Αναβάθμισε τη λειτουργικότητα και την αισθητική της κουζίνας σου με τον ψυγειοκαταψύκτη Bosch KGN49LBCF Black Glass

by Aggeliki Tsoukana

Η κουζίνα είναι ο χώρος, όπου όλοι αγαπούν να περνούν αρκετό χρόνο. Κι αν ένα μεγάλο κομμάτι αυτού του χρόνου αφιερώνεται στο μαγείρεμα, με τα μάτια και την προσοχή στραμμένα στις εστίες και τον φούρνο, ο βασιλιάς δεν είναι άλλος από το ψυγείο, ειδικά στην Ελλάδα. Αν, λοιπόν, είσαι από αυτούς που εκτιμούν τον συνδυασμό τεχνολογίας και υψηλής αισθητικής, και αναζητάς το καλύτερο στην ψύξη, τότε ο ψυγειοκαταψύκτης Bosch KGN49LBCF είναι η ιδανική επιλογή για σένα. Με πλάτος μόλις 70 εκατοστά, μπορεί να φιλοξενήσει όλη τη φρεσκάδα που χρειάζεται μια σύγχρονη, μεγάλη και με πολλές απαιτήσεις οικογένεια. Με καινοτομίες όπως το συρτάρι VitaFresh XXL που διατηρεί τα τρόφιμα φρέσκα για περισσότερο χρόνο, τη μεταλλική πλάτη με τεχνολογία Multi Airflow για ομοιόμορφη θερμοκρασία, το αυτόματο SuperFreezing για την τέλεια προστασία των ευαίσθητων τροφίμων, θα σε μαγέψει. Παράλληλα, διαθέτει και δύο ξεχωριστά κυκλώματα ψύξης, αλλά και λειτουργία SuperCooling για να μην υπάρχουν μεγάλες εναλλαγές στη θερμοκρασία, όταν επιστρέφεις από τα ψώνια και φορτώνεις το εσωτερικό του με επιπλέον προϊόντα. Με άλλα λόγια, αυτός ο ψυγειοκαταψύκτης είναι η κορυφαία λύση για την κουζίνα σου.

 

Η μαύρη γυάλινη πόρτα-Black Glass Door-αναβαθμίζει την αισθητική της κουζίνας σου

Με τον ελεύθερο ψυγειοκαταψύκτη Bosch KGN49LBCF θα αλλάξει ριζικά η αισθητική και η διακόσμηση της κουζίνας σου. Η καθημερινότητά σου θα αναβαθμιστεί, καθώς ένας από τους πλέον σημαντικούς χώρους του σπιτιού γίνεται ακόμα πιο λειτουργικός, αποκτά υψηλή αισθητική και γίνεται το σημείο που δίνουν καθημερινά ραντεβού η κομψότητα, η προηγμένη τεχνολογία και η φρεσκάδα. Το μαύρο γυαλί που έχει επιλέξει η Bosch αναδεικνύει ακόμα περισσότερο το φινετσάτο design του ψυγειοκαταψύκτη και οι λεπτομέρειές του, προσδίδουν μια ξεχωριστή και σπάνια αίσθηση πολυτέλειας στο χώρο, που δεν θα περάσει απαρατήρητη. Είναι δεδομένο ότι αν επιλέξεις τον Bosch KGN49LBCF θα αλλάξεις ουσιαστικά την κουζίνα σου.

 

Ψυγειοκαταψύκτης που διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες σου

Καταρχάς, το πλάτος του ψυγειοκαταψύκτη είναι μόλις 70 εκατοστά, οπότε μπορείς να τον χωρέσεις εύκολα οπουδήποτε, ακόμα και χωρίς να αφήσεις κενό ανάμεσα στα έπιπλα. Έτσι, γλιτώνεις σημαντικό χώρο, που όλοι γνωρίζουμε πόσο πολύτιμο είναι.

Η ευελιξία επεκτείνεται βεβαίως και στο εσωτερικό του ψυγείου. Τα ρυθμιζόμενα Flex Trays και τα γυάλινα ράφια είναι δυνατό να τοποθετηθούν σε διαφορετικό ύψος, για να αξιοποιείς όλο τον διαθέσιμο χώρο, δίχως να «χαρίζεις» ούτε ένα εκατοστό χαμένου χώρου. Ακόμα και αν έχεις αντικείμενα με μεγάλο ύψος, όπως μπουκάλια για νερό ή κρασί, ακόμα και κατσαρόλες, η αποθήκευσή τους απλοποιείται στο μέγιστο βαθμό χάρη στο Flex Shelf, το ειδικό ράφι που διπλώνεται στη μέση.

Μπορείς ακόμα και να αλλάξεις τη διάταξη των αξεσουάρ της πόρτας, για ακόμα περισσότερη ευκολία και να οργανώσεις το ψυγείο, ώστε τα πάντα να αποθηκεύονται με ασφάλεια και να είναι άμεσα προσβάσιμα. Πού θα σε βοηθήσει αυτό; Θα έχεις με μια ματιά πλήρη εικόνα του τι υπάρχει στο ψυγείο, άρα δεν θα ξεχνάς τίποτα και θα μειώνεις δραστικά το food waste. Λιγότερη σπατάλη, άρα περισσότερα χρήματα για άλλες «επενδύσεις».

 

Ευρύχωρος, για να έχεις πάντα φρέσκα τρόφιμα

Ο σχεδιασμός του θαλάμου του ψυγειοκαταψύκτη Bosch KGN49LBCF ενσωματώνει το σύστημα αποθήκευσης και φρεσκάδας VitaFresh XXL <0°C>. Έτσι, αποθηκεύεις όλα τα φρέσκα τρόφιμα σε ένα ιδανικό περιβάλλον. Για ευαίσθητες τροφές, όπως το κρέας, το ψάρι και τα πουλερικά, προσφέρει πιο χαμηλές θερμοκρασίες και παράλληλα υπάρχει συρτάρι με αισθητήρες ελέγχου της θερμοκρασίας, για να προσφέρεις στους αγαπημένους σου πάντοτε φρέσκα φρούτα και λαχανικά, με όλες τους τις βιταμίνες και τα θρεπτικά στοιχεία.

 

Ξέχνα οριστικά την απόψυξη

Αν ως τώρα έπρεπε να περάσεις συχνά από το βασανιστήριο της απόψυξης, σήκωσε το χέρι σου και αποχαιρέτισέ την οριστικά. Ταλαιπωρία τέλος, χάρη στην τεχνολογία No Frost που φροντίζει να διατηρεί σε σταθερό επίπεδο την κυκλοφορία του ξηρού αέρα σε όλο το εσωτερικό της συσκευής και δεν επιτρέπει τη δημιουργία πάγου. Τα τρόφιμά σου δεν θα κινδυνεύσουν ξανά από τις αρνητικές επιπτώσεις του πάγου.

 

Περισσότερο φως για να γνωρίζεις το περιεχόμενο του ψυγείου με μια ματιά

Ο φωτισμός είναι απαραίτητος σε κάθε ψυγείο. Σε βοηθάει να βλέπεις ξεκάθαρα πού έχεις αποθηκεύσει το οτιδήποτε, γιατί το μυαλό δεν μπορεί να δουλεύει συνεχώς σαν μια βάση δεδομένων που δεν της διαφεύγει καμιά πληροφορία. Ειδικά με τον ψυγειοκαταψύκτη Bosch KGN49LBCF, την ανάγκη έρχεται να λύσει ο φωτισμός LED, με λυχνίες που έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και ρίχνουν άπλετο, λαμπερό φως στο εσωτερικό της συσκευής. Ο καθαρός και ομοιόμορφος φωτισμός είναι παντού οπότε στο εξής τίποτε δεν θα μένει ξεχασμένο μέσα στο ψυγείο σου.

 

Αποτρέπει την απόψυξη των τροφίμων

Γυρνάς από το σούπερ μάρκετ με κατεψυγμένα τρόφιμα, τα οποία σίγουρα στη διαδρομή έχουν χάσει ένα μέρος της ψύξης τους και πρέπει γρήγορα να τα επαναφέρεις, αλλιώς θα χάσουν τη διατροφική τους αξία, τις βιταμίνες και τη γεύση τους. Μην ανησυχείς, πλέον έχεις σύμμαχο την αυτόματη τεχνολογία SuperFreezing για την άμεση κατάψυξη των νέων τροφίμων και την αποφυγή της απώλειας των ήδη κατεψυγμένων. Η συσκευή καταλαβαίνει πότε αυξάνεται η θερμοκρασία και την προσαρμόζει αυτόματα για να βελτιστοποιήσει τις συνθήκες αποθήκευσης. Και τα καταφέρνει πάντα.

 

Έξυπνο ψυγείο, γνωρίζει πότε να διατηρείται δροσερό

Φεύγεις για ψώνια; Μην ξεχάσεις να ενεργοποιήσεις τη λειτουργία SuperCooling. Με το πάτημα ενός πλήκτρου, η θερμοκρασία θα χαμηλώσει για ένα μικρό διάστημα για 2°C κατ’ ελάχιστο. Έτσι, επιστρέφοντας θα αποθηκεύσεις τα νέα τρόφιμα στην κατάλληλη θερμοκρασία, χωρίς αυξομειώσεις που μπορεί να επηρεάσουν επιζήμια τα ήδη υπάρχοντα. Για εξοικονόμηση ενέργειας, έξι ώρες μετά, το SuperCooling θα απενεργοποιηθεί και η ψύξη θα επανέλθει στο προηγούμενο επίπεδο.

 

Μεγαλύτερη ευελιξία με δύο κυκλώματα ψύξης

Δεν απαιτείται πάντα το ίδιο επίπεδο ψύξης. Είτε πρόκειται για τη συντήρηση, είτε για την κατάψυξη. Χάρη στα δύο κυκλώματα ψύξης μπορείς να ελέγχεις ανεξάρτητα τη θερμοκρασία στα δυο μέρη της συσκευής. Έχεις σκεφτεί ότι κάποια στιγμή, η κατάψυξή σου μπορεί να είναι άδεια; Γιατί, λοιπόν, να σπαταλάς ρεύμα άσκοπα.

 

Διεκδικεί θέση παντού

Η μοναδική τεχνολογία full skin condenser επιτρέπει την τοποθέτηση του ψυγειοκαταψύκτη παντού, χωρίς να σκέφτεσαι τα πλαϊνά του. Αν έχεις μεγάλη οικογένεια, με ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες, μπορείς να τοποθετήσεις πλάι – πλάι 2 ψυγειοκαταψύκτες Full No Frost, για να αποθηκεύεις φορτίο πάνω από 1000 λίτρα φρέσκων τροφίμων.

 

 

 

Σταθερή θερμοκρασία – τρόφιμα αναλλοίωτα

Ένα από τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει κάθε νοικοκυριό είναι οι μεταπτώσεις στη θερμοκρασία εντός του ψυγείου, που αλλοιώνουν τη γεύση και μειώνουν τη διάρκεια ζωής των τροφών. Σκεπτόμενη πάντοτε το συμφέρον σου και με γνώμονα να σου προσφέρει τις καλύτερες δυνατές λύσεις, η Bosch έχει επιλέξει να εφοδιάσει τον πρωτοποριακό της ψυγειοκαταψύκτη με ειδική μεταλλική επιφάνεια στο εσωτερικό του. Επιπλέον, σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία Multi Airflow, μαζί εξασφαλίζουν την ομοιόμορφη κατανομή της υγρασίας και της θερμοκρασίας εντός του ψυγείου, όχι μόνο στα ράφια, αλλά και στις πλέον απομακρυσμένες γωνίες. Ετοιμάσου, λοιπόν, για τρόφιμα πάντα φρέσκα, που διατηρούν για μεγάλο χρονικό διάστημα το χρώμα, το άρωμα και την πλούσια γεύση τους.

 

Εγγύηση φρεσκάδας όπως την πρώτη μέρα με την υπογραφή της Bosch

Οι ψυγειοκαταψύκτες Bosch έχουν πολλά πλεονεκτήματα που αναβαθμίζουν την καθημερινότητά σου. Με εκπληκτικά μεγάλη χωρητικότητα, ευέλικτες λύσεις αποθήκευσης, έξυπνες λειτουργίες και προηγμένες τεχνολογίες, αλλάζουν κυριολεκτικά τη ζωή σου. Ο σχεδιασμός τους είναι τέτοιος που φροντίζουν να διατηρούν τα τρόφιμα σε ιδανικές συνθήκες, είπε πρόκειται για τη συντήρηση, είτε για την κατάψυξη, βάζοντας τέλος στο food waste. Δουλεύουν για εσένα δίχως να το

καταλαβαίνεις, χάρη στον αθόρυβο, ενεργειακά αποδοτικό, ανθεκτικό και πρωτοποριακό τους κινητήρα.

Τα πάντα με την πολύπλευρη και ολοκληρωμένη εγγύηση που μόνο η Bosch μπορεί να σου προσφέρει. Συγκεκριμένα, σου προσφέρει 5 χρόνια εγγύηση σε όλη τη συσκευή (ισχύει για αγορές από 9/6/2024 έως και 31/8/2024) και 10 χρόνια στον κινητήρα , ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και πάντα cool #LikeABosch!

Μπορείς να δεις ακόμη