Ανακοινώθηκε η κονσόλα SEGA Genesis/Mega Drive Mini 2

by Aggeliki Tsoukana

H SEGA ανακοίνωσε το SEGA Genesis/Mega Drive Mini 2. Αρχικά, θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις 27 Οκτωβρίου και η λογική λέει ότι το επόμενο διάστημα θα γίνει γνωστό το πότε θα γίνει διαθέσιμο και στις δυτικές χώρες.

Με διαστάσεις, 120,8mm σε πλάτος, 32,3mm σε ύψος και 116,5mm σε μήκος, η mini κονσόλα είναι ακόμα πιο μικρή σε σύγκριση με το orginal SEGA Genesis/Mega Drive Mini. Θα συνοδεύεται από 50 προεγκατεστημένα παιχνίδια των SEGA Mega CD και Genesis/Mega Drive, μερικά από τα οποία δεν ήταν διαθέσιμα στις original κονσόλες, όπως το Fantasy Zone. Το σύστημα θα υποστηρίζει αναλύσεις 720p και 480p.

Τα παιχνίδια που θα περιλαμβάνει το πακέτο θα αποκαλύπτονται σταδιακά και ήδη γνωρίζουμε τα:

 

Τίτλοι του SEGA Genesis/ Mega Drive

Bonanza Bros.

Fantasy Zone

Magical Taruruuto-kun

Shining in the Darkness

Thunder Force IV (Lightening Force: Quest for the Darkstar)

Virtua Racing

 

Τίτλοι του SEGA Mega CD

Mansion of Hidden Souls

Popful Mail

Shining Force CD

Silpheed

Sonic the Hedgehog CD

Επίσης θα κυκλοφορήσει ένα cosmetic Genesis/Mega Drive Tower Mini 2 add-on, που θα περιλαμβάνει ένα SEGA Mega CD 2 Mini, ένα mini cartridge για το Virtua Racing του Genesis/Mega Drive, ένα mini disc για το Sonic the Hedgehog του SEGA Mega CD, ένα mounting spacer του Genesis/Mega Drive Mini και ένα mounting spacer για το Super 32X Mini.

Τέλος οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να προσθέσουν στη συλλογή τους το Fighting Pad 6B controller, που θα πωλείται έξτρα.

 

 

 

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη