ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΘΕΡΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ MITSUBISHI LN

by Aggeliki Tsoukana

Σίγουρα έχεις ήδη αρχίσει να νιώθεις την έντονη ζέστη του καλοκαιριού, με την κλιματική κρίση να έχει οδηγήσει σε πολύ υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Δυστυχώς, η δροσιά δεν είναι δυνατό να σε ακολουθεί παντού, όμως τουλάχιστον για τους εσωτερικούς χώρους που ζεις και εργάζεσαι μπορείς να εξασφαλίσεις την απόλυτη θερμική άνεση. Δεν αποκλείεται να ανήκεις στην κατηγορία αυτών που περίμεναν τις «μεγάλες» ζέστες πριν αποφασίσουν να αγοράσουν ένα κλιματιστικό, φαίνεται όμως ότι έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή και θα ήταν συνετό να ξεκινήσεις να εξοπλίζεις το σπίτι σου, προκειμένου όχι μόνο να αντιμετωπίσεις τις υψηλές θερμοκρασίες, αλλά και τον χειμώνα που έρχεται. Γιατί, το air condition είναι μια συσκευή παντός καιρού, που αναβαθμίζει τη ζωή μας σε πολλαπλά επίπεδα.

Για μια ακόμα φορά, ο Κωτσόβολος είναι ο απόλυτος προορισμός για μια άνετη διαβίωση, ό,τι θερμοκρασία κι αν επικρατεί έξω από τους τοίχους του σπιτιού ή του γραφείου σου. Με σύμμαχο τη Mitsubishi Electric, μια εταιρεία που εδώ και δεκαετίες έχει εδραιωθεί στη συνείδηση των καταναλωτών, με συσκευές υψηλής ποιότητας που υπόσχονται να σε «υπηρετούν» όσο και όποτε τις έχεις ανάγκη. Στα καταστήματα του Κωτσόβολου θα βρεις τη σειρά κλιματιστικών LN και όλα με δώρο την εγκατάσταση για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ότι έχεις επιλέξει ένα ολοκληρωμένο πακέτο συσκευής και υπηρεσιών.

Με τεχνολογίες που συμβάλουν σε μια καλύτερη ζωή για όλους όσους ζουν και κινούνται στους χώρους που λειτουργούν, εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά και μοντέρνο, πολυτελή σχεδιασμό για να ταιριάζουν άμεσα και ιδανικά με όλη την υπόλοιπη διακόσμηση.

 

Υψηλή Ενεργειακή Απόδοση

Θα έχεις διαπιστώσει πως όσο περνάνε τα χρόνια, τόσο περισσότερο χρησιμοποιείς το κλιματιστικό. Όμως, σιγά σιγά αρχίζεις να το σκέφτεσαι και να σε προβληματίζει ιδιαίτερα, αφού η δαπάνη για την προμήθεια του ηλεκτρικού ρεύματος ανεβαίνει σε δυσθεώρητα ύψη που επιβαρύνουν αφάνταστα τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Η Mitsubishi Electric, ασυμβίβαστη όπως πάντα σε θέματα που αφορούν την άριστη εξυπηρέτηση των καταναλωτών της σε κάθε επίπεδο, σου εξασφαλίζει από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα πατήσεις το πλήκτρο On, ενεργειακή απόδοση που αγγίζει στην ψύξη το SEER 10,5/A+++  και στη θέρμανση το SCOP 5,2/A+++ (σε μέσο κλίμα). Επιλέγοντας τη σειρά LN της Mitsubishi Electric δεν θα είσαι στα πρόθυρα της κρίσης πανικού κάθε φορά που αντικρύζεις στο γραμματοκιβώτιο τον μηνιαίο λογαριασμό του παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας ή λαμβάνεις το σχετικό μήνυμα στο κινητό σου. Αποκτάς άμεσα το πλεονέκτημα της απόλυτης θερμικής άνεσης, χωρίς να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη, οπότε σου μένουν χρήματα για να καλύψεις μια σειρά από άλλες ανάγκες και μπορείς ταυτόχρονα να λειτουργείς και άλλες συσκευές, χωρίς να νοιάζεσαι για το πόσο γρήγορα κυλάει ο μετρητής στο ρολόι της ΔΕΗ.

 

 

Συστημα φίλτρανσης αέρα Plasma Quad Plus για ατμόσφαιρα φιλική προς όλους

Η ατμόσφαιρα επιβαρύνεται όλο και περισσότερο. Είτε πρόκειται για εσωτερικούς, είτε για εξωτερικούς χώρους, οι ρύποι αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Δεν έχουν όλοι αντοχή σε επιβαρυμένα περιβάλλοντα και πολύ περισσότερο, κανείς δεν θέλει να βλάψει την υγεία του ζώντας μέσα στα μικρόβια. Έχοντας την άνεση να πρωτοπορεί για μια ακόμα φορά, η Mitsubishi Electric έχει εφοδιάσει κλιματιστικά της σειράς LN με το συστημα φίλτρανσης αέρα Quad Plasma Plus, που όπως λογικά έχεις καταλάβει από την ονομασία του, χρησιμοποιεί τεχνολογία plasma για την εξάλειψη έξι διαφορετικών ρυπαντών του αέρα. Είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από τον Plasma Quad όσον αφορά την αφαίρεση των αλλεργιογόνων και της μούχλας, κατακρατώντας σωματίδια μικρότερα ακόμα και από 2,5μm. Έτσι, έχεις τη βεβαιότητα ότι εσύ και τα αγαπημένα σου πρόσωπα ζείτε σε ένα περιβάλλον που σέβεται την υγεία όλων.

Ξεκινώντας από τα βακτήρια, που μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές λοιμώξεις, έρευνες σε χώρους όγκου 25 κυβικών μέτρων έχουν δείξει ότι μέσα σε μόλις 162 λεπτά το Plasma Quad Plus απενεργοποιεί το 99% αυτών των βλαβερών οργανισμών. Ένας άλλος πονοκέφαλος σε εσωτερικούς χώρους είναι η μούχλα, που εμφανίζεται όταν υπάρχει υψηλό ποσοστό υγρασίας, με ιδιαίτερα αρνητικές συνέπειες, όχι μόνο στην υγεία αλλά και στον εξοπλισμό. Μαυρισμένα ταβάνια, τοίχοι και κουφώματα, είναι μια σοβαρή ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά με το κλίμα του χώρου. Πλέον, με τη σειρά LN, σε έναν χώρο όγκου όπως αυτός που προαναφέρθηκε, μέσα σε 135 λεπτά αδρανοποιείται το 99% της μούχλας και στη συνέχεια, θα απολαμβάνετε όλοι μια καλύτερη ζωή.

Τα εισπνεόμενα σωματίδια, τύπου PM 2.5 δεν είναι δυνατό να αγνοηθούν. Σχεδόν κάθε σπίτι είναι γεμάτο από αυτά και κάθε επαφή μαζί τους, ακόμα και για ελάχιστο χρονικό διάστημα, είναι πιθανό να οδηγήσει σε δυσφορία. Με το φίλτρο Quad Plasma Plus, σε ένα δωμάτιο 28 κυβικών μέτρων, εντός 145 λεπτών λες αντίο στο 99% των PM 2.5 και ανοίγεις το παράθυρο σε μια διαβίωση υψηλών προδιαγραφών. Ακόμα, οι ιοί που μπορεί να σε ρίξουν για πολλές μέρες στο κρεββάτι, βγάζοντάς σε ουσιαστικά off από οποιαδήποτε δραστηριότητα, δεν ξεφεύγουν ούτε αυτοί από τη «δαγκάνα» του Quad Plasma Plus. Χρειάζονται το πολύ 72 λεπτά λειτουργίας του κλιματιστικού σε χώρο 25 κυβικών μέτρων για να αποχαιρετίσεις το 99% των ιών και να αρχίσεις να απολαμβάνεις το περιβάλλον που πάντοτε σου άξιζε.

Η επιβάρυνση της ποιότητας του αέρα αυξάνει και την ποσότητα των αλλεργιογόνων ουσιών. Άνθρωποι με αλλεργίες- ίσως σε αυτούς να συγκαταλέγεσαι και εσύ, δεν αποκλείεται να είναι αναγκασμένοι να περνάνε ένα μεγάλο διάστημα της ημέρας τους στον ίδιο χώρο. Η Mitsubishi Electric, θέλει και μπορεί να τους κάνει δώρο μια ατμόσφαιρα από ουσίες που μπορεί να προκαλέσουν ή να επιδεινώσουν υπάρχουσες αλλεργίες. Κάποιοι καταλήγουν στα επείγοντα μετά από ένα αλλεργικό σοκ. Αφού έχεις τη δυνατότητα, γιατί να μην αποφύγεις την ταλαιπωρία. Οι δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν, έδειξαν ότι το Quad Plasma Plus απενεργοποιεί το 98% του τριχώματος της γάτας και της γύρης. Πώς θα το πετύχεις; Πώς θα κάνεις για μια ακόμα φορά ό,τι καλύτερο για τους αγαπημένους σου; Με ένα κλιματιστικό της σειράς Mitsubishi LN.

Έκτη κατά σειρά αλλά καθόλου αμελητέα, η σκόνη. Τώρα ξεσκόνισες και σε μια ώρα θα πρέπει να το κάνεις ξανά. Όσο πιο κοντά βρίσκεσαι σε αυτά τα σωματίδια, τόσο τα αναπνέεις. Και μπορεί να μην καταλαβαίνεις άμεσα τις βλαβερές τους συνέπειες, όμως η ζημιά που μπορεί να προκαλέσουν στον οργανισμό ίσως είναι μόνιμη, ενώ επιδεινώνονται και υπάρχοντα αναπνευστικά προβλήματα. Βάζεις λοιπόν στον τοίχο σου ένα κλιματιστικό Mitsubishi Electric με φιλτράρισμα Quad Plasma Plus και ξενοιάζεις, με το 99,7% των ακάρεων και της σκόνης να αναζητούν κατοικία σε άλλον τόπο.

 

Ενσωματωμένο Wi-Fi

Μια σύγχρονη μονάδα κλιματισμού δεν προσφέρει μόνο μια μεγάλη γκάμα λειτουργιών, αλλά και ευκολίες χρήσης. H σειρά LN της Mitsubishi Electric έρχεται με ενσωματωμένη διεπαφή Wi-Fi Interface, οπότε δεν απαιτείται επιπλέον εγκατάσταση και δεν είναι ορατή, άρα δεν αλλοιώνεται η συνολική αισθητική. Ακόμα, με το συστημα εφαρμογής ελέγχου MELCloud™ αποκτάς το προνόμιο να ελέγχεις το air condition και την κατάσταση λειτουργίας του όχι μόνο μέσω smartphones ή tablets, αλλά και μέσω του laptop σου, ακόμα και αν βρίσκεσαι μακριά από τη μονάδα. Από τον μακρύ κατάλογο των ευκολιών, δεν λείπει η δυνατότητα χειρισμού του κλιματιστικού με φωνητικές εντολές και η μόνη προϋπόθεση είναι να έχεις στο σπίτι ή στο γραφείο έναν ψηφιακό βοηθό, όπως η Alexa της Amazon ή ο Google Assistant. Ασφαλώς, υπάρχει και το παραδοσιακό τηλεχειριστήριο, με όλες τις λειτουργίες να είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμες στην παλάμη του χεριού σου και μάλιστα έρχεται σε χρωματισμό ίδιο με αυτόν της εσωτερικής μονάδας.

 

Αισθητήρας 3D i-see Sensor

Τα κλιματιστικά της σειράς Mitsubishi LN διαθέτουν όλη την απαραίτητη ευφυία για να συμβάλουν σε ακόμα λιγότερη κατανάλωση ρεύματος, με μεγαλύτερη θερμική άνεση ανά πάσα στιγμή. Για αυτό φροντίζει ο αισθητήρας “3D i-see Sensor”, που είναι εφοδιασμένος με υπέρυθρες ακτίνες και παρακολουθεί τη θερμοκρασία σε όλο τον χώρο. Έτσι η συσκευή γνωρίζει που να κατευθύνει περισσότερο αέρα, ώστε η θερμότητα στο δωμάτιο να είναι η ίδια σε κάθε του άκρη. Για παράδειγμα, αν στη λειτουργία ψύξης διαπιστωθεί ότι το μέσον του χώρου έχει υψηλότερη θερμοκρασία, κατευθύνεται προς τα εκεί περισσότερος αέρας. Αποφεύγεις με τον τρόπο αυτό την περιττή ψύξη – θέρμανση, το κλιματιστικό δεν «ζορίζεται» και το ακόμα μεγαλύτερο πλεονέκτημα, κανένα άγχος για το ποσό που θα κληθείς να πληρώσεις για την προμήθεια ρεύματος.

 

 

Πολυτελής σχεδιασμός που δένει με τη διακόσμηση του χώρου σου

Η σειρά Mitsubishi LN θα σε κερδίσει από την πρώτη ματιά. Ο σχεδιασμός της έχει μελετηθεί με γνώμονα να συμπληρώνει ιδανικά τη σύγχρονη διακόσμηση όποιου χώρου και αν επιλέξεις να τα εγκαταστήσεις και έρχεται σε τρία χρώματα που θα ταιριάξουν με φυσικό τρόπο και θα αναβαθμίσουν ταυτόχρονα την αισθητική, λευκό, ρουμπινί και μαύρο. Μάλιστα, η εμφάνιση της εσωτερικής μονάδας διαφέρει ανάλογα με τον φωτισμό του χώρου και στρέφει πάνω της όλη την προσοχή. Η Mitsubishi Electric έχει επιλέξει την τεχνολογία βαφής Master Craftmanship και το τελικό αποτέλεσμα είναι ένας συνδυασμός εκλεπτυσμένου σχεδιασμού, με βαθύ χρώμα στο φινίρισμα και αίσθηση που παραπέμπει διαρκώς σε κορυφαία ποιότητα. Τα παραπάνω κάνουν σαφές ότι επιλέγοντας τη σειρά Mitsubishi LN, εξασφαλίζεις την απόλυτη θερμική άνεση, με λειτουργίες που σου λύνουν τα χέρια, βέλτιστη ενεργειακή απόδοση και σχεδιασμό που σαγηνεύει ακόμα και τα πιο απαιτητικά βλέμματα.

Τα κλιματιστικά Mitsubishi Electric προχωράνε ένα ακόμα βήμα στην προστασία του περιβάλλοντος και χρησιμοποιούν ψυκτικό υγρό τύπου R32, για μειωμένο κόστος συντήρησης, αυξημένη ενεργειακή απόδοση και άμεση συμβολή στο φαινόμενο της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Με επιπλέον ευκολίες όπως η ρύθμιση της ροής και της ταχύτητας του αέρα, η αυτόματη επανεκκίνηση σε περίπτωση διακοπής του ρεύματος, ο εβδομαδιαίος χρονοδιακόπτης, η εξαιρετικα αθόρυβη λειτουργία της εσωτερική μονάδα στα 19dB (για το LN25/35) και η λειτουργία Econo Cool που προσαρμόζει την ποσότητα του αέρα που κατευθύνεται στο σώμα με βάση την ταχύτητα εξόδου, το σίγουρο είναι πως η σειρά LN έχει ήδη θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για μόνιμη θέση είτε στο σπίτι είτε στο γραφείο σου.

Για να αποκτήσεις ένα από τα κλιματιστικά της σειράς Mitsubishi LN δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα περισσότερο από μια επίσκεψη στο site ή μια βόλτα σε ένα κατάστημα Κωτσόβολος. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας σε περιμένει για να σε βοηθήσει βήμα προς βήμα στη βέλτιστη κάλυψη κάθε σου ανάγκης.

Μπορείς να δεις ακόμη