Αποκτήστε τον πλήρη έλεγχο της υγιεινής του ιματισμού της επιχείρησής σας

by Aggeliki Tsoukana

 

Ο ιματισμός αποτελεί σημαντικό κομμάτι στην παροχή ικανοποιητικών υπηρεσιών από την εκάστοτε επιχείρηση. Οι πελάτες τοποθετούν υψηλότερα από οτιδήποτε άλλο στις προτεραιότητές τους την καθαριότητα. Αστραφτερά λευκά τραπεζομάντηλα, ανάλαφρα μπουρνούζια και ευωδιαστές πετσέτες, τα περιποιημένα υφάσματα είναι η καλύτερη διαφήμιση για την επιχείρησή σας και συμβάλλουν σημαντικά στο να νιώσουν οι πελάτες σας σαν στο σπίτι τους και να ξανάρθουν. Συνεπώς, είναι εξαιρετικά σημαντικό το να εξασφαλίσετε διαδικασίες πλύσης εξαιρετικά υψηλών προδιαγραφών για την επιχείρησή σας.

 

Ο κατάλληλος εξοπλισμός

Από πλυντήρια, στεγνωτήρια και σιδερωτήρια, όλες οι συσκευές διαθέτουν εξειδικευμένα προγράμματα που σας επιτρέπουν να εξοικονομείτε νερό και ηλεκτρισμό, καθώς και απορρυπαντικό. Τα στεγνωτήρια με αντλία θερμότητας χρησιμοποιούν έως και 60 % λιγότερη ενέργεια και τα πλυντοστυπτήρια συνδέονται σε παροχή ζεστού νερού.

Τα επαγγελματικά μηχανήματα φροντίδας ιματισμού είναι κατασκευασμένα με υλικά υψηλής ποιότητας που διασφαλίζουν αντοχή και μακροβιωσιμότητα, καθώς και ομαλή λειτουργία. Επομένως είναι η πρώτη επιλογή όταν πρέπει να πλένονται συχνά μεγάλες ποσότητες ρούχων και απαιτούνται τέλεια αποτελέσματα ακόμα και για επίμονους λεκέδες.

 

 

Σύγχρονες λύσεις για κάθε ανάγκη

Διαφορετικές απαιτήσεις για τη φροντίδα των ρούχων απαιτούν ειδικές λύσεις για να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα. Μοντέρνα διασύνδεση χρήστη, προσωπικά προγράμματα και καινοτόμα μηχανήματα έχουν ως αποτέλεσμα την εξοικονόμηση χρόνου και την αποφυγή λαθών. Για παράδειγμα, σε ένα κατάλυμα θα βελτιωθεί άμεσα η ροή εργασίας ανάμεσα στους υπαλλήλους του laundry και του προσωπικού καθαριότητας.

Εάν η έλλειψη χώρου αποτελεί για εσάς βασικό περιοριστικό παράγοντα για την εσωτερική πλύση, τα σύγχρονα επαγγελματικά μηχανήματα φροντίδας ιματισμού απαιτούν λιγότερο χώρο από ό,τι νομίζετε. Με οικονομική λειτουργία από άποψη εργονομίας, οι καινοτόμες επαγγελματικές συσκευές πλύσης βελτιστοποιούν τη χρήση του διαθέσιμου χώρου. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι με ένα μικρό πλυντήριο μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα από ό,τι με ένα μεγάλο. Έτσι, ένας μικρός χώρος, ένας μικρός, ανεκμετάλλευτος χώρος γυμναστηρίου, ή ένα μη δημοφιλές δωμάτιο αποτελούν όλα επιλογές.

Εξοπλίστε το laundry room της επιχείρησής σας με τα πιο σύγχρονα επαγγελματικά μηχανήματα φροντίδας ιματισμού και διασφαλίστε βέλτιστη ισορροπία ανάμεσα στο κόστος λειτουργίας και την ποιότητα χωρίς να βασίζεστε σε εξωτερικούς συνεργάτες.

 

 

Ειδικά προγράμματα και smart λειτουργίες

Όπως και με τις αντίστοιχες προτάσεις για οικιακή χρήση, το να επιλέξετε μία συσκευή πλύσης με υποστήριξη συνδεσιμότητας WiFi είναι σημαντικό για πολλούς λόγους.

Αρχικά, κερδίζεται χρόνο και κόπο. Ενδεικτικά, με ένα επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων όπως το Miele PWM 907 DP SST 7, θα μπορείτε να χειρίζεστε απομακρυσμένα τη συσκευή μέσα από μια διαισθητική εφαρμογή στο κινητό σας και να ελαφρύνετε το φόρτο εργασίας (και άρα να μειωθεί και το λειτουργικό κόστος). Επιπρόσθετα, τα επαγγελματικά προγράμματα πλύσης και στεγνώματος είναι ειδικά σχεδιασμένα για εφαρμογές στους κλάδους της φιλοξενίας, της εστίασης, ή αισθητικής. Με σύντομους κύκλους πλύσης, με χρήση λιγότερου απορρυπαντικού και ενέργειας, την ίδια στιγμή που τα υφάσματα διατηρούν την αξία τους, και άρα δεν χρειάζονται αντικατάσταση τόσο συχνά.

Μέσα από μια ευρεία γκάμα επαγγελματικού εξοπλισμού στο Kotsovolos.gr/business, είναι σίγουρο ότι θα βρείτε λύσεις με συστήματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας, οι οποίες ξεχωρίζουν χάρη στην άριστη απόδοση και την εξαιρετική τους αποδοτικότητα.

Μπορείς να δεις ακόμη