Αποκαλυπτήρια για τη δεύτερη σεζόν της σειράς The Lord of the Rings: The Rings of Power

by Zikou Stella

Η σειρά του Amazon Prime Video The Lord of the Rings: The Rings of Power ήταν μεν πολύ επιτυχημένη, αλλά δίχασε βαθιά και τους fans του κόσμου που δημιούργησε το J.R.R. Tolkien. Για τους περισσότερους, ευτυχώς δεν εισακούστηκαν οι φωνές ότι η παραγωγή έπρεπε να σταματήσει στην πρώτη σεζόν και τώρα, ανακοινώθηκε ότι ο δεύτερος κύκλος επεισοδίων θα κάνει πρεμιέρα στη συνδρομητική πλατφόρμα στις 29 Αυγούστου 2024. Αρχικά θα γίνουν διαθέσιμα τρία επεισόδια και στη συνέχεια θα προστίθεται ένα κάθε εβδομάδα, μέχρι να συμπληρωθούν τα οκτώ.

Σύμφωνα με το σενάριο της δεύτερης σεζόν του The Lord of the Rings: The Rings of Power, η Galadriel και οι σύμμαχοί της θα συνεχίσουν τη μάχη εναντίον του Sauron. Ο Sauron είχε αποκαλυφθεί στο τέλος της πρώτης σεζόν, όταν εμφανιζόταν ως Hallbrand, για να εξαπατήσει τη Galadriel και όλους τους ηγέτες της Middle-earth.

Αυτή τη φορά, ο Sauron αλλάζει όπως φαίνεται μορφή και πληροφορίες τον θέλουν να είναι ο Annatar, που θα συνεχίσει την προσπάθεια να δημιουργήσει και τα υπόλοιπα δαχτυλίδια, έχοντας στην κατοχή του ήδη τρία από την πρώτη σεζόν. Από την άλλη, η Galadriel και οι σύμμαχοί της θα πρέπει να κάνουν αγώνα ενάντια στον χρόνο αν θέλουν να έχουν ελπίδα να μην επιτρέψουν στον Sauron να κυριαρχήσει στη Middle-earth.

Στο cast της δεύτερης σεζόν περιλαμβάνονται οι: Morfydd Clark ως Galadriel, Charlie Vickers ως Sauron, Robert Aramayo ως Elrond, Owain Arthur ως Durin IV, Ismael Cruz Cordova ως Arondir, Ema Horvath ως Earien, Benjamin Walker ως High King Gil-Galad, Peter Mullan ως King Durin III, Markella Kavenagh ως Nori Brandyfoot, Maxim Baldry ως Isildur και Sophia Nomvete ως Princess Disa.

 

Στη συνέχεια θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις το trailer της επερχόμενης σεζόν.

 

Μπορείς να δεις ακόμη