Απόλαυσε την τέχνη του μαγειρέματος με έναν φούρνο NEFF

by Zikou Stella

H NEFF είναι μια μάρκα αναγνωρισμένη για το μαγειρικό της πάθος, με φανατικούς υποστηρικτές ανάμεσα στους cooking lovers, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, εραστές της μαγειρικής δημιουργίας, του πειραματισμού και της ανακάλυψης νέων δρόμων, γεύσεων, αρωμάτων, πρώτων υλών, ως προς την τέχνη του φαγητού και του μοιράζομαι ιδέες και γεύσεις, γύρω από ένα τραπέζι. Εξελίσσει το μαγειρεύω σε δημιουργώ μέσα από κάθε οικιακή συσκευή της.

Πρωταγωνιστές, οι εντοιχισμένοι φούρνοι NEFF, που έχουν σχεδιαστεί για να ανεβάσουν το επίπεδο νοστιμιάς σε κάθε τραπέζι. Παρακάτω θα βρεις αναλυτικές πληροφορίες για τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν ο εντοιχιζόμενος φούρνος NEFF B57CS28G0, ο εντοιχιζόμενος φούρνος με λειτουργία επιπρόσθετου ατμού NEFF B57VS22G1 και ο εντοιχιζόμενος φούρνος NEFF B58CT68G0.

Τα κοινά χαρακτηριστικά που έχουν οι φούρνοι NEFF είναι η υψηλή απόδοση, ο απαράμιλλος σχεδιασμός και μια μεγάλη ποικιλία λειτουργιών.

 

 

Circo Therm®

Σίγουρα έχουν υπάρξει περιπτώσεις που θέλεις να ψήσεις στον φούρνο πολλά διαφορετικά γεύματα ταυτόχρονα. Ψάρι, κρέας, λαχανικά αλλά και γλυκές παρασκευές, ταυτόχρονα και χωρίς να μεταφέρονται μυρωδιές από το ένα φαγητό στο άλλο. Η τεχνολογία Circo Therm® της NEFF σου δίνει τη λύση. Βασίζεται σε ένα έξυπνο σύστημα που λειτουργεί μέσω αέρα και διαχέει τη θερμότητα στο εσωτερικό του φούρνου ομοιόμορφα και γρήγορα προσφέροντας τέλεια μαγειρικά αποτελέσματα, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και ρεύμα. Τώρα, πολύ απλά, σε οποιοδήποτε από τα τέσσερα επίπεδα του φούρνου NEFF και αν τοποθετήσεις τα ταψιά σου, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο τέλειο, το ίδιο γευστικό, γρήγορα και αποδοτικά.

 

 

Slide & Hide®

Πολλές φορές χρειάζεται να ανοίξεις τον φούρνο, είτε για να δοκιμάσεις το φαγητό, είτε για να προσθέσεις υγρά, καρυκεύματα ή για να αναποδογυρίσεις το ψητό σου. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, η πρόσβαση στο εσωτερικό του φούρνου σου, έγινε ακόμη πιο εύκολη, άνετη και κυρίως ασφαλής χάρη στην παγκόσμια καινοτομία της πόρτας Slide & Hide® της NEFF. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για να εξαφανίζεται πλήρως κάτω από τον φούρνο, χωρίς να μειώνεται η χωρητικότητά του. Εσύ απλά την ανοίγεις και εκείνη χάνεται από μπροστά σου. Για να την κλείσεις απλά τραβάς τη λαβή προς τα πάνω, χωρίς να αλλάξεις τη φορά του χεριού σου. Το σύστημα Slide & Hide® είναι ιδανικό για περιπτώσεις που ο χώρος στην κουζίνα είναι αρκετά περιορισμένος και η ασφαλής πρόσβαση στο εσωτερικό του φούρνου μια ανάγκη.

 

 

Αυτοκαθαρισμός με πυρόλυση και Easy Clean

Απολαμβάνεις να δέχεσαι καλεσμένους στο σπίτι, να διοργανώνεις πάρτι & δείπνα με καλό φαγητό, πολλά διαφορετικά πιάτα και γεύσεις; Τι γίνεται, όμως, όταν έρχεται η ώρα του καθαρισμού και ειδικά για τον πολύ φορτωμένο φούρνο σου, που έψησες όλες τις νόστιμες παρασκευές σου; Πώς θα καθαρίσεις τον θάλαμό του από τα καμένα λίπη και τους λεκέδες που έχουν μείνει πίσω; Θα ξεκινήσεις να τρίβεις επί ώρες με χημικά και άλλα δυνατά καθαριστικά; Όχι πια, μιας και η συσκευή σου διαθέτει σύστημα αυτοκαθαρισμού με πυρόλυση, δηλαδή καθαρίζεται μόνη της! Εσύ απλά ενεργοποιείς την πυρόλυση και μέσα σε λίγη ώρα όλοι οι λεκέδες μετατρέπονται σε στάχτη. Στο τέλος, απλά σκούπισε με ένα πανάκι τη σκόνη που έχει απομείνει και ο φούρνος σου θα αστράφτει ξανά, δίχως κόπο, δίχως καμία φθορά.

Στο ενδιάμεσο, για να διατηρείς τον φούρνο σου λαμπερό και καθαρό, όταν δεν είναι έντονα λερωμένος, μπορείς να χρησιμοποιείς το Easy Clean. Μια έξυπνη λειτουργία καθαρισμού, όπου χρειάζεται μόνο λίγο νερό, μια σταγόνα απορρυπαντικού στο κάτω μέρος του θαλάμου και όλα τα υπολείμματα θα μαλακώσουν με τη θερμότητα που αναπτύσσεται, για να μπορείς να τα απομακρύνεις εύκολα και γρήγορα, αμέσως μετά.

Κάθε φούρνος NEFF αποτελεί ένα αριστούργημα της τεχνολογίας και του σχεδιασμού με μοναδικά και εξαιρετικά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, ο καθένας τους αναβαθμίζει το μαγείρεμα σε μια συναρπαστική εμπειρία. Ανακάλυψε τις προηγμένες τεχνολογίες που απαντούν σε διαφορετικές ανάγκες και κάνουν καθέναν από τους φούρνους NEFF ξεχωριστό.

 

 

NEFF B57CS28G0

Με Τηλεσκοπικές ράγες Comfort Flex

Με το Comfort Flex, το να βγάλεις τη γαλοπούλα ή οποιοδήποτε άλλο ταψί, όσο βαρύ και αν είναι, από τον φούρνο δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο. Με τις πλήρως επεκτεινόμενες ράγες, μπορείς να τραβήξεις το ταψί τελείως έξω. Ο χειρισμός αυτού, και όποιου άλλου, πολύ μεγάλου ψητού γίνεται πλέον παιχνιδάκι. Μπορείς να πιάσεις εύκολα το ταψί από το πλάι και με τα δύο χέρια. Ενώ, καθώς βρίσκεσαι σε απόσταση από τον θάλαμο, αποφεύγεις την άμεση επαφή σου με τη θερμότητα που εκλύεται.

 

 

Με Θερμόμετρο ψητού πολλαπλών σημείων

Όταν είσαι ο οικοδεσπότης, το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι να ανησυχείς για το ψητό σου. Άφησε τον φούρνο και το θερμόμετρο Meatprobe πολλαπλών σημείων να σε βοηθήσουν να ετοιμάσεις ζουμερά και τρυφερά ψητά. Τοποθέτησε το θερμόμετρο στο κρέας ή στο ψάρι, επίλεξε την κατάλληλη λειτουργία και τη θερμοκρασία ψησίματος και ξένοιασε. Τρεις δείκτες μετρούν ανά πάσα στιγμή τη θερμοκρασία στο κρέας ή στο ψάρι και όταν η εσωτερική θερμοκρασία φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο, ο φούρνος σταματά να θερμαίνεται. Έτσι, έχεις τέλεια ψημένα κρεατικά, πουλερικά και ψάρια, ακριβώς όπως τα θέλεις, χωρίς κανένα άγχος και χωρίς καμιά πιθανότητα αποτυχίας.

 

Με Home Connect

Αναβάθμισε τη μαγειρική σου. Οι φούρνοι NEFF με δυνατότητα σύνδεσης, σου δίνουν πρόσβαση σε έναν ολόκληρο νέο κόσμο γεμάτο συνταγές και συμβουλές μαγειρικής, καθώς και σε όλες τις ρυθμίσεις που χρειάζεσαι για να ψήσεις αλμυρές και γλυκές δημιουργίες, ώστε να εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους σου και να κάνεις χαρούμενους όσους αγαπάς. Ενεργοποίησε τον φούρνο πριν ακόμη φτάσεις στο σπίτι ή έλεγξε τις ρυθμίσεις με τη φωνή σου και απελευθέρωσε τα χέρια σου για να μπορείς να ασχοληθείς με άλλες εργασίες χωρίς περισπασμούς και χωρίς να χάνεις χρόνο.

 

 

NEFF B57VS22G1

Με Οθόνη TFT με Shift Control

Το ψήσιμο είναι εύκολο με την οθόνη TFT με Shift Control. Το χειριστήριο σου επιτρέπει να μετακινείσαι γρήγορα από το ένα μενού στο άλλο. Ένα απαλό άγγιγμα είναι το μόνο που χρειάζεται από εσένα για να τσεκάρεις αν ο φούρνος είναι αρκετά ζεστός για το κοτόπουλο, σε οποιαδήποτε λειτουργία και αν ψήνεται, ή πόσος χρόνος χρειάζεται μέχρι να ψηθεί το μοσχαρίσιο ρολό. Επιπλέον, η έγχρωμη οθόνη του κάνει τη χρήση εύκολη και ξεκούραστη για τα μάτια σου.

 

Με Vario Steam

Πολύ πιθανό να έχεις διαπιστώσει ότι ο φούρνος που διαθέτεις, ξεραίνει το φαγητό ή ότι η λειτουργία ατμού τελικά προσθέτει πολλή υγρασία στις συνταγές σου. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Η λειτουργία Vario Steam σε βοηθά να πετύχεις τη δύσκολη για άλλες συσκευές ισορροπία μεταξύ ζουμερού και τραγανού ψησίματος. Με τη βοήθεια αγωγών που βρίσκονται στο πίσω μέρος του φούρνου, ο ατμός διαχέεται σε όλο τον θάλαμο του φούρνου, στοχευμένα και αποδοτικά, ώστε κάθε πιάτο σου να αποκτήσει ακριβώς όση υγρασία χρειάζεται. Με την ίδια ακριβώς διαδικασία μπορείς και να ξαναζεστάνεις το φαγητό της προηγούμενης ημέρας που είχες αποθηκεύσει στο ψυγείο και να το κάνεις και πάλι νόστιμο και λαχταριστό, «φρέσκο» σαν να το μαγείρεψες εκείνη την ώρα.

 

 

NEFF B58CT68G0

Με NEFF Light®

Φώτισε το μαγείρεμά σου. Ο καλός, διαυγής φωτισμός είναι απαραίτητος για να βλέπεις τι ακριβώς συμβαίνει στον θάλαμο του φούρνου, δίχως να χρειάζεται να ανοιγοκλείνεις συνεχώς την πόρτα και να χάνεται θερμότητα. Για να εξοικονομείς ρεύμα και κόπο. Χάρη στο σύστημα NEFF Light® μπορείς να βλέπεις πεντακάθαρα σε όλο το βάθος του φούρνου σου. Ειδικά για αυτόν τον σκοπό έχουν σχεδιαστεί και τοποθετηθεί ειδικά πρίσματα που κατανέμουν ομοιόμορφα τον φωτισμό LED και από τις δύο πλευρές της πόρτας. Η ανάγκη να ανοίξεις την πόρτα καταργείται, αφού όλα τα σημεία του φούρνου φωτίζονται από όλες τις γωνίες. Ανά πάσα στιγμή έχεις τέλεια και ξεκάθαρη οπτική του φαγητού που ετοιμάζεις, χωρίς κανένα εμπόδιο.

 

 

Με Full Touch χειριστήριο (πλήρης έλεγχος με πλήκτρα αφής)

Φαντάζεσαι να μπορούσες να χρησιμοποιήσεις τον φούρνο σου τόσο εύκολα όπως το smartphone σου; Τώρα πλέον μπορείς, με τον πλήρη έλεγχο μέσω αφής στην έγχρωμη οθόνη υψηλής ανάλυσης, που σου δίνει τη δυνατότητα να πατήσεις και να σύρεις το δάκτυλό σου για να επιλέξεις ρυθμίσεις εύκολα και γρήγορα. Το μοντέλο εστιάζει στην ευκρίνεια, με μία πλήρως έγχρωμη και ιδιαίτερα μεγάλη οθόνη TFT και απλά γραφικά που σε καθοδηγούν για την επιλογή των ρυθμίσεων.

 

Οι φούρνοι NEFF αναδεικνύουν την τέλεια σύνθεση μεταξύ λειτουργικότητας και στυλ. Είναι η ιδανική λύση για κουζίνες με περιορισμένο χώρο, προσφέροντας απίστευτες δυνατότητες ψησίματος και πολλαπλούς τρόπους παρασκευής. Ανακάλυψε αυτοματισμούς που κάνουν το μαγείρεμα παιχνίδι, ακόμα και αν δεν διαθέτεις καμία εμπειρία ψησίματος και δώσε ζωή στις ιδέες σου χωρίς καμία προσπάθεια. Και όταν το γεύμα ολοκληρωθεί, οι δύο διαφορετικοί τρόποι καθαρισμού θα διατηρήσουν τον φούρνο σου σαν καινούργιο.

Με τους φούρνους NEFF, η κουζίνα σου γίνεται ένας χώρος δημιουργικότητας και απόλαυσης. Ετοιμάσου να ζήσεις γαστρονομικές εμπειρίες χωρίς όρια!

 

Μπορείς να δεις ακόμη