Το Huawei Pura 70 Pro υπόσχεται υψηλές επιδόσεις, αντοχή και οπτική μαγεία

by Manos Kavvalos

Το Huawei Pura 70 Pro ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην εμπειρία χρήσης που μπορεί να προσφέρει ένα smartphone. Μέσω της φαντασίας σου θα σου επιτρέψει να διερευνήσεις έναν ως τώρα αθέατο, μαγικό κόσμο και να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου με πρωτοποριακές προοπτικές. Το Huawei Pura 70 Pro θα σου επιτρέψει να καθοδηγήσεις τις μοντέρνες τάσεις με μοναδικό στυλ, εμπνευσμένο από την υψηλή αισθητική.

 

Πρόσθεσε μαγεία στις αγαπημένες σου στιγμές

Η λήψη μαγευτικών φωτογραφιών είναι ίσως το πλέον δυνατό σημείο του Huawei Pura 70 Pro. Ετοιμάσου να αποθανατίσεις με ακόμα περισσότερη ζωντάνια τις αγαπημένες σου στιγμές, χάρη στο μεταβλητό διάφραγμα F1.4–F4.0 της Ultra Lighting Main Camera, που ενισχύεται από τον μεγάλο αισθητήρα με χαρακτηριστικά 1/1,3’’ ο οποίος επιτρέπει να περνάει από το φακό όλο το απαραίτητο φως. Επιπλέον, με την Ultra Lighting Macro Telephoto Camera, που διαθέτει διάφραγμα f2.1 και 35x macro zoom για αψεγάδιαστες φωτογραφίες ακόμα και από απόσταση 5 εκατοστών, θα αποκαλύψεις όλα τα συναρπαστικά μυστήρια που μπορεί να μην είναι ορατά με γυμνό μάτι.

Η μεγάλη απόσταση δεν θα είναι κάτι που θα σε προβληματίζει. Για αυτό φροντίζουν το 200x zoom και XD Fusion Pro Engine, που επεκτείνουν το οπτικό σου πεδίο πολύ πιο πέρα από όσο φτάνει το μάτι.

 

Η μαγεία επεκτείνεται με τα φίλτρα XMAGE.  Original, για φωτογραφίες με ζωντανά, φυσικά χρώματα, Vivid για να κάνεις τις αποχρώσεις ακόμα πιο έντονες και Bright για να δώσεις στις εικόνες ακόμα περισσότερο φως, που δεν αποκλείεται να αποκαλύψει νέα μυστήρια.

Παράλληλα, τα πορτραίτα των αγαπημένων σου προσώπων να ξεχειλίζουν από ζωντάνια, αφού με κάθε κλικ, το κλείστρο αιχμαλωτίζει όλη τη μαγεία της ζωής που περνάει μπροστά από το ανθρώπινο μάτι.

Επίσης, η Ultra Lightning Camera και η ενσωματωμένη HUAWEI XD Motion Engine σε βοηθάνε να αναδείξεις ακόμα περισσότερο την έμπνευση και τη δημιουργικότητά σου, είτε πρόκειται να φωτογραφίσεις τα κύματα την ώρα που σκάνε πάνω στα βράχια, είτε μια σκηνή που κόβει την ανάσα, ακόμα και στιγμές από αθλητικά θεάματα.

 

Απομυθοποίησε τα αινίγματα της νύχτας

Τα αινίγματα της νύχτας παύουν να περιβάλλονται από πέπλο μυστηρίου, καθώς η τεχνολογία HDR Vivid Video σου ανοίγει τον δρόμο για λήψη φαντασμαγορικών videos,όπου τα καρέ χορεύουν με το φως και τις σκιές. Χάρη στο Super AIS θα βαδίσεις τον δρόμο της απόλυτης ευκρίνειας, με σταθερές λήψεις σε κάθε σου βήμα. Είσαι έτοιμος για την επόμενη υπερπαραγωγή;

 

Οπτική μαγεία σε κάθε pixel

H τεχνολογία Huawei X – True Display σε καθηλώνει σε μια οθόνη με λαμπερά, ζωντανά και ακριβή χρώματα, που αφήνει έξω από το κάδρο τις αντανακλάσεις και προσφέρει όλες τις πληροφορίες με μια και μόνο ματιά.

Η οθόνη του Huawei Pura 70 Pro είναι τύπου LTPO OLED, μεγέθους 6,8’’, με ανάλυση 2844 × 1260 pixels, δυναμικό ρυθμό ανανέωσης 1-120 Hz, υψηλής συχνότητας PWM dimming στα 1440 Hz και έως 300 Hz touch sampling rate. Υποστηρίζει 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα, με απόλυτα ακριβείς αποχρώσεις, που μεταφέρουν το φυσικό τοπίο στην οθόνη του smartphone σου, δίνοντάς σου την αίσθηση ότι βρίσκεσαι πάντοτε σε μέρη που λατρεύεις και ηρεμούν το πνεύμα σου.

 

Σχεδιασμένο για υψηλές επιδόσεις

Στην καρδιά του Huawei Pura 70 Pro χτυπάει το Kirin 9010 chipset, με οκταπύρηνο επεξεργαστή, που συνοδεύεται από 12GB RAM και 512GB αποθηκευτικού χώρου, για να έχεις ανά πάσα στιγμή στα χέρια σου όλη την απαραίτητη ισχύ, οτιδήποτε και αν κάνεις.

 

Αυτονομία και ταχύτητα φόρτισης που ξεπερνούν τα όρια

Η συσκευή έρχεται με μεγάλη μπαταρία, χωρητικότητας 5050 mAh, για να μην μένεις ποτέ από ενέργεια, ειδικά στις κρίσιμες στιγμές. Με τη λειτουργία Turbo που υποστηρίζει το HUAWEI SuperCharge μπορείς να αυξήσεις την ισχύ φόρτισης στα 100W, αναπληρώνοντας όλη την ενέργεια της μπαταρίας μέσα σε πολύ λίγο χρόνο. Επίσης, με την ασύρματη φόρτιση στα 80W, η μπαταρία γεμίζει κατά 50% εντός μόλις 15 λεπτών, ενώ με την αντίστροφη φόρτιση των 20W σου δίνεται η δυνατότητα να επεκτείνεις την αυτονομία άλλων συσκευών, για να μην ξεμένεις ποτέ από ευκολίες και λειτουργικότητα.

Οι βελτιστοποιήσεις που προσφέρει η Huawei με το BatteryCare αυξάνουν ακόμα περισσότερο τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας για να αξιοποιήσεις στο έπακρο κάθε κύκλο φόρτισης.

 

Υψηλή αντοχή

Οι ρυθμοί της σύγχρονης ζωής είναι τέτοιοι που τα «μικροατυχήματα» με τα smartphones αποτελούν πολλές φορές μέρος της καθημερινότητας. Αυτό όμως δεν πρέπει να σε ανησυχεί. Το Huawei Pura 70 Pro προστατεύεται από Kunlun Glass, με πιστοποίηση πέντε αστέρων από την ελβετική SGS. Αυτό σημαίνει ότι η συνολική αντίστασή του στις πτώσεις είναι ενισχυμένη κατά 10 φορές, σε σύγκριση με συσκευές που δεν διαθέτουν Kunlum Glass.

Μπορείς άφοβα να χρησιμοποιήσεις το smartphone σου ακόμα και σε συνθήκες που επικρατεί υπερβολική σκόνη ή υγρασία, όπως για να αποθανατίσεις το απόκοσμό τοπίο που θυμίζει πλανήτη Άρη όταν η ατμόσφαιρα καλύπτεται από αφρικανική σκόνη, ή για να καταγράψεις τον εαυτό σου στη βροχή, ακόμα και τα παιδιά που παίζουν στη θάλασσα σηκώνοντας τα δικά τους κύματα.

 

Το έξυπνο λειτουργικό σύστημα EMUI 14.2 προσαρμόζεται στη διάθεσή σου

Το EMUI 14.2 πραγματικά σε ακολουθεί σε οποιαδήποτε δραστηριότητα, όπως και να αισθάνεσαι ανά πάσα στιγμή. Τα διαδραστικά θέματα της οθόνης αλλάζουν με βάση το βλέμμα σου και η οθόνη συγχρονίζεται με τη διάθεση και την προσωπικότητά σου χρησιμοποιώντας μοντέρνα αυτοκόλλητα και διασκεδαστικά emojis.

Επίσης, μέσω τεχνητής νοημοσύνης σου δίνεται η δυνατότητα να ελέγχεις τη συσκευή με χειρονομίες και να έχεις την απόλυτη διαχείριση των προσωπικών σου δεδομένων.

Η συνολική εμπειρία αποκτά επιπλέον ειδικό βάρος με την ενσωμάτωση του GΒox, ενός προηγμένου εργαλείου που θα βρεις στις συσκευές της Huawei, σχεδιασμένο με τρόπο που επιτρέπει στις εφαρμογές τις Google να ενεργοποιούνται εύκολα και να τρέχουν με ασφάλεια.

Το GΒox είναι διαθέσιμο μέσω του HUAWEI AppGallery, κάτι που σημαίνει ότι έχει ελεγχθεί και πιστοποιηθεί από τη Huawei για υψηλή λειτουργικότητα με ταυτόχρονη προστασία από εξωτερικούς παράγοντες.

Μπορείς να κάνεις δικό σου το Huawei Pura 70 Pro σε λευκό ή μαύρο, με ΔΩΡΟ Huawei Freebuds Pro 3 αξίας 179€! Μπες τώρα στο site ή έλα σε ένα κατάστημα Κωτσόβολος, όπου το άρτια καταρτισμένο προσωπικό θα χαρεί να σε εξυπηρετήσει και να λύσει κάθε σου απορία.

 

Αν έχεις απορίες σχετικά με το Huawei Pura 70 Pro και τις δυνατότητές του, παρακάτω ο Δημήτρης θα σου τις λύσει όλες:

 

Μπορείς να δεις ακόμη