Ανανεωμένη σειρά συσκευών Slim από την LG

by Aggeliki Tsoukana

Μια νέα σειρά πλυντηρίων slim έρχεται από την LG για εσένα που έχεις περιορισμένο χώρο και θέλεις ένα σύγχρονο πλυντήριο ή πλυντήριο-στεγνωτήριο χωρίς συμβιβασμούς στην καινοτομία και τη χωρητικότητα.

 

Μικρότερη διάσταση, ίδια χωρητικότητα, τέλειο αποτέλεσμα!

Η LG Slim σειρά περιλαμβάνει ένα πλυντήριο στεγνωτήριο και τέσσερα πλυντήρια ρούχων.

Το Slim πλυντήριο στεγνωτήριο ρούχων αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση καθώς συνδυάζει πλύση και στέγνωμα με το πάτημα ενός κουμπιού. Διαθέτει τεχνολογία AI DD™ που ανιχνεύει όχι μόνο το βάρος αλλά και την απαλότητα του υφάσματος και επιλέγει αυτόματα τις βέλτιστες κινήσεις για το ύφασμα, φροντίζοντας τα ρούχα σου να παραμένουν μαλακά και αφράτα, ενώ με το TurboWash αποκτάς καθαρά ρούχα σε βάθος, μόλις σε 59 λεπτά.

 

Η νέα σειρά πλυντηρίων με την επαναστατική τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης είναι η ιδανική λύση για καταναλωτές που αναζητούν μια έξυπνη οικιακή συσκευή, που διαφέρει από τις παραδοσιακές και προσαρμόζεται στις εκάστοτε ανάγκες κάθε χρήστη μέσα από ένα τεράστιο όγκο δεδομένων που συλλέγονται με την τεχνολογία deep learning. Χάρη σε αυτή την τεχνολογία μπορείς να έχεις τον πλήρη έλεγχο του κύκλου πλύσης, απολαμβάνοντας έτσι μεγαλύτερη ευκολία και άνεση. Επίσης, με τον αυτόματο εντοπισμό του όγκου του φορτίου, εξασφαλίζεις την ήπια φροντίδα των υφασμάτων και μειώνεις τις φθορές παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής των αγαπημένων σου ρούχων.

Όλες οι συσκευές της Slim σειράς διαθέτουν τον συμπιεστή Inverter Direct Drive με 10 χρόνια εγγύηση για το μοτέρ και τεχνολογία 6 Motion, όπου μέσα από έξι διαφορετικές κινήσεις του κάδου παρέχεται καλύτερη απόδοση και φροντίδα στα υφάσματα.

 

Ανθεκτικότητα και υγιεινή

Η σειρά Slim περιλαμβάνει συσκευές με κομψή πόρτα, από ανθεκτικό ενισχυμένο γυαλί και ανθεκτικό ανυψωτικό κάδου από ανοξείδωτο χάλυβα που πληροί τα απαραίτητα επίπεδα υγιεινής.

Με την τεχνολογία LG Steam που χρησιμοποιεί τη δύναμη του ατμού, καταπολεμάται το 99,9% των αλλεργιογόνων, όπως τα ακάρεα σκόνης που προκαλούν δερματικά και αναπνευστικά προβλήματα και εξασφαλίζεται η βέλτιστη καθαριότητα και υγιεινή με λιγότερες ζάρες στα υφάσματα.

 

Απομακρυσμένος χειρισμός

Για σένα που έχεις συνηθίσει να έχεις τον έλεγχο των συσκευών σου μέσα από το smartphone ή το tablet σου, η τεχνολογία SmartThinQ είναι εδώ για να σε εξυπηρετήσει. Κατέβασε πρόσθετα προγράμματα πλύσης, απόκτησε πρόσβαση στις τελευταίες καινοτομίες και χειρίσου απομακρυσμένα με σύνδεση Wi-Fi την έξυπνη συσκευή σου.

Με το βάθος συσκευών να είναι μικρότερο από τα αντίστοιχα συμβατικά μοντέλα, αλλά την ίδια χωρητικότητα, η LG σου προσφέρει καινοτόμες λύσεις για μικρότερους χώρους. Βελτίωσε την καθημερινότητά σου, απόλαυσε ρούχα πραγματικά καθαρά και αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στα αγαπημένα σου πρόσωπα με μια κομψή συσκευή κορυφαίας τεχνολογίας.

Μπορείς να δεις ακόμη