Αποκαλύφθηκε το Samsung Galaxy Note8

by K Admin

 

Μετά από πολλές φήμες και διαρροές, η Samsung αποκάλυψε και επίσημα το Galaxy Note8, ένα πανίσχυρο εργαλείο έκφρασης για όσους θέλουν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο το τηλέφωνο τους. Το νέο phablet της κορεατικής εταιρείας έρχεται να συμπληρώσει τη σειρά των Galaxy S8 και Galaxy S8 Plus, ολοκληρώνοντας έτσι μία ομοιόμορφη και πλήρη οικογένεια προϊόντων κινητής, ενώ βέβαια περιμένουμε όλοι να ανακοινωθεί το νέο Samsung Galaxy S9.

 

Οθόνη χωρίς όρια

Το Samsung Galaxy Note8 μπορεί για ακόμα μια φορά να κάνει τη σειρά Note να ξεχωρίζει για την πρωτοποριακή οθόνη της. Η μεγάλη οθόνη 6,3 ιντσών απλώνεται από άκρη σε άκρη προσφέροντας μεγαλύτερη επιφάνεια και περισσότερες λεπτομέρειες απαιτώντας έτσι  λιγότερο scrolling. Με τεχνολογία Super AMOLED και ανάλυση QHD+ (1440×2960), τα ολοζώντανα χρώματα πάλλονται γεμάτα ρεαλισμό, την ίδια στιγμή που η επικάλυψη Gorilla Glass 5 προσφέρει μεγαλύτερη προστασία από γδαρσίματα και χτυπήματα από πτώσεις.

 

Τέλεια συμμετρία

Με εκλεπτυσμένη κατασκευή και πρωτοποριακό σχεδιασμό, το Galaxy Note8 θέτει νέα πρότυπα στο χώρο των phablets. Ο σχεδιασμός του Galaxy Note8 έχει όλα όσα χρειάζεσαι και προσαρμόζεται στον τρόπο που εργάζεσαι και παίζεις, είτε πρόκειται για σημαντικά έγγραφα ή για μεγάλη ταινία. Το εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο και οι λείες, κυρτές άκρες δημιουργούν ένα λεπτό σύνολο, ενώ ο συμμετρικός σχεδιασμός στις δύο πλευρές διασφαλίζει ότι το Galaxy Note8 θα χωράει άνετα στο ένα σου χέρι, καθώς χρησιμοποιείς τη γραφίδα S Pen. Επιπλέον, ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι ουσιαστικά ομοιόμορφος με την πλάτη, και το πλήκτρο Home είναι ενσωματωμένο κάτω από την οθόνη Infinity για να παραμένει αόρατο μέχρι να το χρειαστείς.

 

 

Κάμερες προηγμένης τεχνολογίας

Οι προηγμένες κάμερες του Galaxy Note8 προσφέρουν εικόνες μεγαλύτερης φωτεινότητας και ευκρίνειας. Ο αισθητήρας Dual Pixel, ανάλυσης 12 MP και φακό διαφράγματος f/1.7, εναρμονίζεται με έναν φωτεινότερο αισθητήρα 12MP με φακό f/2.4 και μεγάλων διαστάσεων pixel 1.55µm που προσφέρει 2x οπτικό ζουμ. Αυτό το είδος ρύθμισης έχει την ικανότητα να διακρίνει την διαφορά μεταξύ του θέματος και του φόντου, επιτρέποντας ένα εντυπωσιακό «bokeh» αποτέλεσμα. Επίσης, το Note8 είναι το πρώτο smartphone στον κόσμο με διπλή κάμερα με δύο οπτικούς σταθεροποιητές εικόνας – έναν σε κάθε κάμερα (dual OIS) – για να βγάζεις φωτογραφίες οποτεδήποτε και με όποιον τρόπο θέλεις, μέρα ή νύχτα, σε αντικείμενα με κίνηση ή χωρίς.

Η μπροστινή κάμερα των 8 ΜP διαθέτει φακό f/2.0 και μεγάλο μέγεθος pixel 1,12 µm για φωτεινές και γεμάτες λεπτομέρεια φωτογραφίες ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η υποστήριξη smart autofocus, σε συνδυασμό με την τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου διασφαλίζει ότι θα βγάλεις την τέλεια selfie.

 

Αναβαθμισμένη επεξεργασία εικόνας

Χάρη στην αναβαθμισμένη επεξεργασία εικόνας του Galaxy Note8, οι φωτογραφίες σου θα είναι καθαρές και γεμάτες ζωντάνια. Ειδικότερα όταν βγάζεις λήψεις κινουμένων αντικειμένων, σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή όταν κάνεις ζουμ, η κάμερα τραβά πολλαπλές λήψεις γρήγορης διαδοχής και τις συνδυάζει σε μια καθαρή και ζωντανή φωτογραφία. Αφού ολοκληρώσεις τη λήψη, μπορείς να επιλέξεις από μια ευρεία ποικιλία από φίλτρα, stickers και stams για να τις εφαρμόσεις στη φωτογραφία ή το βίντεο που μόλις τράβηξες. Με την αναγνώριση προσώπου, όποιο εφέ χρησιμοποιήσεις θα ταιριάζει απόλυτα στο πρόσωπο του αντικειμένου. Ακόμα κι αν δεν ξέρεις ποιο φίλτρο πρέπει να επιλέξεις, μην ανησυχείς! Το Auto Filter αναλύει το περιεχόμενο της φωτογραφίας και προτείνει το καλύτερο φίλτρο για να βελτιώσεις τη λήψη σου.

 

 

Εξαιρετικά ανθεκτικό σε νερό και σκόνη

Το Galaxy Note8 είναι εξαιρετικά ανθεκτικό σε σκόνη και νερό βάσει της πιστοποίησης IP68, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα φοβάσαι να ακουμπήσεις το τηλέφωνό σου σε μια βρεγμένη επιφάνεια, ενώ θα συνεχίσεις να το χρησιμοποιείς, ακόμα και αν πριν από λίγο σου είχε πέσει κατά λάθος στο νερό. H πιστοποίηση IP68 σε νερό και σκόνη επιτρέπει βύθιση σε έως και 1.5m γλυκού νερού για 30 λεπτά της ώρας. Η φόρτιση διακόπτεται αυτόματα όταν η συσκευή έχει βραχεί ώστε να αποτρέψει τυχόν βραχυκύκλωμα.

 

 

Γραφίδα S Pen με προηγμένες λειτουργίες

Με τη γραφίδα S Pen και τη βελτιωμένη τεχνολογία ευαισθησίας πίεσης, η εμπειρία χειρόγραφου κειμένου ψηφιακής μορφής αναβαθμίζεται. Τώρα η γραφή σου εμπλουτίζεται με ακόμα περισσότερα στοιχεία προσωπικής έκφρασης. Χάρη στη λεπτότερη μύτη των 0,7 χιλιοστών, η βελτιωμένη γραφίδα S Pen γράφει όπως ένα αληθινό στυλό ή πένα, αφού τη χρησιμοποιείς για να κρατάς σημειώσεις και να σκιτσάρεις τις ιδέες σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις το S Pen πάνω από την οθόνη για να ενεργοποιηθεί το Air Command, το γρήγορο μενού για τη δημιουργία εικόνων GIF ή για τη μετάφραση λέξεων σε εικόνες. Η λειτουργία γραφής σε κλειστή οθόνη (Screen Off Memo) σου επιτρέπει να κρατήσεις πρόχειρες σημειώσεις χωρίς να ξεκλειδώσεις την οθόνη. Μάλιστα, μπορείς να γράψεις μέχρι και 100 σελίδες – πριν αποθηκεύσεις τις σημειώσεις σου στο Note app.

 

Ισχυρές επιδόσεις και ψυχαγωγία στο maximum

Είτε πρόκειται για απαιτητικά σε γραφικά παιχνίδια ή για εργασίες όπως browsing, email, social media κ.λπ., με το Galaxy Note8 θα ευχαριστηθείς μια απρόσκοπτη εμπειρία. Το νέο phablet της Samsung έρχεται με ισχυρό οκταπύρηνο επεξεργαστή (4x 2.3GHz & 4x 1.7GHz) αρχιτεκτονικής 10nm, με αναβαθμισμένη μνήμη RAM 6GB και καλύτερη GPU, ώστε να έχεις τη δύναμη να τρέχεις πολλαπλές λειτουργίες ταυτόχρονα με λιγότερη κατανάλωση ενέργειας.

 

Ταχεία φόρτιση και αξιόπιστη μπαταρία που διαρκεί

Ό,τι κι αν κάνεις με το Galaxy Note8, δε θα χρειαστεί να ανησυχείς για τη ζωή της μπαταρίας σου, αφού το νέο phablet είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 3.300 mAh, και προηγμένες λειτουργίες όπως το Smart Manager για καλύτερη διαχείριση μπαταρίας. Επιπρόσθετα, η  φόρτιση γίνεται ταχύτατα (Fast battery charging) χρησιμοποιώντας τη νέα θύρα USB-C, αλλά και οπουδήποτε υπάρχει δυνατότητα ασύρματης φόρτισης!

 

Επεκτάσιμη μνήμη για να αποθηκεύσεις τα πάντα

Πάρε μαζί σου όλες σου τις φωτογραφίες, τις ταινίες και τη μουσική! Με το Galaxy Note8 δε χρειάζεται να σβήσεις σχεδόν τίποτα για να κάνεις χώρο για νέο περιεχόμενο με 64GB αποθηκευτικού χώρου, ο οποίος μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας μνήμης έως 256GB.

 

 

 

Προηγμένο σύστημα ασφάλειας

Σε συνδυασμό με το Samsung Knox, μία κορυφαία πλατφόρμα στον τομέα της ασφάλειας, το Galaxy Note8 προσφέρει περισσότερη ασφάλεια και ιδιωτικότητα μέσω των εξαιρετικά προηγμένων βιομετρικών πιστοποιήσεων, δηλαδή του σαρωτή δαχτυλικού αποτυπώματος, της αναγνώριση προσώπου και της σάρωσης της ίριδας. Το μοτίβο της ίριδας των ματιών μας είναι απίστευτα περίπλοκο, ενώ δεν υπάρχουν δύο ίδιες ίριδες, ακόμα και στο ίδιο άτομο. Επειδή η ταυτοποίηση της ίριδας δεν αφήνει κανένα ίχνος στο Galaxy Note8, είναι αδύνατο να αντιγραφεί και καθίσταται ένας από τους ασφαλέστερους τρόπους προστασίας των δεδομένων σου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το σαρωτή ίριδας για να ξεκλειδώσεις το κινητό σου χωρίς να χρειάζεται να σαρώσεις την οθόνη. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να διασφαλίσει τα IDs και τους κωδικούς ιστοσελίδων ώστε να συνδέεσαι άμεσα.

Για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια υπάρχει και η λειτουργία «Secure Folder». Πρόκειται για έναν ξεχωριστό φάκελο που προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο πιστοποίησης ώστε να κρατήσει ασφαλείς τις ιδιωτικές και προσωπικές πληροφορίες, ενώ το σύστημα ασφαλείας Knox της Samsung θα φροντίσει να παραμείνουν απόρρητες. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις το φάκελο ορατό μόνο σε εσένα.

 

Ήχος με υπογραφή AKG by Harman

Το Galaxy Note8 υποστηρίζει αρχεία υψηλής ποιότητας για να απολαμβάνεις μοναδικές ηχητικές εμπειρίες, χωρίς να χρειάζεσαι κάποιο εξωτερικό μετατροπέα. Τα ηχεία διπλής εξόδου παρέχουν αναβαθμισμένο ήχο σε όλες τις συχνότητες, ενώ τα νέα ακουστικά είναι ρυθμισμένα από την AKG by Harman με woofers 11Φ και tweeters 8Φ για να απολαμβάνεις ήχο υψηλής ποιότητας. Επιπλέον, το νέο Galaxy Note8 υποστηρίζει το νέο πρότυπο ασύρματης σύνδεσης Bluetooth 5.0 επιτρέποντας έτσι την αναπαραγωγή μουσικής σε δύο συσκευές ταυτόχρονα, ώστε εσύ και ένας φίλος σου να μπορείς να ακούσεις μουσική ενώ φοράς ξεχωριστά ακουστικά. Μπορείς επίσης να παίζεις ήχους από διαφορετικές εφαρμογές ταυτόχρονα από το smartphone σου και από συμβατές συσκευές Bluetooth με το Separate apps.

 

Και φυσικά… Bixby!

Το Bixby θα σε βοηθήσει να κάνεις ακόμα περισσότερα με το phablet σου. Με την πρόσβαση στο Bixby, το οποίο ενεργοποιείται από ένα ειδικό πλήκτρο, θα έχεις τη δυνατότητα για άνετη πλοήγηση σε υπηρεσίες και εφαρμογές με απλές εντολές φωνής, αφής, όρασης και κειμένου. Οι δυνατότητες ανταπόκρισης με βάση τη χρήση που γίνεται επιτρέπουν στο Bixby να προσφέρει εξατομικευμένη βοήθεια, βάσει όλων όσων συνεχίζει να μαθαίνει για τα ενδιαφέροντα, την κατάσταση και την τοποθεσία του χρήστη.

Το Bixby Vision χρησιμοποιεί την κάμερα και αναλύει περιεχόμενο πάνω στην οθόνη με ένα εύρος χρήσιμων πληροφοριών. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να μεταφράσεις κείμενο, να σαρώσεις barcodes και QR codes ώστε να δεις σχετικές πληροφορίες ή να βρεις το προϊόν που έχεις μπροστά σου online. Επιπρόσθετα, το Bixby Vision αναλύει το περιεχόμενο των φωτογραφιών από τη Συλλογή και το διαδίκτυο ή την εικόνα από το σκόπευτρο της κάμερας, και σου παρέχει άμεσα τις απαραίτητες πληροφορίες και υπηρεσίες – όπως να ψάξεις για εικόνες, να λάβεις λεπτομέρειες για κοντινά μέρη ή να πραγματοποιήσεις αγορές. Η φωνητική λειτουργία του Bixby ενσωματώνεται σε πολλές εφαρμογές της Samsung και λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένων της Κάμερας, των Επαφών, του Gallery, των Μηνυμάτων και των Ρυθμίσεων.

 

 

Συμβατότητα με το Samsung DeX Station

Το Samsung DeX Station έρχεται για να μεταμορφώσει το Galaxy Note8 σου σε workstation υψηλής παραγωγικότητας παρέχοντας μία ασφαλή εμπειρία που προσομοιάζει σε επιτραπέζιο υπολογιστή. Συνδέοντας το smartphone σου στο Samsung DeX μπορείς εύκολα να προβάλλεις και να επεξεργαστείς δεδομένα από το τηλέφωνό σου, αλλά και να παίξεις mobile-only games όπως το “Vainglory” χρησιμοποιώντας πληκτρολόγιο και ποντίκι!

 

Το Samsung Galaxy Note8 θα κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου αλλά μπορείς να το προπαραγγείλεις από τώρα και να λάβεις δώρο το Samsung DeX Station για να μετατρέπεις το smartphone σου σε υπολογιστή! 

 

Μπορείς να δεις ακόμη