ιστορία του Kalas, που αναζητά εκδίκηση για τον θάνατο του πατέρα του και του παππού του και συναντάει τη Xelha με την οποία έχουν έναν κοινό σκοπό, να νικήσουν την Alfard Empire.

To Baten Kaitos Origins διαδραματίζεται 20 χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού. Πρωταγωνιστεί ο Sagi, ένας πνευματιστής που έχει ισχυρή σύνδεση με Guardian Spirits που ανήκουν στην Dark Service, μια επίλεκτη ομάδα της Alfard Empire. Ο Sagi βάζει σκοπό να “καθαρίσει” την υπόληψή του, έπειτα από άδικες κατηγορίες εις βάρος του και να αποκαλύψει τα σκοτεινά μυστικά της αυτοκρατορίας.

Το Baten Kaitos I & II HD Remaster θα υποστηρίζει ανάλυση 1920×1080 όταν το Nintendo Switch είναι τοποθετημένο στο dock και ρυθμό ανανέωσης στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: Nintendo Switch.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη