Ανακοινώθηκε το Kingdome Hearts 4. Δες το πρώτο trailer

by Aggeliki Tsoukana

Με ένα ειδικό event στην Ιαπωνία γιόρτασε η Square Enix την επέτειο των 20 χρόνων της σειράς Kingdom Hearts, κρύβοντας και μία έκπληξη για όλους τους οπαδούς του franchise με την επίσημη ανακοίνωση του Kingdom Hearts 4. Στο πρώτο επίσημο teaser trailer δεν αποκαλύπτει πολλά δείχνοντας τον πρωταγωνιστή μας, τον Sora, να ξυπνάει στο διαμέρισμά του μετά από επτά ημέρες και από εκεί να βρίσκεται να παλεύει στους δρόμους της πόλης, όπου έχει εμφανιστεί μία σκοτεινή δαιμονική οντότητα.

 

 

 Αν δεν γνωρίζεις τη σειρά, τα Kingdom Hearts δημιουργήθηκαν από τον θρυλικό σχεδιαστή Tetsua Nomura, με τη σειρά να κάνει το ντεμπούτο της στο PlayStation 2 τον Μάρτιο του 2002. Tο τελευταίο κεφάλαιο της σειράς, το Kingdom Hearts 3, κυκλοφόρησε το 2019 αρχικά σε PS4 και Xbox One και στη συνέχεια σε PC και Nintendo Switch.

Σε ό,τι αφορά το Kingdom Hearts 4, η εταιρεία σε μία συνέντευξη στο περιοδικό Famitsu αποκάλυψε ότι τα πλάνα του trailer ήταν real time με μηχανή την Unreal Engine 4, την οποία χρησιμοποιούσε και το Kingdom Hearts 3, όμως ο τίτλος θα κυκλοφορήσει κανονικά με την Unreal Engine 5 και θα προσφέρει κλάσεις ανώτερα γραφικά.

Η ομάδα ανάπτυξης του τίτλου είναι η ίδια με του Kingdom Hearts 3, με επικεφαλής τους Tetsua Nomura και Yasushi Yasue, οπότε μπορείς να είσαι ήσυχος πως το τελικό αποτέλεσμα θα είναι αντίστοιχου επιπέδου. Όσο για την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού, δεν υπάρχει ακόμα καμία σχετική λεπτομέρεια, αλλά μάλλον είναι απίθανο να είναι εντός του 2022.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 4, Nintendo Switch, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη